@Slivka danes pa moj fakwagen. Pravi lightshow....
Razlog prazna bat.... Pozabil sem izklopit razsmernik 12 na 230V🤣. Zanimivo, da potem, ko smo avto prižgali z busterjem so me kontaktirali iz avto hiše oz. servisa, da jim je javilo napake in, da kaj je narobe. Vse spremljajo...
Mah, če useka ena od 250 kg, ti edino nagrobnik še kaj nuca, ostalo je kvečjemu, da te lažje zberejo skupaj...
Predstavljaj si pa, da ti dve ležita pod železnico - kjer se vse trese in upogiba pod težo. Če bi se sprožili, bi imeli v Sloveniji prvo letečo Reganovko (lokomotivo serije 664)...
Ni lih Mazda ma v mojo vagico spraviš en velik kp prtljage... No tako je, če gre 5 članska družina v apartma na Pohorje. + strešni kovček (2x sanke, smuči,....) 😄
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kosilnica 😉
https://www.kickstarter.com/projects/606628954/smart-control-beast-vacuum-mower-for-challenging-yard?ref=3fd0t7&fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR3O-N8LUj70fW3pWrqKlryaQ03X7DQBsVmR6i4D-Ux5RlEephAoyL4wrQE_aem_ATkvsqu4SeIi2TRT4wTqVmMkWz8ABxrEkVcCIILV2_duHHAPOjfTBknuaw5Y4eTbXFe4GLIOgiP-UgzYmodIYxHQ
Povezava za deljenje
Deli na druge strani