Za tako težo avta jih je verjetno hitro dovolj/veliko, bmw pa nekako nikoli ni varčeval z konjenico, nisem pa poznavalec bmw, a bi rekel da ima 2.5 motor zagotovo več kot 200km🤣
Ja za moje pojme bi lahko imel za 1400kg še malenkost več. Ima pa 204. Sicer ma pa šestvaljnik res super navor, tko da preskok z Miate je bil očiten
Pritisk dvignjen. Poizkus plačila malce višjega zneska preko spletne banke zadostni količini šuškavcev navkljub neuspešen - razlog: uporabniško ime ki ga stalno uporabljam in sem ga tudi danes pri drugih nižjih plačilih z istega računa uspešno uporabljal, ni bil všeč sistemu - vsaj tako se je izpisalo sporočilce.
Če nebi banke sanirali in potem tudi prodali tujcu ki je uiber gospodar, bi človek pomislil, da je z Ljubljansko banko kaj narobe.
Bo treba začet uporabljat Ivan Janez sistem - z vrečko denarja v avtosalon.
Klik, če sem prov razumel? Updataj ga, ker jaz sem normalno višji znesek nakazal. Samo pač pokličejo te iz NLBja, če si to res ti
To NI normalno... Kdo pa pravi, da nekdo, ki stanuje na podezelju, ni z avtom vsakodnevno v mestu, kjer je visji riziko? Da se premija obracuna na podlagi naslova bivanja, po moje ni normalno ...
Lahko so tudi tisti na vasi večj risk, ker manjkrat vozijo kot tisti v mestu, ki večkrat
a dej boste pa rekli da ste do samostana Ostrog prišli z miatami.
tam je bil še desetletje in pol nazaj najbolj priporočljiv dvignjen terenec.
Ne moreš več do samostana, ker je rampa in spuščajo samo invalide na zgornji parking. Drugač pa ni bila kakšna posebna drama s cesto, sem 3 leta nazaj prišel do zgornjega parkinga brez problema
Po 10ih dneh - nazaj iz SloRoadster BalkanToura. Po prvotnih zapletih s prestavljanjem trajekta, smo se iz Benetk s trajektom podali do Krfa, potem pa po obali nazaj. Krf mi ni bil nič posebnega, Albanija in Črna Gora pa zakon! V Črni gori sem bil že pred tremi leti in se vedno znova rad vrnem tja. So pa balkanske cene bencina (Krf in Albanija) kar ubitačne, tako da - hvaljen Golob 😀
Sem takoj najprej pogledal okoli, ce ga je kdo pomotoma vzel... ena gosa je imela podobno zeleno Sparovo vrecko, samo je imela ze cel kup stvari not in v tako kratkem casu ne bi mogla nafilat vozicka ... Vozicek je bil res izven videnga polja samo ene par sekund... toliko, da sem prisel do tehtnice na drugem koncu sadja... odtipka kodo za banane in jo prilepil na vrecko ... Saj ni neke hude panike...samo vseeno pa mi tudi ni ...
In to še banane, ki so (skoraj) vedno 1ka. Pol pa je res bilo samo par sekund
Jaz sem kot mulc za birmo dobil casio g-shock uro fancy,..po par letih v omari sta se plastika okoli ure (stekla) ter pas dobesedno začela topit in razpadat 🥲
Ne govori mi to, ker sem si za konec letnika kupil en G-Shock
Pa drugače 80K, še vedno ni 125K ali 135K Sodelujem v debati pa zato, ker sem se s človekom, ki mi prodaja moj naslednji avto, pogovarjal o tem kaj bo kupil in je nanesla beseda na AM.
Dva hrvaška državljana sta zaradi zastrupitve pristala v bolnišnici, potem ko sta od Slovenca na stojnici kupila strupeno marmelado. Policija je 77-letnega slovenskega državljana kazensko ovadila in ga...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja za moje pojme bi lahko imel za 1400kg še malenkost več. Ima pa 204. Sicer ma pa šestvaljnik res super navor, tko da preskok z Miate je bil očiten
Povezava za deljenje
Deli na druge strani