Preprosto ne vidiš širše slike. Točno zapiral je iz svojega veselja. Da je videl do kam je pripravljen iti narod. Kje so meje. In vas 20% greste pomoje še v skupinski samomor, če vam vaš Fuhrer to ukaže.
Ista fora je zdej, ko potihem v vsakem drugem stavku omeni ''ustavna večina''. Da spravi celo državno na kant. Ljudje se sploh ne zavedajo kaj pomeni ustavna večina v rokah neuravnovešenega shizofrenika.
The ability to speak does not make you intelligent.
Za moje pojme čisto pretiravanje. Kdor bo pa zdej obkrožil katerokoli stranko zaradi tega, ker se je en ali katerikoli projekt končal (ki potekajo čez več vlad), je pa tudi bebec. Za moje pojme.
Ja ta tvoj primer bo neki s čimer se bodo naslednje generacije vse bolj srečevale, da bodo slepo zaupale podatkom. Mi še preverimo, če podatki res držijo (okej, ti nisi)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Preprosto ne vidiš širše slike. Točno zapiral je iz svojega veselja. Da je videl do kam je pripravljen iti narod. Kje so meje. In vas 20% greste pomoje še v skupinski samomor, če vam vaš Fuhrer to ukaže.
Ista fora je zdej, ko potihem v vsakem drugem stavku omeni ''ustavna večina''. Da spravi celo državno na kant. Ljudje se sploh ne zavedajo kaj pomeni ustavna večina v rokah neuravnovešenega shizofrenika.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani