Skoči na vsebino
Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano
Pred eno uro je Alex napisal:

Jereb? Pa ostala anti cepilna kompanija, ki se ne pojavlja več in so se  užaljeni "od-cepili" iz foruma? Kar nekaj jih je brez bontona. 

Samo...nihče ni nič komentiral zadnjih nekaj postov... 

Poznam več cepljenih, ki se imajo za nedotakljive, kot pa agresivnih necepljenih. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 6 urami je Bini napisal:

Necepljeni,netestirani in okuženi 100% katastrofa !

Cepljeni,netestirani in okuženi 5x manjša katastrofa !

Eni se zajebavate eni se pa skoraj vsak dan srečujemo z virusom....☹️ 

Ps; poglejte si odajo GLOBUS na TV SLO pa si ustvarite upam novo mnenje 😉

Necepljeni in netestirani ne morejo nikamor. Ne na prireditve, ne v šoping centre, ne tankat. Ti ljudje se ne družijo z nikomer. 

Okoli harajo VEČINOMA cepljeni, AMPAK NE VSI, ki so potem povsod brez mask. Bil včeraj v šoping centru, gredo mimo varnostnikov z masko, potem pa maska pod brado... 

Govorim za trošenje virusa in obnašanje. 

Še enkrat povdarjam, da SEM cepljen, vendar se razkužujem, nosim masko in ohranjam varnostno razdaljo. 

Večinoma cepljenih se tega NE drži. 

pred 6 urami je Janez007 napisal:

Ja, drži če so okuženi in v sebi nosijo virus. Večja verjetnost kužnosti pa v povprečju predstavljajo necepljeni. Tako sam razumem.

Smo se člani družine (vsi cepljeni) letos jeseni že večkrat doma samotestirali, ravno iz tega razloga.

Če niso okuženi pa ne. 

Imajo cepljeni drugačen nos, da ne morejo kužit? Večinoma cepljeni NE nosijo maske, necepljeni pa. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 6 urami je Alex napisal:

Bini, kot sem napisal, anticepilci so agresivni. Ne moreš se pogovarjati normalno z njimi. 😊

Kdo je TU agresiven? 

Ja, Alex, če imaš jajca, odgovori in argumentiraj. 

Definiraj agresivnost tu gor. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 4 minutami je Alex napisal:

Evo, vse jasno. 😄

"Spletno stran slovenskizdravniki.si je oktobra lani registrirala vzgojiteljica Alenka Mišič, pod objavami na spletni strani, ki so podpisane, pa najdemo imena približno ducata zdravnikov s področij splošne medicine, travmatologije, ginekologije, anesteziologije, stomatologije, psihiatrije. Med njimi ni virologov, infektologov, imunologov ali epidemiologov."

Domujejo pa tukaj. 😄

M.FACEBOOK.COM

Tudi ti si fejsbuk doktor...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 34 minutami je Alex napisal:

Moje mnenje je, da je s to korono pršla na površje vsa pokvarjenost, egoizem, v uh me piši sistem pri nekaterih, strahovi, travme in vse najslabše lastnosti ljudi. Sedaj se končno zavedam, da v bistvu veliko ljudem ni za zaupati in verjeti in vidi se končno pravi obraz ljudi, ki so se do sedaj skrivali za maskami. Maske so padle. Šov gre naprej. 

Tu opisuješ SEBE 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Včeraj opral vse tri...so danes tak lepe...

Sin vzel eno(bencinarko) , hčera drugo(diesel) ... 

Midva z ženo pa tretjo(bencinarko)... 

In vsi veseli... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ogrevanje & izolacija samostojne hiše
Napisano

Tko že, ja...

pred 44 minutami je x-layer napisal:

Za življenjsko dobo ne vem, mi jo imamo 7 let. Toshiba zrak-voda...

Do zdaj še ni bilo stroškov z njo (tok tok), sem na firmi vprašal serviserja za klime, kako je z vzdrževanjem TČ, pa mi je odgovoril, da ne šlataj dokler dela...

Edit: Jaz toplotne ne izklapljam, tako da se vklopi po potrebi...

Jaz izklopim ogrevanje...sanitarno vodo greje celo leto... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ogrevanje & izolacija samostojne hiše
Napisano
pred 39 minutami je Brane napisal:

Če kdo ve kakšna je živlenska doba toplotne črpalke in kakšni so letni stroški vzdrževanja?

Imam jo...12-13 let. Zaenkrat brez stroškov. Za mesec še ne bo delala za ogrevanje... 

IMG_20211009_143901.jpg

pred 39 minutami je Brane napisal:

Če kdo ve kakšna je živlenska doba toplotne črpalke in kakšni so letni stroški vzdrževanja?

Imam jo...12-13 let. Zaenkrat brez stroškov. Za mesec še ne bo delala za ogrevanje... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.