Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

Blago ?eni koja ima majstora u kući

?: Ljubavi, popravi mi pipu u kupaoni, curi kao luda

(On dolazi i gleda pipu)

M: Daj mi klije?ta

(?ena odlazi i kopa po alatu)

?: Jel' ova?

M: Ma ne ta, papagajke daj!!

?: Ova?

M: Mo?e i ta

M: Daj mi cigarete

?: Sti?u

M: E daj, odvrni osigura?, ne volim da ima struje u kupaoni dok radim

(?ena uzima stolac, na nju stavlja ?amlicu i penje se da odvrne

osigura?)

M: Dodaj mi kudjelju!!

(?ena opet kopa po alatu)

M: To je malo

?: Jel' ovo dovoljno?

M: Biće valjda, nađi mi i gumice

?: Kakve gumice?

M: Jel' moram ja sve sam, majku mu! One s rupom

?: aha, ok

?: Ove?

M: Aaaa jbt, zar ne vidi? da su te neke dronjave, nađi nove

?: Ove?

M: Moći će valjda

Voda prska po cijeloj kupaoni

M: Ma ti nisi normalna isklju?i ventil za vodu

?: Pa gde je ventil?

M: U podrumu, ba? nema? pojma

(?ena tr?i u podrum, vraća se zadihana)

?: ?ime da zatvorim??

M: Pa klije?tima!

(?ena tr?i u podrum, vraća se zadihana)

?: Sad ok?

M: Biće valjda

Krc,?krip,cangr,greb,?ljap

M: Evo gotovo, ovo i dijete mo?e popraviti!

?ena ulazi u kupaonu skuplja vodu s poda, bri?e masne fleke s plo?ica, od?epljuje umivaonik koji je za?epila kudjelja, bri?e pepeo sa ve? ma?ine, i tugaljivo gleda izgoretinu na istoj jer je i tu stajala cigareta

M: E, moramo kupiti novi umivaonik, ispala su mi klje?ta pa je pukao

?: Ok, ljubavi

M: E, budi dobra, skuhaj mi kavu, crk'o sam, samo ne zaboravi da

odvrne? ventil u podrumu i vrati osigura? a i pokupi onu tvoju ?minku

sve je popadalo i rasulo se po podu, ?to će ti tolika ?minka!!

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Prov sovra?m srede, zmer kaka ?tala lih na ta dan; jasno un Cisternar ni uspel po rahlo pomrznjenem terenu gor, tko da nismo dolil olja, naslednji poskus ju3, nekak mi ne vliva preve? optimizma, proklete cestne slu?be, ki ne vzdr?ujejo nekega normalnega stanja! :angry2:<_<

Sej no?em pametovat sam sol za posipanje se da tud kupit pa sam malo posuj na kriti?nih mestih. Jeba pa? - jaz sem to moral na dolenjskem po?et, ?e sem hotu vodo dobit do bajte :P

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

:bravo::bravo:

Samo on jim je klimo ugasnu in so dehidrirale ni pocrkale.

ja to?no to.... sicer sem ?vical kot konj ampak mravle so pa vseen pocrkale. :hudicek:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

En ?ri?ek se je nekje v armarturki prebudil zjutraj :ne vem: ...malo sumim da tam nekje okoli kabinskega ventilatorja po?ri?ka :hohoho:

ugasn ogrevanje pa naj hudi? crkne od mraza :hudicek:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Se opro??am kamionarjem ampak eni med vami so pa res debili. V?eraj se zve?er vra?am po dolenjski AC proti Lj in na vi?njegorskem klancu (tam kjer je bilo tisto hudo veri?no tr?enje) ?leper, ki mu ni gorela niti ena lu? na polpriklopniku. Vidljivost je bila ravno toliko zmanj?ana zaradi rahle meglice in ?ele nekje 30-40m od kamiona so se rahlo zabliskali zelo zamazani odsevniki. Ko sem bil v?tric kamiona mu rahlo poblendam, da bi ga opozoril na pomanjklivost, cesta je bila na prehitevalnem pasu tudi ?ist prazna tako, da bi vsakemu normalno inteligentnemu bilo lahko jasno, da mu ne blendam, ker sem neuravnov?en agresivc.

Ampak, ko sem mimo pa se je za?el lightshow za mano - kamionar je blendal iz vseh lu?i, meglenke, dolge, lu?i na strehi in ne vem kaj ?e vse. Ga probam opozorit ?e s pri?igom ?tirih ?migovcev v kratkih presledkih pa je sledil nov rafal blendanja.

In take idioti se vozijo po na?ih cestah, na konc bi pa nekdo naletu pa bi vsi govorilo o neprilagojeni hitrosti, premajhni varnostni razdalji (kako hudi?a je premajhna, ?e ga zagleda?, ko si mu se ?e skoraj parkiral v rit) in o budali, ki je spregledala cel kamion. :angry:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Men je pa takala igra?ka ql, recimo za zletet v ?tacuno,malco, registracijo, dohtarju, pa ?e problema z placem v ?akalnici NI. :D

Pa misli?, da bi te to zdr?alo ... tisti dve ljubici sta bl mikro izvedbe z max 45kg lastne te?e.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Nima to veze.....shladi se tudi iz 90C na 0 v 15 minutah jebemu, da ne omenim brez Webasta - vsaj 25 minut da se kazalec premakne z minimuma (50C) .....

MX-5 v nedeljo se je segrel v nekaj min...:)

Vem kako je to - mam tud jaz enga VAG-a, ki me ne ogreje pa da popizdi?, medtem, ko Mazda se pa azradi vgrajenega Webasta segreje prej kot bencinar :ne vem:

Aja pa ker je to jamralnik bom pojamral: Dobu v?eraj nazaj Golfa iz uradnega servisa in ga peljem na obvoznico avto pa bobni kot bombnik B-29 - zjeban le?aj o?itno. Kli?em na servis pa dobim odgovor " ja vemo, da je le?aj fu? samo ga nismo imeli (saj res Golf je pa res tolk redek model avtomobila :whatever: ). A besed, da bi mi to povedali pa tudi niso imeli, ne pa da me sparavijo v slabo voljo in da sem moral 200km poslu?at bobnenje. :angry:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Mene je pa skor pokeglala ena mama s puntotom na bencinski, tankal sem na levem boksu, na desnem pa izbiral vitrexe, mama pi?i notri, in ko je videla da je malo prehitra itak nogo na bremzo na ful, pri -15 vse ledeno po tleh in je samo drajsala in kon?ala v chappi pasji hrani poleg vitrexov....jaz pa pobegnil v trgovino ta prav ?as, ker se je na 50m videlo da to ne bo ?lo

Cel desni pas je prazen, in ?e bi bila toliko pri sebi bi samo bremzo spustila in prepeljala pumpo po?asi....

Velik ti pri?akuje? od ene povpre?ne ?enske-voznice, ki ji je verjetno avto pa? samo nujno zlo. :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Uspe?no opravil zastonjski te?aj varne vo?nje :D bil odli?en v zsvorni poti (na klancu dol sva se sam z eno laguno toukla, sva bla ful izena?ena, laguna me je premagala) bilo je dobro, sploh kr je blo zastonj :D

Naj ?e omenim, da sem prvi? v ?ivljenju koristil dopust (prej ga nisem mogel) in je kr fajn filing k si na vranskem pa tera? svojo makino in se zaveda? da kljub temu da te ni v slu?bi bo? pla?an :D

Haha...zadnji stavek je carski :bravo:

Dej mal povej kako zgleda tale skraj?an te?aj, kaj se vse dela, kere vaje ipd.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

A je ze kdo kdaj kupil prave vlo?ke za svojo? <_<

ne sekiri se, pravim dedcem to nikoli ne rata :harhar:

zeni ukradl denarnico na podzemni :angry2:

ojej zajeb - sicer pa glavno, da ti niso ?ene ukradli :blush:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Komentar ob razpisani tiralici za Sanaderjem

?e bosta imela sre?o bosta z Jan?o v isti celici in se bosta lahko dogovarjala za incidente po cel dan...

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.