Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Dans mi je senzor temp. u Renojcu kazal magi?ne minus 3 ob 6h zjutrej! :hudicek:

P.S - ?e mal pa ne bo ve? dovolj gorko za kopanje u Slani vodi! :blush:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Biv sm s kolegom iz Zemlji?ke knjige na kosilu, pa mi nikakor ni jasno kako majo lahko na istem delovnem mestu (znotraj iste sodnije) dobrih 300 EUR ve?jo pla?o od nas! :hudicek:<_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Glede na zadnje dogodke bo najverjetneje nekaj na tem, da

par dni pred ??ipom -polno luno vlada napetost, pogoste so hude prometne nesre?e, ljudje so razdra?ljivi in zal je to tudi obdobje, ko lahko pri?akujemo ve? nasilja.

Polna luna je 24. oktobra.

A je mo?no da tale polna luna tut mojo Laguno mal trka! <_<:P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Parking za invalide
Napisano

Sicer pa kaj se splo?no uporablja za invalida; ker npr. 3% invalid si prakti?no takoj, pri kak?ni manj?i po?kodbi ki ti pusti relativne posledice, npr. zlom gle?nja (ki ni nikol ve? tok gibljiv kot je bil)! :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Prokleta va?ka - bankomat scena, od?tel mi je dnar (vem da mi ga pol vrnejo sicer), dnarja pa ne dal, pol pa ?ibaj par km stran do druzga in tam uspe?no dvignit! :hudicek:

P.S. - Gorenjc, ti pa se ?imprej u?timej! :danzoman::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Alex - v?asih ni dobro bit preve? hraber, ker nikol ne ve? s kom ma? posla, magari da ima v ?epu kak?en konkreten no?, pa te prebode na celi ?rti, mislim da nobena zlatnina ni tolko vredna! :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.