Biv sm s kolegom iz Zemlji?ke knjige na kosilu, pa mi nikakor ni jasno kako majo lahko na istem delovnem mestu (znotraj iste sodnije) dobrih 300 EUR ve?jo pla?o od nas!
Glede na zadnje dogodke bo najverjetneje nekaj na tem, da
par dni pred ??ipom -polno luno vlada napetost, pogoste so hude prometne nesre?e, ljudje so razdra?ljivi in zal je to tudi obdobje, ko lahko pri?akujemo ve? nasilja.
Polna luna je 24. oktobra.
A je mo?no da tale polna luna tut mojo Laguno mal trka!
Sicer pa kaj se splo?no uporablja za invalida; ker npr. 3% invalid si prakti?no takoj, pri kak?ni manj?i po?kodbi ki ti pusti relativne posledice, npr. zlom gle?nja (ki ni nikol ve? tok gibljiv kot je bil)!
Prokleta va?ka - bankomat scena, od?tel mi je dnar (vem da mi ga pol vrnejo sicer), dnarja pa ne dal, pol pa ?ibaj par km stran do druzga in tam uspe?no dvignit!
Alex - v?asih ni dobro bit preve? hraber, ker nikol ne ve? s kom ma? posla, magari da ima v ?epu kak?en konkreten no?, pa te prebode na celi ?rti, mislim da nobena zlatnina ni tolko vredna!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Men se zdi pa tole ogromno preve? gnara za nek Ig, kva pa vem!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani