Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Mah sm se lotu ?trihanja ograje in pol ?ele u?eri porajtam, da sm fazi Beltona in Beltopa, ravno zamenjal zaporedje ?trihanja s tem dvema, bemumatr! :blush::hudicek:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

ja sej, M5 je samo eden, pa M3 in M6 tudi :bravo:

Vsekakor, zato mi je prov sme?no poimenovanje, npr. Mazda 3 da se jo imenuje M3, ker je dale? od tega, pa tudi uradno se ne imenuje tako! <_<:danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Da ne re?em kolk bi ?el ta vikend na GROOVE COVERAGE u Jukatan diskoteko, pa jasno ne morem it - priporo?am pa tistim ki grejo lohka! <_<:hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Z malo sre?e, pa vendar 3 nove pike! :danzoman:

Kaj so pa Srbjanci delal, to je pa neki groznega, jz pa sm jih mel ?e od nekdaj za pacifiste, zdej so me pa tkole razo?aral! :hohoho::hohoho::hohoho::whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Kera debilna je tanova reklama za Mećkator! <_<:hudicek:

Sicer pa reklama za Carglass pa zmaga na celi ?rti, v zate?enosti namre?! :glare:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Kako se vam je zdela Suzuka? <_<

Mi je ful ?al da ni bil Webber na 1. mestu, od kterga je bil prekleto malo oddaljen, ampak vem da ?e bi karkoli posku?al, bi ga mali teli?ek garantirano torpediral s steze, zmagal bi pa v tem primeru Ferdinand! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

U?eri smo s kolegi osvojili Lubnik (sicer mogo?e to bolj sodi v Jamarlnik, glede na to da smo mel sprva v planu ?rno prst, pol Ratituc itd., pa nas je lenoba premamila)! :blush:<_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.