Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

U?eri se peljem ene 60 km/h ?ez naselje, pa ena baba u Twinglnu zapele direktno pred mene (obetal se je bo?n trk, v njena ?oferska vrata), bremzam na polno, pa sm vidu, da ipak ne bo znesl in jo nekak uspem obvozit, pol sm ji mal poblendu in povedu, kaj si mislm o njeni vo?nji (koko? slabovidna, mamujijebm). <_<

Skratka mal je mankal, da jo ne bi z Laguno poslal direkt v Renojska nebesa (kjer predvidevam, da majo ful mehke sede?e)! :hudicek::P

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

?e totalno zaspan parkiru 4,70 m Renoja u en plac kje je prej bil Polo, pa sm se lep cajt matru da nism nobenga butnu in jasno - ?lo je total na knap, Polo pa je mel ?e ohoho placa na istem mestu! :P:danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

?al se moram strinjat - treba vozit tut z glavo, ne sam z desno nogo do podna, ker tisto prednost v sezoni 07 zapravit, to si res zaslu? Oskarja! :blush::P

Kar se pa to?kovanja prvenstva ti?e, se mi zdi da je Alonso resn kandidat za prvaka (vozi se skoraj neopazen, z ne najbolj?im avtom), pa ima ?e kar nekaj pik na svojem kontu! :danzoman::party0035:

P.S. - se pa orng bojim, da bo prvak vendarle (kon?no) Peter na Veter, se prav Vettel! :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Men je v?e? njegov na?in dirkanja (pristop in da je res noro hiter), ampak totalna agresija, dostkat obrodi napaka, pa jasno tut material se bistveno hitrej obrablja, o?itno se je to zgodil tut u?eri z gumo! :blush::hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Naslednja je pa Monako, tega pa ne smemo zamudit, ?eprav je dostkat dost da vidi? ?tart in pol ve? kdo bo (?e ni okvar) prvi ugledu kockasto zastavco! <_<:P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

U?eri sm pa gledu samo ?tart, pol smo ?li raj na izlet, da ne zgubim dneva zarad neke dirke! <_<

Kokr sli?m, mi je mal ?koda za Hemija, ker naj bi bil sicer drugi. Kar se pa RB ti?e, pa upam da bo Webber Vettlu ?edalje bolj konkuren?en in ve?krat pred kot za njim! :danzoman::hudicek:

Mihajlo je bil 4., kar je vsekakor bolj?i dose?ek kot so ble prve 3 dirke. Bomo vidl, do kam ?e lohk prleze! :harhar:

Kar se pa Masse ti?e, pa se strinjam, da ni konkuren?en Alonsu, kar me precej veseli (?eprov odkar je Alonso u Ferrariju sam napol navijam zanga)! :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Mah, jz pa kar se ti?e Reala, pa Lige prvakov, sm ?e ?ist zgubu upanje - oni majo same neke zvezde in zvezdice, med kerimi dostkrat ni kemije, sinergije al ?esarkol, kar bi doprineslo k MEGA rezultatu in ob tak?nih razmerah, je prakti?no nemogo?e, da bi bili najbol?o na stari celini! <_<:blush:

Pa ?e domnevni 1. zvezdnik RM mi je tko en antipati?n primerek, da je groza, ?koda ko ni ostav v Unitedu al pa se selu na modne piste, ?e je ?e tko lep (kot je sam prepri?an)! :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gr?ija
Napisano

Mah, teli Grki neb nikol smel u EU, moral bi jih pre?nofat s polcijskimi psi, ne pa jim zaupat! <_<:hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

RM ?e vedno konkurira za naslov, me zanima kak bo razplet okol te ene to?ke prednosti! <_<:P

Zgleda pa ce "Lepi" mal prepozno zbuja! :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Lej, sma ?e dva! Tak bi mogl bit vsakega 5. :bravo::D

Sodelavc pravi, da za ta dner kok ga dobi, ma od do vsakega 5. v mescu ?e vse narjeno! <_<:P

U?eri smo zamenjal (Peri?nik) senzor podtlaka na Renoju, zdej spet leti k zmaj! :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gr?ija
Napisano

Matr tale tematika tut mene skrbi, mam ob?utek da iz tega ne sledi ni? dobrega, pol pa ?e tej Grki, namest da bi vsaj zdej stisnli, pa probali kar se re?it da, pa imajo o?itno namen po?eti vse kej druzga, banda lenuharska! <_<:hudicek:

Sicer pa tale sistem "vzajemnosti" se mi ni ne zdi ni? kaj pravi?en, oz. precej spominja na ?ase, ko je ?lo vse v "Beli grad", kjer so imeli ceste, pala?e itd., predvsem na ra?un nas in pa Hrvatarjev! :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.