Mam tut jz ?e povhn kufr raznih plinskih iber zagrete?ev, ki ne pustijo drugim da terajo kar ho?jo!
P.S. - kupu bom Twingota L.1993, pa nam nucu ne plina ne nafta, pa? pa benz - unih 5 litrov al kok ?e po?re, pa hkrati bom NEOPREDELJEN in NEOBREMENJEN!
Kok so zanikrne ceste, sm najbol dons spoznal, ko sm se z MX5 na 17kah pelju, jebemumatr, to komplet podvozje razjebe? pr takih cestah, pa tut za motor ne vem kok so kej "koristne" stalne vibracije!
Dna?n dan ne bo moj - polil sem juice po sede?u (ni bla fla?ka dobro zaprta), potem tok cajta izku parking, da sm slu?bo zamudu, zdele i??em po pisarni neke papir s podatki, ki je ful va?en in nimam pojma kam sem ga dal u?eri, popoudn pa mam ?e zobarja, pri kermu se mi ni? kej dobr ne pi?e!
Zdej pa eno vpra?anje, za ?umlovce; me zanima (odgovorte po pravic, ?e ho?te), ?e niste od naveze Mercedes-Ross Brawn-?umaher, pri?akoval "nekolko" ve? kot da bo delil 10. mesto v skupnem se?tevku z Adrianom Sutilom (pazte to - vozi Force India makino)?
S plinskmu Renojem v dveh dneh prevozu nekje med 500 pa 600 km (relacija; Kamnik - Se?ana - ?tanjel - Gorica (Sveta gora) - Vipava - Kamnik, drug dan pa MB in okolica, pa potem Celje (?martinsko jezero) in nazaj v Kamnik.
Zdej ne vem to?n kake sta mela ?ase (celokupno gledano je o?itno Niku bolje znesel, drga? ne bi bil 3., velemojster pa khm . ... )
Glede lanske sezone pa ?e zmer nism zvedu po ka?ni recepturi nej bi bil Hemi prvak, razen ?e ne govori? o F1 in se omenjeni dirka? ?e kje drugje udejstvuje, pa bi tam "moral" bit prvak!
P.S. Mali Rosberg je u skupnem se?tevku (?e se ne motim) uvr??en na senzacionalno 2. mesto, kje se nahaja 7-kratni superdupermaher, a kdo ve (za nami pa ni ena, pa? pa ?e 4 dirke, da ne bo pomote)?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ju3 zve?er je ob 20.00 na Pop tv zame najbolj?i vojni film vseh cajtov - SUTJESKA!

Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani