Kok sm u?eri u?ivu, ko so va?ga POLBOGA scat pelal en za drugmu, za finale ?e Petrov!
Skratka, mam ob?utek da ima ta heroj po vsaki dirki manj navija?ev!
@Jures - kar se pa ti?e Hemija, da bi bil lahko s pametnej?o vo?njo zadnje 3 leta prvak, se pa ?e kako moti? (morda si lansko sezono gledal samo na en u?, pa ?e to napol priprt); lansko leto namre? ne bi bil prvak, niti pribli?no, sam ?e te spomnim, imel je znatno slab?i bolid od Brawna, pa jasno tudi od Red Bulla!
Je pa zanimiv (moj pogled) na stanje po mo?tvih, kdo je prvi ?ofer oz. bolj?i od dueta, po ekipah;
McLaren: 1. Hemi, 2. Button
Ferrari: 1. Fernando, 2. Massa
Red Bull 1. Vettel, 2. Webber
Mercedes: 1. Rosberg, 2. ?umek
Renault: 1. Kubica, 2. Petrov
O ?umaherjevi (recimo trenutni) kvaliteti pa sicer pri?ajo dose?ki malega Rosberga, ki dobesedno raztura, v identi?nem avtu kot ga ima superheroj, aja pa gume in steza je tut za oba identi?na!
Jz pa ?ist verjamem da od "konca sveta" tacga al drga?nga nismo ve? dale? - matr sam poglejte tale vulkan al karkol ?e je na Islandiji, zdej neki govorija, ?e se bo tkole nadaljeval, da bo lahko zra?n promet stal tud do pol leta, haloooo?
Ne vem al se lohk pohvalm, da je motorn olje v 323F po 11000 km od menjave ?e ful svetel (kot da bi bla voda), dodan mu je bil sicer BOND GOLD od Siriusa!
Druga ?ansa pa je da se mi kje z vodo me?a, pa je zato tako kakor je, kar pomen, da stvar ne bo ve? doug laufala!
@Sirius, kaj od na?tetega bo dr?alo, ker mi je res ful ?udno, pa ?e nivo mislim da se je mal dvignu (upam da nima ta makina L.97 ?e DPF filtra)
Jao kok sovra?m vozt za enmu "navornikom" (beri trahtarjem), ?e zlasti, ko ?eli mal bolj hitro speljevat in pospe?evat! Prva stvar - na?timat notranje kro?enje zraka, pa nej koga druzga du?i v koreti zarad saj, mene ne bo!
Temu je verjetn itak glavna dilema, kaj popit danes (kot glavno jed); Viski, Vodko al bi morda raj? kar morsko bolezen pridelal z rumom!
Dans se mi je dan za?el adio pamet gnilo; najprej pogruntam, da je zmankal kurilnga ola in je posledi?no skor da zima u hi?i, pol pa hodm od Pivovarne Unijon prot Centru mesta in me golob nacentrira (na sre?o ne s svojim sranjem), ampak me oplazi samo s krili, skratka nagnusn filing za popizdt!
Zdej pa me sam zanima, ?e ola u cistern ?ist zmanka, a potegne notr kake smeti, tko da ko bom doto?u, a morm ?e kak filter menjat al kej prezra?it al kako podobna jeba?ina?!
Dej mi res neki u?timi, ?enska total ?iv?na, razmi?la dat odpoved u slu?bi, pa bit profi varu?ka, ker otroka je rekla ne bo zaupala nobenmu, ki ni "uradna oseba"!
U?er sm prejel sklep, da u tem bednem Kamniku ni prostora v vrtcu, za tamalo - res morala, ter totalno vzpodbujanje natalitete, ?estitke pristojnim in globok priklon!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kok sm u?eri u?ivu, ko so va?ga POLBOGA scat pelal en za drugmu, za finale ?e Petrov!

Skratka, mam ob?utek da ima ta heroj po vsaki dirki manj navija?ev!
@Jures - kar se pa ti?e Hemija, da bi bil lahko s pametnej?o vo?njo zadnje 3 leta prvak, se pa ?e kako moti? (morda si lansko sezono gledal samo na en u?, pa ?e to napol priprt); lansko leto namre? ne bi bil prvak, niti pribli?no, sam ?e te spomnim, imel je znatno slab?i bolid od Brawna, pa jasno tudi od Red Bulla!
Je pa zanimiv (moj pogled) na stanje po mo?tvih, kdo je prvi ?ofer oz. bolj?i od dueta, po ekipah;
McLaren: 1. Hemi, 2. Button
Ferrari: 1. Fernando, 2. Massa
Red Bull 1. Vettel, 2. Webber
Mercedes: 1. Rosberg, 2. ?umek
Renault: 1. Kubica, 2. Petrov
O ?umaherjevi (recimo trenutni) kvaliteti pa sicer pri?ajo dose?ki malega Rosberga, ki dobesedno raztura, v identi?nem avtu kot ga ima superheroj, aja pa gume in steza je tut za oba identi?na!

Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani