Skoči na vsebino
Nogomet
Napisano

@Madmax, ampak tut ?e dajejo samo enga na tekmo, pomen, da dajejo enega ve? kokr nasprotnik in to je tisto, kar jih pelje dalje! :harhar::P

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Jz mislim da so se Nizozemci zelo izkazal, so namre? zmagal preteklih 6 tekem, kar jih ni nobena druga od obstoje?ih ekip - Beli orli so npr. premagal ?vabe! :danzoman::harhar::P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

O yeeeaah... so padli ?e zadnji tako, kot sem si za?elel in finale bo evropski :jupiii::jupiii:

Se mi smilijo edin tulipani, ker bodo ?e tretji? v finalih pu?nili proti ?vabom :(

U?er sm kr nekolko trepetal, zlasti 1. pol?as! :blush:

Matr upam da ?vabi sploh ne pridejo u finale, pol naprej pa mi je skoraj vseeno! :hudicek:

Pazte tole, ?ist se jim je zme?al! :P

http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/hobo...tni-prvaki.html

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sramotilni steber
Napisano

@Jero - poznam folk ko z "normalnega" avta pre?alta na premijsko znamko, pa se temu "primerno" pol za?ne tut vesti na cesti, ampak to so razni zakompleksanci, ktere so cev ?ivlenje vsi tepli in podjebaval, zdej pa voz Bmw al pa Ojdlna in je Dasa - iz Vrbasa! :P:blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Ja tip pije preve? red bula ;)

Al pa premal, pa zato pol pristane na tleh, namest da bi nadaljeval! :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Zdej pa (za za?etek) ene par mescov ne grem LPG na Verov?kovo tankat, matr u?er sm ?aku vsaj 10 minut, da se je kdo prmaju - katastrofa! :hudicek:<_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sramotilni steber
Napisano

Sej poznate zgodbo, da kdor kupi Audi al pa Bmw, je zato tok ve? pla?u za avto (v primerjavi z Renojem, Mazdo, Oplom), da mu pripada tut lastninska pravica na delu ceste, torej smo mu mi v napoto, na njegovem teritoriju! <_<:harhar::hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.