Skoči na vsebino
Nogomet
Napisano

Mah sovra?m Bajern, katastrofa! <_<

Upam da jih Francozi scat pelejo! :blush:

Sm bil pa 200% ko so MUTD vodil 3:0, sm si reku, bajbaj Pivopivci, pa sm se zgleda mal za.....! :hudicek:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

lepa priloznost za nakup
Napisano

Nektere stvari so morda res zanimive, medtem ko kak?ne pa res ne; - rabljena denarnica (halooo), prastar mobilec (Simns M35, ne hvala), fotić 1.4 mega pixla (naj ga kar majo) itd.! <_<:harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avto in vzdr?evanje
Napisano

Mislm da znajo bit ?kodilaki (?eprov nism glih ljubitl le-teh), kr dobr nakup, pa kaki Hjundajci al pa Kije tut pomoje, ?e gledamo kok pleha za kok gnara! :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Mo?no dvomim da je ker (ko vse deluje BP) hitrej?i od RB in pa Vettla v njem, kar me zelo ?alosti! <_<:blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Jz sm biu tut navdu?en, medtem ko Ferrarija me lih nista fascinirala (za?etk dirke, nista znala mbenga prehtet, po ?tartu namre?)! <_<

Vettel je pa zelo grdo "za?il" Webbra ?e v 1. ovinku dirke, tko da ?e bi bil Avstralc iste sorte k on, bi oba kon?ala dirko, ?e predno se je za?ela (bi ga zaprl, k zmaja). <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Alfa na Kosovu
Napisano

Hehe, vidm da si u?ivu! :P

Dej povej, na kaki vi?ini pa mate tale smu?i??e? :danzoman:

P.S. - kaj pa na ?erjavici si ?e stal (2656 m)?! :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Mah kva mi gre fov?ija na ... (reproduktivni organ), matr tle sva s sodelavko ?e 2. mesec zapored najbolj efektivna pisarna na Izvr?bi, pa so vodje namest navdu?enja pokazal - navdu?enje, da preverjo, zakaj midva tok hitr sodne spise obra?ava, tko da ?e isto vajo ponoviva ?e v aprilu, garantirano pade kake kontrola, ki pa bo potem v vsakem primeru obrodila sadove (nih?e ni popoln, dejansko)! :danzoman:<_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Matr kako so v 1. pol?asu Barca?i oblegal gol, se spomnem da je blo v nekem momentu u strelih na gol 9:0! <_<:P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jao - tale premik ure me je total za?tihu - dans zu3 efekt kt da sm ustov ob pol 5 ne ob pol 6 kokr je pa? ura kazala ob budilki! <_<:P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.