A mi lahko eden pove kako se re?e ?enskemu spolu "kupec" oziroma mno?ici ?enskih kupcev
Ok vem, da so mo?nosti kot recimo nakupovalka, zapravljivka, itd ampak a je sploh ?e kak?na druga?na mo?nost?
Ti, za resen odgovor bi bilo treba zadevo preverit v SSKJ...
Evo preveril. Vse kar pi?e v zvezi z ?enskim spolom je "kupovalka" in "nakupovalka". So pa baje ene modifikacije v zvezi s tem v slovarju in Mercator po novem uporablja izraz "kupka". Je pa mal sme?no tole... Mene sponinja na JNA ko smo se ?li kopat oz. tu?irat...
O zajebantskih bodo pa kaj drugi povedali
Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Evo odprl sem nov Mazda kofee bar Naro?ajte po mili volji, natakar je pa nekdo drug k je na tud forumu. Sam ne more? naro?it in si prinest
Jaz prvi:
Eno kavico z mlekom pa kozarc vode prosim. A je kdo na forumu, da mi prinese :ne vem: kava brez ?ika je za en qrc
Bravo Sishi, tako se dela . Nove podjetni?ke ideje je treba realizirat, ne pa samo jokat kako je promet upadu. Virtualna kafetarija torej... ?e si prav predstavljam bomo sedaj sedeli doma pred kompi?em, pili kavo, vodo in pri?gali ?ikico... OK, Poky bo dobil ?e .
A ve?, da to sploh ni tako slabo. Bo imel vsak od nas svojo privat kelnerco v stilu - draga dej prnes mi kofe pa vodo k sm u lokalu...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Bandidos ice! TAKOOOOOOOOOJ!!!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani