ni? posebnega ,kot vsaka ?enska en kup mesa v?asih ga je pa? malo ve? v?asih malo man
No, ko bo? na kak?nem zmenku kak?ni beybiki pihal na du?o, ji namesto tega kako dobro izgleda, pa kako lepe modre u?ke ma, pa kako je oh in sploh, enostavno povej kako lep kup mesa je in bo? "zmagu"...
Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
No, kot sem ?e napisal, bi moral biti z dru?bo 21., 22. in 23.09.2007 v Beogradu. Planirana je bila turisti?no ?urerska varianta. Pa je zadeva padla v vodo. Najprej bi vsi ?li, ko se je bilo treba prijavit pa raje ne bom komentiral... Na koncu smo ostali 4 in to pove vse
Kot je ?e Labi predlagal, bi se lahko zmenili tudi kaj v okviru foruma. Saj vem, da bo sedaj debata pestra, pa mnenj 1MIO, ampak morda nam pa vseeno kaj rata.
No, ne vem... Tema je odprta. Kaj mislite? :ne vem:
P.S.: Morda spoznamo ?e njihove forumovce
10:02 ?ivim v Medolandiji, sem malce bol okrogel, kosmat sem tudi, rad jem, brundam non-stop, bolj po?asi se obra?am, ampak kadar je treba prehitim konja, sem dobrodu?en in ob posbnih prilikah globoko diham. Na?eloma sem miroljuben, ?e me razjezi? te pojem... No a sem ali nisem medosexualec???
Ammmm, ker Bojan pa je to?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani