Pri nas smo imeli Gorenje. Po petnajstih letih neprekinjenega dela je potem prišlo do udara strele in je skurilo avtomatiko. Ker bi bilo popravilo zelo drago, smo kupili drugega:
Žena je zadovoljna, težav skoraj ni. Enkrat je serviser (še v garanciji) menjal tipalo temperature. Ta je pri hiši zdaj pet let. Smo pa pred dvema letoma ... ... ... recimo temu "podedovali" skoraj nov pralni stroj:
Ta je pa zdaj star štiri leta, imel je eno manjšo težavo: na cevi je nek "aquastop" ventil, da če bi slučajno cev počila, da se voda ne bi razlila po kopalnici. In ta ventil se je sprožil, kar pomeni, da je zaprl pretok vode...
Glede na to, da pri nas nismo uporabljali Pampersk ampak pralne plenice (Racmanke), in glede na to, da je pri nas šest otrok, je bilo malo več žeht. Tako da smo z Gorenjem zelo zadovoljni. No, saj tudi Candy dela, ampak zdaj si delo delita dva stroja, prejšnji je pa vse opral sam...
Saj ne vem, kam naj napišem, ma mogoče še najbolj paše sem...
Se pogovarjata žena in hčerka - nista opazili, da sem blizu in da ju slišim. In žena reče hčerki:
- "Pazi, ko boš izbirala moža. Glej, tvoj oče zna popraviti vse: avto, elektriko, vodovod, zna menjat pipe, popravit pohištvo, brusit nože, ... Torej, če boš izbrala takega, kot je tvoj oče, pri hiši nikoli ne boste imeli nič novega..."
Grem v trgovino in ne vzamem vozička, ker grem samo po neko malenkost, npr. toaletni papir. Potem se pa 15 minut pozneje sprehajam po parkirišču takole:
Grem danes na bencinsko. Levo od mene en tip tanka Audija, desno od mene en tip tanka BMWja. Tista dva tipa sta končala malo pred mano in smo vsi trije vstopili v vrsti en za drugim. Tam na blagajni pa ena luštna rdečelaska... Pride prvi (tisti z Audijem) in reče:
- "Številko ena. Pa eno kavo, prosim."
In rdečelaska ga vpraša:
- "A za tukaj al za po poti?"
Nato pristopi drugi tip (tisti z BMWjem) in reče:
- "Številko tri, pa en hot-dog, prosim."
In rdečelaska zopet:
- "A za tukaj al za po poti?"
Pridem jaz in rečem:
- "Številka dve - pa ene kondome, prosim."
In mi jih pokne na pult in pokasira - in nič ne vpraša a za tukaj al za po poti... Prasica pokvarjena! Take smo včasih imenovali keš-pi^ke - samo da je Audi al pa BMW, če pa pride tip z Mazgo, pa ni zanimiv...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Imate diplomo, dobro idejo in ste pošteni?
Pridite k nam, ker z diplomo, idejo in poštenjem se lahko samo slikate...
Foto-atelje Pavšič - Zavadlav
Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani