Mnogo bolj?a varjanta od tiste prej - za ene 4x... Samo za skoraj isti denar lahko dobi? Nvidio 7950 GT, ki je ?e za dodatnih 20% hitrej?a. Ampak OK to so ?e detajli. Men se na?eloma zdi ?isto v redu izbor grafike.
Ups, skoraj spregledal... Tudi procesor je ?e iz prej?nje generacije tako, da tale nakup nekako odsvetujem, ker mnogo bolj?a varjanta je kak?en procesor tipa Intel Core 2 Duo (E6300 ali E6400).
Hvala Bo?tjan. To pomeni, da bom moral nadaljevati z iskanjem, grrrrr!
Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Sem mislil, da je Qwerty na?el najbolj po?asno kartico pol pride? ti Boj? pa najde? ?e bolj po?asno (cca 60-70% hitrosti 8500GT od Qwertyja).
Prste stran od tega paketa, ker za manj kot 500? ne bo? dobil ustreznega ra?unalnika in mulac ti bo zelo hitro reku, da si mu kupil eno staro ki?to.
?e en nasvet vsem, ki kupujete nove grafi?ne kartice z DX10 podpore. Poceni hitrih kartic ni na trgu in kaj ti pomaga DX10 podpora, ?e bo nato igra navaden slide show. Se pravi ali kupit dobro kartico prej?nje generacije za malo denarja in se odpovedati DX10 ali pa vzeti hitro DX10 grafiko in se sprijaznit, da pod 250? tega ne more? dobiti.
Govorim seveda o tem, ?e rabi? dobro grafo za igranje iger.
Kaj pa ta ista konfiguracija, samo namesto te grafi?ne kartice raje X1950pro 256? :ne vem:
Ostalo se mi zdi kar v redu. A ni?
Sam tale huj?anja so mi rahlo nesmiselna.............saj s tem ?lovek dose?e manj?o te?o se pa tudi vse se bolj povesi (pri ?enskah pa tudi dolo?ene stvari zmanj?ajo, ki se nebi smele).............ve? ?portat in migat pa bo!
Se zelo strinajm s tabo, ja. ?portat bo treba, pa na pir?ek pozabt...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Hvala Bo?tjan. To pomeni, da bom moral nadaljevati z iskanjem, grrrrr!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani