Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

NI REEEES! :D

Je na parkingu ?e obilo placa in sicer je to v ?upan?i?evi jami, se pravi od centra (gledano npr. iz smeri LJ gradu na sever) direkt ?ez avtobusno in ?elezni?ko, pol pa ko pride? iz ?elezni?ke ven je ?e kakih 100 metrov in tam na levii je potem ogromen (pe??en) parking! :)

Mi je pa sme?no, ko ima parking, ki je zravn tega ima pa 1? na uro! :P

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Meni kar da mislit tak?na zadeva, ?e se mi mo peljem, ?eprav se lahko kr mal pohvalim, da po?asi (za razliko od pred par let) postajam vzoren voznik. :P

Glede prometnih nesre? pa najbolj sovra?im firbce, ki se zbirajo potem okrog tak?nega prizori??a, matr kok ne maram tacga folka - kot da u?ivajo v tuji nesre?i (dost je ?al v resnici tak?nih)! :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Parkiral v neposredni bli?ini glavne avtobusne in ?elezni?ke postaje (v bistvu kr center LJ), cena parkinga za cel dan je 1?! :)

?e ?e koga zanima kje je to (drugi imajo namre? tak znesek za eno urco), komot napi?em! :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Mislm da je v 16. tednu, ?e se ne motm, oz. rok je 23.12., mi je pa zdele ga. mati, ki dela v zdravstvu razlo?ila da je problem ?e je IgM pozitiven, medtem ko moja ima IgG pozitivnega, to pa naj ne bi bilo kriti?no, ne vem nimam pojma o zadevi in to me najbolj jezi, pa ?e poleg tega mam cel kup skrbi, ker si rihtam bivali??e in mam z raznoraznimi majstri posla (mizar, vodovodar, elektri?ar, zidar, malar), fak teli dnevi mi res niso pisani na ko?o!¨:P

Ma?ka pa nimamo, niti kere kol druge ?ivali, je pa res da ?enska ?ist vsako ?ival prime, pa jo mal po?oha, pa bl k ji govorim da to ni okej, bolj to po?ne, je pa res da ma?k pa se preventivno izogiba! :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

?e ne bom zdele sam popizdu - pr moji dragi so ugotovil (v fazi nose?nosti), da ima pozitivno toksoplazmozo, kar kdor se za silo spozna na medicino, ve da pomen ?ivo pizdarijo - matr ?iv?n sm k svina!!! :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ja Labi, isto?asno naj se pa kokr tok normalno VZDR?UJE obstoje?e lokalne ceste, ki so PODRTIJAAAA (matr ratam ?iv?n, ko pomislm kak u?itek je s spu??enim in str?anim avtom, s ?portnim podvozjem pa 215/40/17 se vozit po teh razvalinah - jebemjimtetkuutripizde)!

P.S. - Cesta iz smeri Vrhnke prke Logatcu je tut bo?anska, tm ?ez tisti drevored, ko te pregunca in prefuka ko manijaka! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ker bi se dolo?en del foruma lahko imenoval ?lep-slu?ba, se lohk pohvalm da sm se u?eri spet vozu po AC brez tiste ta oran?ne nalepkice (se mi zdi da se jo zraven pra?ka dobi), to pa na relaciji Rudnk - Vodice, pa ni blo nikjer junakov ki ska?ejo kar pred avte, pred tem pa z gusarskim kukalom opazujejo kdo ima "oran?no zlato" in kdo ne! :danzoman::harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Jz pa mam biv?ega so?olca, ki so ga celo osnovno vsi pretepal in ustrahoval, no zdej pa ma slovito "Bavario" in je taglavn na vasi :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Jz pa u?eri dal Mx5ko ?trihnit, bo lepa k zmaj, no kok smo se pa matral z razdiranjem in pripravo za li?arja, bi pa prej ko ne sodilo v jamralnik! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

CX-7 izziv Bossu
Napisano

Ja Jure ?e zelo pomemben podatek je ob kateri uri naj se pela po mestu?! ?e je to pono?i, kot da sploh ni mesto, ?e je v prometni konici, pa se mu slabo pi?e! :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kako Grega, a nis enkat od enga TT-ja razlagu pa neki stra?nih brzinah, d sm samo gledu ?e leti tok! :P

S kerim avtom ste se pa vozil, zihr mejd in Doj?lend? :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Mislim, da manj?ih golobov ?e niste imel prilo?nosti videt (sta se mladi?ka ravno prebila iz lupine), domovanje pa imajo na balkonu, v 4. ?tuku bloka :D

post-185-1246338932_thumb.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.