Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

S taglavnim ?efom oddelka sva se po?teno sporekla in mi je zagarantiru ob naslednji najmanj?i napaki - disciplinsko komisijo! :blush:<_<

Joj kok je dons en lep dan (bemti pre-dolg jezik)! :ninja:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jz pa sm dans biv prisiljen dopust napisat (bom mal malar) ker je v slu?bi ?e 2 dni blo ?iv?no stanje, kerga sm vidu da ne bom dolg zdr?u, bemumast, nekdo mi dolo?ene stvari podtika in skriva, tko da skoz neki i??em, pol sva se pa ?e z mojo strojepisko skregala in valila krivdo en na druzga, scena za se ti zme?at! :(:blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Opomnik
Napisano

?e kdo nakupuje karkol prodajajo v Merkurju, se mu zelo spla?a v PONEDELJEK, 28.9.2009, sm iz zanesljivih virov izvedu da imajo ta dan akcijo IZBERI SVOJ POPUST, kar pomeni, da na blagajni iz?reba? popust, v razponu od 5 do 90%, kokr ma? pa? sre?e! :jezicek::danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Hehe, me vsekakor bolj mika vajino vabilo, kot re?evanje sodnih zaostankov! <_<:P

U?er pa sm bil pr zobarci in se bova o?itno ?e "dru?la", ker je rekla, da sem se ji zdej tok ?asa uspe?no izmikal da je nastalo kar neki posla za njo! :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ja Simon, ampak za 200 ? grem pol pa samo ?e na "tavelko potrebo" na te na?e ceste, ker za take luknje in stalno neka drezanja (beri delo) po asfaltu, to je pa vi?ek! :angry:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Kaka smrdljiva megla spet v toti LJ, za?ne se iz moje smeri, nekje v Dom?alah, pol pa kdo ve do kje sega! <_<

Zdej vem zakaj LJ imenujejo ?abarija! :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EuroBasket 2009
Napisano

Boss - na?o problematiko (nefinala oz. nemedalje) treba gledat s pozitivne plati in sicer, da so kon?no prebili led in se uvrstili v final four, tko da odslej (upam) je padla tudi ena psiholo?ka bariera! :danzoman::bravo::vino:

P.S. pa ?e zanima me, ali sta Be?irko in Ra?o ?e aktualna za v ekipo al ni? ve?, ker sploh prvega sm kr pogre?al! <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EuroBasket 2009
Napisano

Tisti ki malo bolj spremljate basket, me zanima kje so pa ?pagetarji, al so ostal v kakih kvalifikacijah al so nehal klo?arko ?pilat? :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.