En totaln kreten ?e navsezgodi s smeri Primorske, z nekim ?kodilakom (mislm da Fabia - se ne zastopm lih v ?kode, jih ne sovra?m), mi je pr ?ist normalnem prehitevanju kamiona ful neki blendu zadej, pa sm mu hitr pokazu kaj si mislm!
Jz pa total zadovoljen, zdele mal odkolesaru ?e po mraku, ko sm dubu po ve? letih bicikl, da mi funkcionira (zrihtu Jures-ov bratranc), tko da ne bom samo na mestu gonu (sobn bicikl, alla hr?kovo kolo)!
Matr u?eri pa Veter in Veper, kva sta nardila Mev sem ?e za prej?njo dirko ob?utek, da bo Veter najhitrej?i, pa na sre?o ni bil, medtem ko zdej se pa kr mal bojim da zna bit prvak, ker so res orng premo?ni!
Klop?i?, ?e zbira? tak?ne, sam re?, ti loh eno prpelm ene pol mlaj?o, pa jo tut neki "ba?e"!
Se pa pohvalm, da sm v sodelovanju s tremi kolegi uspel popla?at kolegu Celi?arju minus na banki, da bo zdej dubu kredo, oujea! Solidarnost se je res izkazala!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tole je prov ?alostno za pre?itat!
http://24ur.com/novice/crna-kronika/na-ral...-novinarka.html
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani