Hja no, blo je 2:1, pa ?e to s ?enkano 11-metrovko! Bli pa so Oto?ani bolj?i, tle ni debate, vseeno pa ?estitke na?im za borbenost - upam da stisnejo Polake v sredo!
Enkrat sem nekaj takega noter v kestl dodal od Metabonda, mislim da za ?i??enje injektorjev in je potem ful bolj gladko tekel avto! Kako se pa zadeva imenuje, pa se ne spomnim ve?!
V Monzo baje uleti Fisico (nesojeni zmagovalec SPA-ja), me zanima kaj lahko naredi na doma?i dirki z doma?im avtom? Zdi se mi kar verjetno da bo pred Kimzlnom!
Lojz sej ne vem kaj naj bi blo tle z ma?o narobe (sam sem bil ravno v?eraj), ampak neko obna?anje pa se vseeno pri?akuje od vernika, ne da direktno pljuva vse okrog sebe!
Ena prigoda s kolegovga dopusta; so bli na Krku Jugo gastarbeiterji, pa fotr kli?e mulca iz vode - "Schatzi bitte komm aus Wasser!", pa ni blo nobene reakcije in se dec razpi?tolji;
Pro?nja ni avtomobilske narave, ampak vseeno; bi prosu, ?e bo kdo porajtu kdaj ima Merkur akcijo "izberi svoj popust" da napi?ete tukaj gor, namre? ravno opremljam stanovanje, pa imam takrat namen nabavit kak?no ve?jo zadevo - popusti pa so do 90 %, kar se mi zna ?e kako poznat pri financah!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jao kaj delajo ?e prot Angle?em (poglejte delni izid - mislim da 10:0)!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani