Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

Ja no kaj,..mal ve? jo je pa? skp :hohoho:

Btw,..je kdo bral naprej? ?enska je nose?a in jo ful skrbi za postavo :bravo:

ne mi to delat... zdej sem ?el prebirat komentarje :hohoho:

"That's one aerodynamic forehead." :hohoho::hohoho:

So you went to Sea World and came back with a Whale, congrats.

that's it... ne morem ve? tole je pa konc :hohoho::hohoho::hohoho::hohoho:

Well, after the wedding we went to the Motel 6 (we live in a small town, thats all there was)

and it was on. We quickly undressed and got right down to business. I had to be careful, as she was a virgin and it was quite painful for her. I managed to get in there after a few minutes of trying. I only lasted about 2 minutes, but it was amazing. The best part was when we both orgasmed at the same time. I cried for a little while afterward, it was just so beautiful.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Kaj pa ?e bi ga kr zdele pelal v pre?o, zakaj bi ?akal tolk ?asa... slovenski pregovor pravi: kar lahko naredi? danes ne odla?aj na jutri :ne vem:

:hohoho:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jaz sem SANJAL, da mi avto spet ne v?ge. Na sre?o samo sanjal. No ja, ampak tole je dokaz za to?bo za du?evne bole?ine, ?e mi avto ?e kdaj ne v?ge :P

ojoj...hudo :bravo:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Grrr... danes sem ugotovil, da ?e je motor pri?gan, da ne morem odpret prtlja?nika :blink:

Sicer ?e nisem prlezu do navodil sam tole je oreng strange... razumem da se bojijo, da bi nekdo not vlomil ampak, da mora? avto ugasnt zato, da odpre? prtlja?nik je pa tud mal bosa :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Vic za pred kosilom

BAULJALI MUJO I HASO PO GRADU CIJELI DAN I OSTALO IM 20 MARAKA.

KAZE MUJO:

"JEBI GA HASO NEMEREMO VISE PIT', NEMA PARA.."

HASO: "JEBI GA..NISTA ONDA..."

SNUZDILI SE ONI I CUBE NA KLUPI U PARKU. ODJEDNOM SINE IDEJA MUJI.

"BRZO HASO AJMO U TRGOVINU."

ODU ONI U TRGOVINU I KUPE ZA TIH ZADNJIH 20 MARAKA JEDNU KOBASICU. HASO RECE MUJI:

"JEBI GA MUJO SAD TEK NEMAMO PARA, STO CEMO S TOM KOBASICOM?"

"NISTA TI NE BRINI, IDEMO U PRVI KAFIC I SAMO SLUSAJ STO TI GOVORIM. IDEMO MI U BIRTIJU I KAD TREBA PLATITI JA CU STAVITI KOBASU U HLACE A TI CES KLEKNUTI I IZVUCI JE KROZ SLIC I PUSITI KAO DA JE KARA I ONDA CE NAS IZBACITI IZ BIRTIJE."

ODU ONI U PRVI KAFIC I PIJU, PA PIJU I NA KRAJU HASO IZVUCE KOBASU I POCNE PUSITI, GAZDA IH S GADJENJEM IZBACI IZ KAFICA.

I TAKO ONI SRETNI STO SE MOGU OPIJATI OBIDU DESETAK KAFICA.

NA KRAJU KAZE HASO MUJI:

"JEBI GA MUJO, NEMEREM VISE, BOLE ME KOLJENA A I USTA MI SE RAZVALILA, DOSTA MI JE TOGA..."

A MUJO CE NJEMU:

" A STO MISLIS KAKO JE MENI, IZGUBIO SAM KOBASU VEC U DRUGOM KAFICU..."

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

wow... tole je pa drasti?no... sicer mam ?e skor 10 let mir, sam tole je precej huda, da bi moralo biti obvezno. Naj dajo neobvezno pa mo?nost la?jega financiranja za tiste, ki bi imeli ve? kot 10 let in bi radi zamenjali avto.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

No ja, sej to sem te hotel vpra?at - kdaj ti nisi la?en? 5minut po tistem k se naje? ?evapov pa takrat ko spi? pa ne ve? da is la?en... a mogo?e ?e kdaj?

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

MINISTRSTO ZA NOTRANJE ZADEVE

MNZ JE prevzela nova ministrica (Katarina KRESAL) in takoj pri?ela z delom. Spremenila je dolo?ene nazive oz. izraze, ki so stopili v veljavo takoj.

Policist KRESAL?EK

(Tonfa) pendrek KRESALNIK

Uporaba fizi?ne sile, storiti silo KRESNITI, KRESNITI GA

Slu?bena pi?tola SAMOKRES

Policijski piknik KRESOVANJE

Slu?beno vozilo (Marica) KATARINCA

Lete?a (prometna policija) KRESNI?KE

Ministrica -- Katarina KRESAL

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.