Skoči na vsebino
Računalništvo
Napisano
pred 37 minutami je samSimon napisal:

Kaj pa drugače špilate od iger?

razno....

Redno igram MTG Arena :P, drugače pa STALKER2, BF6 Beta sem probal, MSFS2024, TotalWar Warhammer3 , Age2, pa še kaj bi se našlo. Čist odvisno kaj se mi zalušta, tud kako igro golfa grem.  

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano
pred 8 urami je Scr3am napisal:

5700x3d je boljsi (ima najvec v-cache). Na AM4 platformi je najboljši cpu 5800x3d takoj za njim pa 5700x3d. Sem sel dejansko iz 5600x na 5700x3d. 5700x, 5800x in 5900x so minimalno boljsi od 5600x recimo. Ce ze bi se mogoce 5950x lahko primerjal z 5700x3d. Je pa odvisno zakaj sploh rabis CPU? Ce je to za neke programe in obdelavo podatkov kjer rabis vec jeder potem gledas nekaj z vec jedr seveda :)

Mam 5900x in se mi ne splača menjat za x3d. Sploh, ker občasno urejam kake video posnetke za lastno uporabo. Če bi menjal za x3d bi bilo par procentov razlike pri kaki igri. Pa še to je odvisno od špila. Proc sem dobil takoj ko je prišel na trg in o x3d ni blo ne duha ne sluha :).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano
Pred eno uro je Scr3am napisal:

5700x3d sem vzel. Plan je bil 5800x3d, ampak je cena skoraj seenkrat visja od 5700x3d. Boljsi je pa za cca. 15%.

si kaj gledu 5900x, najbi bil boljši od 5700x3d.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

tudi mene malo matra prostorska stiska in bom kaj kmalu potreboval nov SSD....

zraven bom pa še nabavil USB hub s čitalcem SD kartic. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 1 minuto je Tilen5 napisal:

zakaj wide ? Če mam ožje stopalo. Gledu sem iste. Edin okol številke kolebam.

ne vem kaka stopala imaš, nimam nekega fetiša na stopala :P

mal pogugli če je folk ke pisal glede fita. 

na bike discout je en napisu da ima treking čevlje 46 in je moral te shimanove vzet 47 in širši model. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 3 urami je Tilen5 napisal:

Pedala sem dobil, s čevljami nimam sreče,..porazna zaloga za različne znamke v in izven Slovenije.

Lahko bo dobil recimo Shimano XC702 (številke 41 42 43 so na voljo) iz trgovine bike24. Omogoča vračanje in vračilo kupnine.

image.jpeg

v bike discount poglej od 14.8. naprej. za wide model črne

majo pa navadne v srebrni barvi.

null

image.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 4 urami je Alex napisal:

Danes sva z Etcho-jem prevozila eno res hard mtb progo (Pomjan). Zame je bila najtežja do sedaj. Teren je suh, nobenega oprijema, polmetrske skale, korenine... 😬

Vmes sem skoraj povozil metrsko črnico, ki jo je najbrž Etcho pred menoj preplašil, tako, da je za njim prečkala pot. 😊 In, ker je to najbrž slab znak v kolesarstvu (podobno, kot, ko ti prečka črna mačka pot), sem se vmes še dobro "strosil". 😊 Sicer pa, kdor ne pade vsaj enkrat, ni pravi kolesar. 😊

IMG_20250808_125809.jpgsIMG_20250808_130707.jpg

IMG_20250808_130718.jpg

IMG_20250808_131045.jpg

IMG_20250808_131120.jpg

IMG_20250808_131621.jpg

Zgleda da sta kr uživala. Kdaj bo objavljen posnetek na YT? :)

kolega (ki ima kolesarsko trgovino) je včeraj na furi s kolesom v trgovino (gre še na kako progo) med skokom srečal 2 mala ''psa'' vsaj tako je mislil, ko je doskočil je opazil da nista psa ampak mala divja prašča, še dobro da mame ni blio preblizu :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... )
Napisano (urejeno)
pred 7 urami je Bini napisal:

TBA, odlično si zapisal in mu predlagal odlična kolesa a moje mnenje je, da je boljše, da zmanjša svojo težo za do 20kg kar bo bolj zdravo za njegovo telo pa še večji in cenejši izbor koles bo imel.... :nevem:

tudi z električnimi se da, če si do sebe pošten, spodaj analiza ene kar konkretne fure v zimskem času. Del poti smo prefurali in gazili po snegu čez gozd in travnike. 

null

image.png

Popravljeno od TBA
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.