Moram zamenjati tweeterja na mojih party boxih. Trenutno so noter RCF moci 15W rms-ja. Potreboval bi vsaj 50W rms-ja in nad 100db 8 ohm, dimenzij cca. 230x120mm.
Ojebentiš @Slivka, vidu zdaj na TV. Ena vremenska postaja v Čepovanu je zabeležila sunke 66km/h. Pol je zmanjkalo elektrike. Sigurno so bli sunki veliko višji...
Ja zna bit. Na 5.stopnjo trga gate. Zdaj sem imel na 4. od 15.stopenj pa vseeno je dalo v safe mode. Iz LJ sem vozil na radar (sport) in verjeno je fanj segrelo motor. Pa Razdrto 4000 obratov je bila pika na i.
Danes se vračam iz LJ in prehitevam v klanec nad Razdrtem z obrati okoli 4000 ter kar naenkrat opozorilo in motor v safe mode. Pregretje motorja. Bem do Senožeč sem se spustu, zavijem iz ac, ugasnem avto, ugasnem power box in zaženem. Do doma vse ok. Uboga vagica....
Na firmi sem dobil gedoro 20.8mm in z macolo nabil na čep. Sosed je držal, da se ne zmakne, jaz pa z cca. 2m cevjo (vzvod) premaknil. Naredilo je pok in se pokadilo ter odvilo😆.
Zdaj sem namesto čepa namestil kar ventil. To je za nalit vodo v cev (povezava iz šterne do hidroforja). Ma zdaj pa me zajeb***, ker mi noče povleči vode iz šterne v hidrofor. Čeprav sem naliv vodo v cev....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kaj kdo uporablja G pay za breztično plačevanje na telefonu? jaz sem si zdaj na novo to namestil, testiral v bližnji trgovini in bp plačano.
Pri zgodovini plačila pa mi javi, da sem to plačal v eni trgovini v NY v USA?!
Kaj pravite? Je to ok al kličem na banko?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani