Tudi jaz rabm pomo?. A ma kdo kak?no M6 MPS, k jo ne rab in mi jo lohk posod tja do poletja ko ne bo ve? snega?. Za v Medolandijo prav pride 4WD, pa mo?na ma?ina. Sej ni va?n kolk je ohranjena, sam da se pele...
@Borut: sory k sm ti zapackal temo, ampak sem se moral mal pohecat.
Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
?e ?e morm izbrat eno od teh "slavnih" poimensko bi rekla da je nejbol?i stric Monti
(beri: MONTIGNAC)
druga? pa,..sj so use te diete isti ?morn in na isti princip,..no ja,..te k majo dejansko point,..(monti, south beach, pa ?e malo morje tega)
o tem zakaj je pa lo?evalna totalno zgre?ena sm se pa pomoje ?e razpisala u tej temi,..tko da ?e vam je ?e tko pri srcu,..upo?tevejte prirejeno,..3 dni beljakovinski dan 4. dan ogljikovi hidrati (s tem da morjo bit nujno z nizkim glikemi?nim indexom)
aha,..in Boj?,..?e te tko mikajo kulinari?ni u?itki,..ma monti prou posebno buklo samih receptov za 90 dni,..sploh ?e si ljubitelj mesa se bo? najdu u tej dieti
Allyssa, kako pa zgleda ta Monti?
He he,po moje bi jaz tudi ?e kaj dobil zraven,ker fast food je zlo vabljiv! Boj?,?e pa se z kako blondinko spozabi?,je to samo dobro za postavo,se ve?,namesto telovadbe....
Ja najprej huj?a? z blondinko, potem pa ?e z ?eno ko te okrog hi?e lovi z valjarjem...
Ne,on bo mel 30 dnevno lo?evalno,pol pa 60 dnevno izbirno-redilno!
Joke Boj?,se jaz tudi ?e za?enjam z dieto....po?asi.
Poky blizu si. Najprej bo 90 dnevna lo?evalna, potem pa spet 275 dnevna izbirno-redilna
Ne, ampak res se ne smem ve? spozabit, morda samo s kak?no blondinko
a tako je to, jaz sem pa mislil, da lo?evalna dieta pomeni, da se za 90 dni lo?i? od ?ene in da je? samo tisto kar si sam skuha? - jaz na tak na?in definitivno shuj?am :ne vem:
A ste mogl to temo spet na dan spravt. Jaz sem se od poletja pa do danes "popravil" + 9 kg in ravno danes se za?enja dieta... Pa je ?la kulinari?na u?ivancija za nekaj ?asa v pozabo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja, binglovo olje Qmax special...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani