Najlep?a hvala vsem za ?estitke in lepe ?elje, pa da niste pozabili name .
V nedeljo se pa mogo?e res vidimo, upam, da mi bo zneslo.
Lepo se imejte in dru?ba... PETEEEEEEEEK JEEEEEEEEEEEEE!!!
Kje si pa upam! Ma? zveze pr medvedih in mi lahko vse ro?e potacajo...
Hvala, hvala... Jaz ?e skoz pravm, da boge bejbe ko jih bom mel 50
Za rojstni dan ne, razmi?ljam pa zelo resno, da bi si ga sam kupil za darilo :ne vem:
Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Tudi jaz rabm pomo?. A ma kdo kak?no M6 MPS, k jo ne rab in mi jo lohk posod tja do poletja ko ne bo ve? snega?. Za v Medolandijo prav pride 4WD, pa mo?na ma?ina. Sej ni va?n kolk je ohranjena, sam da se pele...
@Borut: sory k sm ti zapackal temo, ampak sem se moral mal pohecat.
?e ?e morm izbrat eno od teh "slavnih" poimensko bi rekla da je nejbol?i stric Monti
druga? pa,..sj so use te diete isti ?morn in na isti princip,..no ja,..te k majo dejansko point,..(monti, south beach, pa ?e malo morje tega)
o tem zakaj je pa lo?evalna totalno zgre?ena sm se pa pomoje ?e razpisala u tej temi,..tko da ?e vam je ?e tko pri srcu,..upo?tevejte prirejeno,..3 dni beljakovinski dan 4. dan ogljikovi hidrati (s tem da morjo bit nujno z nizkim glikemi?nim indexom)
aha,..in Boj?,..?e te tko mikajo kulinari?ni u?itki,..ma monti prou posebno buklo samih receptov za 90 dni,..sploh ?e si ljubitelj mesa se bo? najdu u tej dieti
Allyssa, kako pa zgleda ta Monti?
Pa sem, ker nimam ?asa za telovadbo
Poky blizu si. Najprej bo 90 dnevna lo?evalna, potem pa spet 275 dnevna izbirno-redilna

Ne, ampak res se ne smem ve? spozabit, morda samo s kak?no blondinko
a tako je to, jaz sem pa mislil, da lo?evalna dieta pomeni, da se za 90 dni lo?i? od ?ene in da je? samo tisto kar si sam skuha? - jaz na tak na?in definitivno shuj?am :ne vem:
Napisano
Ja, binglovo olje Qmax special...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani