pred 27 minutami je AmpeR napisal:Koprčan je naredil žur 😁 @Alex poznano?
Z glasno glasbo motil sosede in razgrajal na pošti, zanetil naj bi tudi požar | 24ur.com
WWW.24UR.COM
Koprski policisti so v devetih dneh kar osemkrat obravnavali moškega, ki je z glasno glasbo motil mir in počitek sosedov v stanovanjskem bloku. Ker je s kršitvami nadaljeval, so mu začasno izklopili elektriko, v...
Ha, ha, sem izvedel, kdo je ta. Prijazen fant drugače, a ga okolica pač ne razume. 😊 Ni škodljivec drugače.
Pred eno uro je TBA napisal:mam tud enga iz lidla, za silo je ok. mu pa ne zaupam da bi kolo gor pustil čez noč
.
sem gleda za kak mal bolš stojal pa je blo vse okol 200€+, tudi takle k si ga ti dobil...
Ta je bil še malo več, čeprav v akciji.
Kupil sem ga pri Tesma sport. Mi je svetoval prodajalec za to stojalo, saj ga tudi sami uporabljajo za servisiranje Emtb. Res je tako trdno, da se lahko še sam dvigneš in te drži. No, mene pri 75 kg drži. 😊
Pred eno uro je AmpeR napisal:Jaz pa uporabljam kar unega iz Lidla. 25kg zdrži in mi je prav ok.
Tudi gre, a sem imel priložnost za ugodno ceno kupit tega.
pred 14 minutami je Mraušk Mčk napisal:Jest sploh ne vem v čem je problem. Pač zamenjaš vero. Če si tolk neumen, da verjameš v nekega boga, potem nebi smel biti noben problem presedlati na drugega.
Ne hodim v nobeno cerkev, pa tudi ne mislim v bodoče hodit. Zna se pa ponoviti zgodba s kitaristom na balkonu. 😉
Pred eno uro je Janez007 napisal:Saj ti imaš rad muziko, a ne?
Poudarek je na "muziki", ne pa na zavijanju.
pred 21 minutami je Slivka napisal:To ni vic, to je dejstvo.
Staro policijsko postajo so odkupili muslimani, zdaj jo bodo podrli in začeli graditi đamijo.
Res je. In to ni toliko daleč od mene. 😕

Napisano (urejeno)
Danes me je etcho res teral po brezpotju, skalah, čez brvi, čez potoke, v klance, kjer ti niti turbo ne pomaga, skozi gozdove, po spustih, kjer ne bi šel niti peš. 😊😊
Štartal sva iz vasi Sv. Peter in tam tudi končala.
In zopet se je pokazalo, koliko mi še manjka, da bi pariral etcho-tu. 😊 Dvakrat sem zapeljal v gozdu pri spustu na kamen, ki ni bil pritrjen, sprednje kolo mi je "vzelo" in sem se strosil po listju. 😊 Naslednjeu so ščitniki za kolena, saj vedno nastradajo prav kolena. 😎
Kdor misli, da je po slovenski Istri lahko vozit po brezpotju in gozdovih, naj preizkusi. Povsod je po tleh listje, kamni, šoder, pa zopet listje, pa strm klanec z listjem, kamni in vejami.
Prišla sva do polomljenih dreves, izruvana so tudi bila, tako da sva morala nositi kolesa preko. (kot bi nosil Tomos avtomatik). Na nekaterih mestih so narejeni zasilni mostički.
Nato sva na koncu spusta prišla do potočka, kjer je bil še pred kratkim mostiček oziroma brv.
Izgleda, da ga je deroča voda odnesla, tako da sva morala skoraj gaziti na drugem mestu preko. 😊
1
I
Popravljeno od AlexPovezava za deljenje
Deli na druge strani