Ma sej ne bom. Saj imamo sex chat. Tudi, ?e bi jo odprl, dvomim da bi kdo od nas dal svoje posnetke gor... :ne vem: Bi bilo pa zanimivo. Pustimo raje domi?ljiji, da dela za nas
Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Ok ?alo na stran... ?e bi mr Dando pozabil geslo obstaja funkcija "pozabil geslo?"... klikne? nanj.. in ti tvoj password po?lje na tvoj mail.... as simple as that.....
Sicer pa ej... sploh ne morem ve? spremljat.... to je too much zme?njava za branje med prvo jutranjo kavico.... wiiiiiiiiiiiiii
Over&Out
daVid
Ma ne, zgodba je pravzaprav zelo ?ivljenska in vsakdanja, samo stil in oblika pisanja mi dvigne pritisk, ker moram vsako stvar 2-3X prebrat, pa ?e ful razmi?ljat zraven. Too much za zjutraj. Zjutraj mora biti v slu?bi dobra kavica, pa simpati?na sodelavka, pa...
Ko imate ful nasvetov za dobro kondicijo in kvalitetno ?ivljenje; jaz prakticiram hojo v hribe in to kar velik tega, pa je odli?no tut za duha oz. psiho?no po?utje, pa ful je dobr ob?utek konc dneva, ko ve? da si neki dosegu, ne pa samo gnil doma, al v posli al pred TV!
Skratka Alpe so zame Amerika, kdor ne ve, se mu spla?a enkat probat, za za?etk pa je treba za?et bolj na lahko s hojo!
Ni kaj dodat.
jap,..tole za sadje vem,..za kruh se mi je pa tud zdel da bi loh blo kj u zvezi s tem,..sam ?e nism zasledila nikol,.. :ne vem:
Kar se pa strica Montija ti?e,...u dolo?enih stvareh ma point,..nek sm se pa sam smejala,..
sm pa u zadne pol leta prebrala cel kup takih in druga?nih knjig,..usak priporo?a neki po svoje,..nejbol?a mi je bla ena ?enska k je totalno skritizirala use,..od mesa do mel?nih izdelkov,..ona priporo?a zelenjavo alge pa prehranske dodatke,..no pol k si pa tok del? da pa to upo?teva?,..pol si pa res sam korak od psihologa k te prepri?uje da MOR? jest,..
in ?e potegnem ?rto,..sj usi oh in sploh strokovnjaki priporo?ajo isto,..sam usak zapakira u druga?n celofan,.. dejstvo pa je da ?e res ho?? shuj?at nobena instant dieta iz cosmota ne deluje,..ampak je treba hudi?ou velik truda ulo?it u to
ne vem no,..js osebno rabm bit pr teh zadevah res stroga sama s sabo,..ker ni pr men uno,..sam en ko??k ?okolade,..?e za?nem,..neham k zmanka,..?e pa pa? vem da ni popu??anja se pa dr?im,... :ne vem:
in matr,..kako smo off topic usekal,...bo BOJ? jutr odpru novo debato,..zdrava prehrana
Je ?e odprta
Ne 2x re?t!
Je blo 1X dost
Ker sta me Allyssa in Poky hecala sem jo pa odprl .
?alo na stran. Tema je dobra in mislim, da za marsikoga zelo zanimiva. Sam si je ne predstavljam kot ponavljanje ?e 100X napisanega. Bolj si ?elim, da vanjo prenesemo svoje morebitne izku?nje, napake, seveda kak?en dober recept in pa kak?en nasvet, ki lahko koristi tudi drugim. Predlagam torej, da to temo o kateri smo se kar konkretno razpisali prestavimo iz rubrike sex chat sem noter. Res, da gre ljubezen skozi ?elodec, ampak vseeno, v sex rubriki bi raje debatiral o sexu kot pa o OH, itn.
Kar pa se vsega do sedaj zapisanega ti?e ste me pa zelo prijetno presenetili. Vidim, da ste kar na teko?em s stvarjo, najbolj pa me veseli, da pravilno in zdravo razmi?ljate ter, da ne spadate v kategorijo tistih, ki jim je pod magi?no besedo dieta in huj?anje mo?no prodati tudi avto .
Kakorkoli ?e, sam sem lansko leto preizkusil 90 dnevno dieto in sem se jo zelo strogo dr?al. Kljub temu, da prakti?no ni? nisem ?portal (my bad), sem izgubil 7 kg in se odli?no po?util. Lo?evanje hrane je po mojem mnenju ena izmed bistvenih stvari, o pravilnem izboru pa se prepri?amo takrat ko ustanemo od mize siti, lahkotni, neobremenjeni in z ob?utkom pove?ane energije, ne pa iz?rpani.
Tudi sam vem, da je ena in edina resnica pri vsej stvari RAZLIKA MED VNOSOM IN PORABO, ter pravilna razporeditev. Ko bodo ljudje v globalu to dojeli, bodo same po sebi izginile vse te silne in trapaste diete, ki jih zasledimo v raznih "strokovnih publikacijah" in slu?ijo zgolj za ve?jo naklado in prodajo dolo?enih izdelkov.
Torej dober tek.
P.S.: Pa bomo morali nehat pit. Je zadeva gazirana, ima veliko sladkorja in ostalih dodatkov
Sej zdej tud modern ni ve? da so ?enske full suhe, poglejte tamale npr. vse so ritaste, je v modi r&b pa hip hop tko da morjo z ne?im ?ejkat ok itak, kar je preve? je pa preve? a ne tko v mejah normale je pa res hudo dobr
Boj? potem si pa kupi herbalife, je re?itev za vse....sem ?el zadnji? poslu?at da imam zdej mir ker me je nekdo skos klical naj grem (stalo me ni ni?) in vaaaauuuu, to je blo ploskanja hehe, faking sekta
To?no to, sekta na kubik, pa vsi navdu?eni, pa vse je lepo, krasno in oh in sploh. Takih motivacijskih bullshitov je cel kup.
Jaz bom ?el zopet, tako kot lani, na 90 dnevno dieto pa bo. Sam kaj k se moram ?e doma in v slu?bi uskladit.
Evo vidi?, tako kot me punce se tudi raj?i stisnemo bolj "mehkemu" fantu kot pa mi?i?astemu in me potem njegovi trebu?njaki ?ulijo v glavo in dobim potem ?e heksen?us ker je vse tk trdo. Pa fantje tudi mislite da morete bildati in imeti vsako mi?ico ful izklesano, da nam boste v?e?, pa to sploh ni res!!!
Nu?a, polep?ala si mi dan . Glede na to, da sem se v zadnjem ?asu kar konkretno zredil in sem ?e ornk nesre?en (in jezen), je tole pravi balzam za moj ego .
Tole si bo treba sprintat in v pisarni obesit
Eh, ve? da se vidi, sam more? jo pa? temeljito pogledat.
Pa ?e nekaj, v svetu mode so ukazali, da morejo sedaj imeti manekenke ?t. 38 ali ve? in bog ne daj manj kot 38. Tako da bomo sedaj bolj okrogle zavladale svetu in ?e kako bo? iskal kuharco.
Kon?no se nam obetajo bolj?i ?asi. Ve?ina decov tako ali tako skoz govori, kako mora biti bejba, visoka, pa suha, pa..., pa..., pa..., ?e pa potem pogleda? kaj imajo doma je pa druga zgodba. Jaz od nekdaj pravim, da je bolje 3 kg ve? kot 1 kg premal, pa ne govorim o "kuharcah". Se je pa? veliko bolj prijetno stisnit na toplo in mehko
Ja ampak zraven balkona (za cerkev gor sezidat) ponavad sledi tut konkretna tona?a, na kej tacga pa nisem niti malo gorak! S kuharco (ki vse sama pozoba) se bo o?itno mogu kdo drug o?ent!
Pa kdo govori o "kuharci". A ti ?e nikoli nisi videl konkretno obdarjene dekline z normalno te?o? :ne vem:
Dej ti to meni razlo?i. ?e pa pravite da smo kurbe ?e vam damo in prasice ?e vam ne damo. Jaz no?em biti ne kurba in ne prasica. Kaj naj potem naredim???
Prepusti se in u?ivaj
pri teh letih kot sva midva Boj? pa? bolj na lepo zaobljeno linijo gledava ne pa tele na?i mladci, ki jih zanimajo samo ko??ene suhice
?e vseen mi je bolj v?e? "balkon?ek" od takele dekline kokr pa kak?no staro "pojo?eno" vime, za katerga je potreben oro?ni list! - u stilu jo?ka killer
Devil, tole definitivno NI balkon?ek. Je bolj una francoska izvedba ko odpre? vrata in se lahko le nasloni? na ograjo... Meni ?e vedno bolj sede velika terasa z lepim razgledom in stabilno konstrukcijo, da lahko gor ska?em...
emm ja mene kar dolgo ni blo gor. allyssa hvala za obrazlo?itev, si kar zadela glede na?e zgodbice
dando ta starih se pa ?e nisem v celoti re?ila, ko se mi vsak dan jokajo po telefonu in me spravljajo v depresijo.. prekinila sem stike z njimi ker nismo meli pravih odnosov doma zdaj sem pa za njih jaz najve?ja baraba ko jim to delam, da sem jih zavrnila in se jim odpovedala. babi se jo?e in jemlje talete za srce vsak dan, mama pravi da se pocuti kot pes, a fotru se jebe zame..
pol pa ?e ti moj dando biv?o kli?e? parkrat na dan in se dobiva? z njo iz strogo biznismenskih razlogov.. jaa..
joj se morem u?it..
Aj, aj, aj...
Ma zdaj pa re?te, da nismo punce prave revice! Kar koli naredimo vam ni uredu!!! Kaj nam na koncu sploh preostane???
Ma dej ne kompliciraj, super ste!!!
Da nam ustre?ete,pa je mir pr bajti!
Je tako!!!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ma sej ne bom. Saj imamo sex chat. Tudi, ?e bi jo odprl, dvomim da bi kdo od nas dal svoje posnetke gor...
:ne vem: Bi bilo pa zanimivo. Pustimo raje domi?ljiji, da dela za nas 
Povezava za deljenje
Deli na druge strani