Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

DH bančna kartica mi je naredila danes precej neprijetno situacijo, ko sem pelju Oslička v Hervis, kolesarski servis. 

Pridem zvečer iskat zadevo, suvereno želim plačat s kartico, 2x zavrne, potem prodajalec predlaga naj grem na bližnji serekeš Gorenjska banka. Piše; na tem bankomatu je vaša kartica neveljavna. WTF???

Se besno odpravim do naslednjega bankomata, piše 'kartica neveljavna' Kaaaj? :(

Sledil je 'fehteraj' pri znamki, da sem vseeno prevzel Oslička, ki ga v ponedeljek zju3 že potrebujem.

Kot zanimivost, sem 20 minut pred tem še suvereno plačeval s to isto kartico v Leclerju in NE, ni težava v pomanjkanju cekinov na TRR ali kakšen prekoračen limit in podobne nadloge. Skratka jajc vse skupaj in kar lepa blamaža, dobro da nisem šel še goriva tankat, tisto bi bila šele sramota, ker bi dejansko izpadel brezfinančni mogotec, heh

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poplave 2023
Napisano

Za ponedeljek in torek ponovno napovedujejo večjo količino padavin v kratkem času. Upam, da le ustrahujejo, no v resnici niti to ni zaželeno. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 2 urama je Boss napisal:

Zdaj naj pa še guma na vlaku spusti pa je dan popoln... 🤣

Bod tih, ko je dan piškav, me nič ne more presenetiti.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
Pred eno uro je Bini napisal:

Še doma..... :nevem:

Vsekakor, se pravi kamorkoli greš, brez denarnice ne prideš daleč. Nekajkrat se mi je pomotoma zgodilo, da sem osedlal Poganjalca, nisem pa vzel seboj denarja ali vsaj bančne kartice. V najboljšem primeru si naliješ mlačno vodo iz nekega pitnika na poti. V kolikor ga ni, si pač žejen, ampak je pa ta poganjali izlet na koncu zastonj, če je v tem cilj. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

Slivka, če bi šli npr. Domžale, mestni bazen, bi bila pa celodnevna karta 5€, če bi šli pa ne vem v Belo Idrijsko, bi bilo pa gratis. Stvar odločitve in finančnih zmožnosti.

Poanta; kamorkoli greš, je nek strošek, jebiga. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 25 minutami je Slivka napisal:

Če bi kupili vse, kar si otroci zaželijo... Eh, bom kar končal...

Ker vem da v praksi večina podmladka raje izbere; Pepsi, Cockto, Fanto, jagodni sok, juice, itd. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kdo je bolj tečen na tem forumu?
Napisano
pred 8 urami je AmpeR napisal:

No, enkrat sem že napisal, da moja donacija dinrčkov ni, da se pocamo med forumaši....

Ok, nobenega ne bom krivil, povem pa mojo izkušnjo. V društvu sem imel "narcisa". Spil mi je ogromno živcev in časa....., bil sem na robu zloma, nemogoče sodelovat z njim. In rešitev je bila, da sem se umaknil iz položaja in začel ignoriral vse njegove blodnje. 

Škoda življenja.

Ampak to je bilo v živo in ne navidezno preko foruma.

Epilog zgodbe; je društvo preživelo in nekdo drugi peljal zadevo naprej?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kdo je bolj tečen na tem forumu?
Napisano
pred 51 minutami je Bini napisal:

Ej, jaz sem si zaenkrat dober z vsemi tukaj in ne bi verjetno radi, da se to spremeni! Tudi jaz imam lahko grd jezik! 

Ni potrebe, da je kdo užaljen ali gorenjsko favš, če se razumem z Alexom, res ni potrebe.... :nevem:

Preidimo rajši na druge teme... 😉

Bini, dobrodušni starejši mladenič, namesto jeze, dajmo raje energijo v kakšno srečanje vložiti, mogoče piknik?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Danes testiral DeSUS koleno v bližnji klanec 15% ter še podaljšal zadevo, da vidim če bo v kratkem za na Menino na pedalni način.

In sem navdušen, po treh mesecih (trmast glih tok, da me dohtar kljub resni poškodbi ni videl; v posmeh oprancem, ki grejo dohtarja že preventivno vprašat kaj bi jih lahko bolelo v naslednjih dneh, heh).

Skratka, konkretni klanci, sem v špilu. :)

Aja, pa še tahometer ponovno kaže kar v redu rekord, nekih 63kmh, po menjavi baterije je tistih 84,3 izginil, jebiga :)

Po ravnem pa največ zmorem 50kmh, eto

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 8 urami je Slivka napisal:

Klasika velika 14,20€,

0,75 litra vode 6€, 

Ampak še vedno je skupaj, če moja matematika še štima, 97,20€.

Gor si namreč napisal, da 100€ ni bilo dovolj.

A so računali še neko postrežbo ali si jim na koncu napitnino urezow ali karkoli, ker sicer je bilo 100 cekinov dovolj? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.