DH bančna kartica mi je naredila danes precej neprijetno situacijo, ko sem pelju Oslička v Hervis, kolesarski servis.
Pridem zvečer iskat zadevo, suvereno želim plačat s kartico, 2x zavrne, potem prodajalec predlaga naj grem na bližnji serekeš Gorenjska banka. Piše; na tem bankomatu je vaša kartica neveljavna. WTF???
Se besno odpravim do naslednjega bankomata, piše 'kartica neveljavna' Kaaaj?
Sledil je 'fehteraj' pri znamki, da sem vseeno prevzel Oslička, ki ga v ponedeljek zju3 že potrebujem.
Kot zanimivost, sem 20 minut pred tem še suvereno plačeval s to isto kartico v Leclerju in NE, ni težava v pomanjkanju cekinov na TRR ali kakšen prekoračen limit in podobne nadloge. Skratka jajc vse skupaj in kar lepa blamaža, dobro da nisem šel še goriva tankat, tisto bi bila šele sramota, ker bi dejansko izpadel brezfinančni mogotec, heh
Vsekakor, se pravi kamorkoli greš, brez denarnice ne prideš daleč. Nekajkrat se mi je pomotoma zgodilo, da sem osedlal Poganjalca, nisem pa vzel seboj denarja ali vsaj bančne kartice. V najboljšem primeru si naliješ mlačno vodo iz nekega pitnika na poti. V kolikor ga ni, si pač žejen, ampak je pa ta poganjali izlet na koncu zastonj, če je v tem cilj.
Slivka, če bi šli npr. Domžale, mestni bazen, bi bila pa celodnevna karta 5€, če bi šli pa ne vem v Belo Idrijsko, bi bilo pa gratis. Stvar odločitve in finančnih zmožnosti.
No, enkrat sem že napisal, da moja donacija dinrčkov ni, da se pocamo med forumaši....
Ok, nobenega ne bom krivil, povem pa mojo izkušnjo. V društvu sem imel "narcisa". Spil mi je ogromno živcev in časa....., bil sem na robu zloma, nemogoče sodelovat z njim. In rešitev je bila, da sem se umaknil iz položaja in začel ignoriral vse njegove blodnje.
Škoda življenja.
Ampak to je bilo v živo in ne navidezno preko foruma.
Epilog zgodbe; je društvo preživelo in nekdo drugi peljal zadevo naprej?
Danes testiral DeSUS koleno v bližnji klanec 15% ter še podaljšal zadevo, da vidim če bo v kratkem za na Menino na pedalni način.
In sem navdušen, po treh mesecih (trmast glih tok, da me dohtar kljub resni poškodbi ni videl; v posmeh oprancem, ki grejo dohtarja že preventivno vprašat kaj bi jih lahko bolelo v naslednjih dneh, heh).
Skratka, konkretni klanci, sem v špilu.
Aja, pa še tahometer ponovno kaže kar v redu rekord, nekih 63kmh, po menjavi baterije je tistih 84,3 izginil, jebiga
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
DH bančna kartica mi je naredila danes precej neprijetno situacijo, ko sem pelju Oslička v Hervis, kolesarski servis.
Pridem zvečer iskat zadevo, suvereno želim plačat s kartico, 2x zavrne, potem prodajalec predlaga naj grem na bližnji serekeš Gorenjska banka. Piše; na tem bankomatu je vaša kartica neveljavna. WTF???
Se besno odpravim do naslednjega bankomata, piše 'kartica neveljavna' Kaaaj?
Sledil je 'fehteraj' pri znamki, da sem vseeno prevzel Oslička, ki ga v ponedeljek zju3 že potrebujem.
Kot zanimivost, sem 20 minut pred tem še suvereno plačeval s to isto kartico v Leclerju in NE, ni težava v pomanjkanju cekinov na TRR ali kakšen prekoračen limit in podobne nadloge. Skratka jajc vse skupaj in kar lepa blamaža, dobro da nisem šel še goriva tankat, tisto bi bila šele sramota, ker bi dejansko izpadel brezfinančni mogotec, heh
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani