Ker demontaže police se zmeraj otepam ... sestavit skupaj (s poskušanjem) včasih kar traja. 😃
Tole me je malo presenetilo, ker če je pa kej enostavno je pa demontaža police saj se vse lepo zloži samo vase - vsa čast Mazda inženirjem za ta design. Za demontažo 5 sekund za montažo pa mogoče 15 sekund. Tole je bolj enostavno kot na kateri koli moji prejšnji Mazdi in vedno prst gor, ko dajem kolo zadi v avto.
pred 2 urama je Jest napisal:
In stresne sani ...
.. na pa me spet pr srcu stiska...
pred 2 urama je FuManchu napisal:
In tudi prečke gor celo leto
A še ti Brutus... da me na koncu zaštihaš v bolečini. 🥺
Dvomim da so lahko vsi zavarovali proti poplavam, ker poznam primer k ni mogu zavarovat proti poplavam, ker je bilo območje označeno kot poplavno.
No zdaj smo pa prišli do bistva ... sej zavarovalnice niso neumne. Da pa ljudje gradijo na takih območjih se pa pač verjetno že v osnovi strinjajo, da mogoče bo nekoč nekaj šlo narobe. Temu se reče zavestni riziko in pač držiš fige, da se bo vedno izšlo. Če se pa ne pa verjetno težko tolje potem zvračaš na kolektivno odgovornost (državo).
Vsa čast vsem, ki so volili to bedno in patetično vlado. Takih zgodb, ki niso dobili niti €€€ od države je preveč...
Sej so imeli zavarovano, a ne? Načeloma je zavarovalnica tista, ki povrne škodo na osebnem premoženju. Država pa mora poskrbeti za infrastrukturo, šole, vrtce, ... sej mogoče ne razumem, ampak tako so bili podučeni Ljubljančani na Viču, ko je pred leti zalilo ogromno objektov in poplavilo na tisoče avtov.
Mi je pa jasno, da je to stres in šok za ljudi ampak ni druge kot da si najbolj pomagaš sam, ker če pogledamo popotresno obnovo posočja po 20 letih le to še vedno traja.
Dej nam povej, kaj na vse to pravi servis, da je toliko napak pri novem avtu. A se delajo, da je normalno? Ker če da, pol je res normalno očitno pri mešančkih.
Pismu ja, sem dve leti starejši od tebe pa imam še 10 let za oddelat al pa katero več, ker pripravljajo podaljševanje let za upokjitev. Jaz sem bil pač butelj in sem v zanosu spravil svoje podjetje na noge in ko začneš pač kar nekaj let (3) enostavno ni bilo za redno plačo, ker dohodki niso bili veliki pa še juncu se prej mečejo polena pod noge kot, da bi mu kdo pomagal. Tko da ja, šele pri 25-ih sem se redno zaposlil pri sebi, zdaj me pa 40 let čaka šele pro 65 letih
Se človek vpraša, a take dizajne sploh kdo pogleda predno se dajo v javnost. Lahko pa da rišejo otroci za sitniš in ne opazijo, ker imajo še nepokvarjene možgane.
Prav imaš, spet so spraševali enega teoretika, ki se dobrika kapitalu. Fantek verjetno ni delal v gospodarstvu niti minute pa je zdaj pameten kot štirje.
Krivi so delavci, ki delajo premal ur in naj bi jih silili, da naj delajo še več kot 8 ur. In ni krivo, da se zavestno odpovedujemo poceni energentom, ker nam je tako striček Sam zapovedal, da nas gospodarsko oslabi. In seveda ni krivo, da se tukaj gremo neko zeleno politiko a po drugi strani nam bodo pa kitajski svinjuharji, ki očitno živijo na nekem drugem planetu, brez težav še naprej uničevali gospodarstvo. Ja jih bomo ocarinili in kdo bo carine plačal? Kitajc? Ja malo morgen, kupec, ki ne bo imel druge možnosti.
Ma sej je notri še nebuloz, da ti pamet stane pa raje ne bom nadaljeval. Ekonomisti ja, bolj zgleda, da je faliran študent iz FDV-ja.
Glih tolk se da naredit z uno za 8€ iz aliexpress kot pa s custom tipkovnico lol
Sej jaz to vem, ne vedo pa tisti, ki odločajo. Pa to ni bla zdajle pogruntavščina na "suho".
Pred časom so ugotovili, da če dajo zaposlenim namesto enega 2 monitorja, da se je povečala efektivnost za 30%. Kako so to sicer ugotovili nimam pojma, ampak ideja je dobila nadaljevanje, da so poskusili še kolk se da pridobit, če daš zaposlenim tri monitorje. In brez nabijanja so v kontaktnem centru testirali tudi zadevo na štirih monitorjih za katere je bilo treba dodatne nosilce montirat in videolink kartice zrihtat.
Vodilni so namreč zelo inovativni in polni idej. Sem bil mal sarkastičen pa sem jim predlagal še dve tipkovnici in dve miški. Kot dokaz sem jim oboje priklopil, da so videli da deluje pa sem samo čakal na njihovo reakcijo. No hvala bogu smo pol ostali na dveh monitorjih in eni tipkovnici ter miški. 😜
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tole me je malo presenetilo, ker če je pa kej enostavno je pa demontaža police saj se vse lepo zloži samo vase - vsa čast Mazda inženirjem za ta design. Za demontažo 5 sekund za montažo pa mogoče 15 sekund. Tole je bolj enostavno kot na kateri koli moji prejšnji Mazdi in vedno prst gor, ko dajem kolo zadi v avto.
.. na pa me spet pr srcu stiska...
A še ti Brutus... da me na koncu zaštihaš v bolečini. 🥺
Povezava za deljenje
Deli na druge strani