jz pa sm na cest ?e total hladn, ko me kdo izsil, si re?m hvala bogu da se je iz?lo (po to?i zvonit je itak prepozn, no in na sre?o u tem primeru recmo da to?e ni blo)
Ker tista neka slaba vola, pa po?ilanje u 3 pirovske, pa jebanje celo-dru?inskega debla, o?itno ratujem total "frigidn" ?ofer
Spomnem se tut npr. lansk let k sm se vra?u iz SG ko je biv "drek" od draga in so nas cev dan neki nafukaval, pa ponavlal smo vo?ne, itak se ni vedl kdo pije in kdo pla?a, pol sm se pa total razpizden dam pobrov, pa sta kolega Rok & Rok mislla, da bom pa zdej konj?ka stisnu do konca in se po mo?nosti kje razlepu u kakmu ovinku, no jz sm se pa pelu, raj ne povem kok po avtocest, pa? del? pod omejitvami, pa si mal ?vi?gu in mi je bla prov morala O?itno tkt k sm ful gnile vole in ?iv?n, mi nakonc ?e kr na dobro volo za?ne sekat
Dobrodo?li na forumu!
... a vseeno so se nekega de?evnega torkovega dopoldneva odpravili ...
Dobrodo?li na forumu!
... d nism ve? nestrpn u prometu, ne prtiskam ve? hupe (razn kdaj za moralo) in (praviloma) ne vozm ve? u rmeno, ampak po?akam tok d je rde?a pa pol po?enem! No u glavnem sm se kr discipliniru, ker pred tem so me uvr??al po vozni?kih navadah u najbol?em primeru nekam u Atene al pa Istanbul! :ne vem:
Dobrodo?li na forumu!
Ja sam mav se bojim, d navjo zdej za belimi mizami kej ?udnga odlo?il! :ne vem:
Dobrodo?li na forumu!
... katera se nikakor ni tako izkazala kot ...
Dobrodo?li na forumu!
Hrvati se pa loh pohvaljo da se je Slobo post humus, naselu sred Zagreba!
http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/zanim...528_3098600.php
Dobrodo?li na forumu!
... tko da so se odlo?l da jo dajo li?arju kr celo ?trihnt na drek rjavo, a pri tem niso ...
Dobrodo?li na forumu!
... ampak jo je le nadrla, kam je zapeljala z njeno mazdo u blato ter pri tem ?e njo z blatom obarvala in potem nikoli ve? ...
Dobrodo?li na forumu!
Tole je zanimiv, sploh pa me je k sm sli?u d naj bi po neki logiki Kamnk in Dum?ale spadale pod Litiji!
http://24ur.com/naslovnica/novice/slovenij...528_3098564.php
Dobrodo?li na forumu!
Dobrodo?li na forumu!
Mali de?ek z o?etom v avtu pre?ka 'vro?o' ?etrt.
O?i, povej mi kaj po?nejo gospe na plo?niku ?
V zadregi se o?e izvle?e z naslednjimi besedami :
Prodajajo sre?o.
Ko je pri?el de?ek domov, si je mali rekel, da bi si tudi on ?elel kupiti en ko??ek sre?e.
Razbije ?parov?ek, ter odide ven, da bi ?el do gospa.
Ko je na?el pravo ulico, se usmeri proti prvi gospe, ji v roko potisne bankovec ter re?e :
Bi mi lahko dali malo sre?e gospa ?
Profesionalka je malce zmedena. Odpelje malega k sebi ter mu na debelo nama?e tri rezine kruha z Nutello.
Ko se de?ek vrne domov 'sre?en', sta njegova star?a ?isto prestra?ena in zahtevata pojasnila kod je hodil.
Mali pogleda o?eta in mu re?e, da je od?el kupit malo sre?e h gospem, ki sta si jih prej ogledovala iz avta.
Ves prestra?en o?e vpra?a sina kaj se je zgodilo potem in mali mu odgovori:
Ni bilo problema s prvima dvema, ampak tretje pa res nisem mogel, zato sem jo samo dobro polizal...
Dobrodo?li na forumu!
U?er je blo ful fajn, sicr n? prehtevajn, drga? pa opa?am d so Alonziju dnevi ?teti kot prvi violini! :ne vem:
Ne ?tekam pa n kva nej bi se tole nana?alo!
http://24ur.com/naslovnica/novice/motospor...528_3098597.php
Dobrodo?li na forumu!
... se na makadamu ?e posebej dobro odnesejo, sploh ko se ne vidi kolko se kadi iz auspufov in kolko izpod koles, vendar ...
Dobrodo?li na forumu!
Napisano
Klemn - si ?e gor?
Dobrodo?li na forumu!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani