Skoči na vsebino
Koga volit
Napisano

Ko kopnijo volilni listki moraš pravi čas javit, sem bil tudi dva mandata predsednik in vem kako in kaj. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Koga volit
Napisano

Glasovnice se določijo glede na povprečje udeležbe predhodnih volitev plus cca 20%. Tako, da jih je praviloma dovolj na vsakem volišču. Drugače se pa malo počaka, da pridejo in voliš. 

Včasih smo jih imeli 100% po imeniku! Udeležba je bila pa ponavadi 50% in je ogromno vsega materjala šlo v nič.... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Koga volit
Napisano

Mislim, da bodo volitve veljavne, ker dokazov o zlorabi dejansko niso predložili ampak se samo ugiba! Predčasne volitve pa niso bile nikomur onemogočene. 

Sem bil od leta 91 do 4ih let nazaj v državni komisiji in v nulo poznam kaj se da narediti🤔 NIČ! Čisto nič, ker tam sedi 6 oseb za katere veš, da so iz različnih strank nastavljeni! Če bi hotel samo kaj poskusit te živega požrejo! In seveda prijavijo. 

Kar se tiče glasovnic jih ni nikoli  toliko kot je volilcev po imeniku a jih ponavadi ne zmanjka ker udeležba ni nikoli tako velika! 

Če bi jih pa slučajno, jih pa iz sedeža volilne komisije dodatno prinesejo kar pa gre tudi v  zapisnik! 

Na kratko, volitve se pri nas ne da ponaredit, ker je preveč varovalk. Se pa da seveda še kaj izboljšati glede dostopnosti volišč. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Koga volit
Napisano
pred 26 minutami je Alex napisal:

Ja,so videli pri nas , pa so šli probati kako to izgleda. Izgleda, da imamo to v krvi še iz juge. Bi bilo pa zanimivo, če bi res uvedli par-nepar.😄

To nebo šlo.... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 19 minutami je Mraušk Mčk napisal:

Malenkost zgodaj, ampak se že kažejo obrisi. Daleč najkrajšo vleče Evropa. Torej, kdo je najbolj glup voditelj?

To je res, da bomo najkrajšo potegnal ampa proti norcu ne moreš nič..... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 11 minutami je Mraušk Mčk napisal:

Kdo je najbolj glup voditelj na svetu bo pokazal čas. 

Je pa velika razlika med Dončijem in Lajdro. Donči je bil izvoljen in kadarkoli lahko rečeš merikancem, zakaj ste bili pa tako glupi da ste ga izvolil. Pri Lajdri je drugače. Ona je Kimdžongun varianta. Nihče je ni volil.

Je že pokazal.... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Koga volit
Napisano (urejeno)
Pred eno uro je Boss napisal:

Predvolilna obljuba? Če imamo urejen sistem obračunavanja cen goriv . hvala bogu, da vsaj reguliranih je pač edino to možno, da se ga spoštuje. Lahko pa dvignejo roke, prepustijo Petrolu odločanje in bo cena tam nekje blizu 2€. Zdaj a smo zadovoljni, da je dizel "samo" 1,68€ in ne 2€ je druga zadeva.

Me pa zdaj resno zanima koko bi se tega problema lotil sam presvetli polbog JJ in kaj bi sam naredil. Kakor je razlagal bi rekel prej, da bi se odločil za deregulacijo, ceno v bljižino 2€, ampak po drugi strani bi s tem imel zadovoljni Petrol in njegovo sodelovanje zagotovljeno pa seveda polne rezervoarja na bencinskih črpalkah.

Torej samo o tem vprašanju se je treba odločit in se povprašat kaj je bolje ali plačevati več in v vsakem trenutku lahko tankat, ali plačevati manj in se bit prisiljen borit proti bencinskemu turizmu. Jaz osebno imam raje višje cene in zato sem napisalže na začetku dviga cen nafte, da ne smemo bit prepoceni, ker bodo tujci navalili v Slovenijo. 

Če sem celo malo žleht, ampak ne preveč... gorivo je bilo prepoceni in zato so se vsak vikend kotalile kolone proti morčiju. Ja z višjo ceno se bo sigurno vsaj nekaj teh "nepotrebnih" poti zmanjšalo in s tem tudi gneča na cestah. Ljudje pač naj ne vozijo za brezveze vsak vikend nekam v 3PM ampk naj si mogoče naredijo dva kvalitetna izleta na mesec, dvakrat naj gredo pa tudi na kakšen okoliški izlet in sem prepričan, da ne bo nikomur krona z glave padla.

Ena zgodbica iz enga lokala od včeraj pri kofetu pravi ena (popravljena) pičkica srednjih let, boli me k... c, da je nafta 1.5€,morala bi bit 3€, da nebi folk gužve delal na pumpah.... :vskalo:

Ps, podobno tvoji izjavi.... 🥴

Popravljeno od Bini
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
pred 33 minutami je Slivka napisal:

Sm kmet an s hribu doma pei se ne zastopm lih tanartabl na uso to sodobno tehnologijo...

Kaj zdaj imajo tudi izpušne cevi na brezžično ... ... ... ... se pravi, brezcevno povezavo?

Zajeta slika.JPG

A veš @Slivkato je že doooooolgo..... 😁😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
pred 51 minutami je Boss napisal:

Nujno rabim dve al pa tri punce, ki znajo dobr potegnt pa da ne pogoltnejo.

p.s. kradli bomo gorivo.

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

IMG_20260323_172311.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano
pred 14 urami je Boss napisal:

Ma ta pir na sliki je sam v napoto.

Veš v temi "pivo mi paše" si. 🍻😂

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Koga volit
Napisano
pred 2 urama je g.Wankel napisal:

Idemo zmaga 💪

FB_IMG_1774182506075.jpg

Vsaj nekaj si prav naredil.... 😁🫣😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 1 uro je Slivka napisal:

A veš, da mi je točno to prišlo na misel: od tolikih, ki bi jih raje videl mrtve, umre on, ki je popolnoma neškodljiv...

No pri Orbanu je pa vseeno bil... 😁😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.