Evo sem se danes ponovno ustavil in kupil 3 komplete, ker je se brat zelel en komplet zase :). Imajo pa poleg klim se hladilnike, skrinje, kuhalne plosce, pecice, sesalce, tv itd.
Vsi artikli so novi, zapakirani s tovarnisko garancijo. Rabljenih oz. razstavnih eksponatov nimajo oz. ne prodajajo.
Kako se kaj obnesejo klime, če si jih že zmontiral....
Meni so obe 2.micke junija ob tisti vročini v 10dneh pokurile za 7€ elektrike.... 🤗
Ni ravno tako kot si ti razlagaš. Na kaj pa naj plačam zamudne obresti če nič nisem dobil. Če že kaj potem bo treba plačat znesek kazni in to je vse.
Ne razlagam si ampak tako je! Mogoče v Španiji ni obresti ponekod pa so, če mine več let. Si v njihovem sistemu, ki se posodablja vsako leto in, ko boš šel leta X v tisto državo boš malo presenečen nad situacijo! Kolegu se je to zgodilo v Bosni na malo drugačen način....
Vremenska napoved je bila izjemno piškava in negotovo, pa tudi dejansko je začelo dobro nalivat kmalu po 14.uri. Je pa sicer bilo znotraj koče nabito polno, tudi veliko otrok prisotnih, itd.
Ti verjamem, sem te gledal z Raduhe kako si imel j.... o vreme...
Jaz dam pa veliko na dinamično vožnjo in ne prekoračitve, ki so povod v prometno nesrečo! Imaš voznike, ki hitro vozijo in sploh ne znajo vozit, groza..... 🥴🫣😉
Ko tvoja čaša zajame Berg König iz Hoferjeve pivovarne, se kot bi odkrival skrivnostno deželo na robu sveta — gosto zlato, skoraj svetlobni žarek, s pestro peno, ki se počasi spušča kot jutranja meglica čez alpsko puhaste logo…
🍺 Vizualno popotovanje
Pivo se pred tabo razblini v topli jantar in zlato-oranžni zoki, z rahlo završno belkasto peno, ki počasi pada kot predlog jesenske jablane.
Vonj
Prvi pihljiv vonj prinaša alpske cvetlice: bezeg, rumeni cvetovi trate, morda nekaj suhih zelišč, ki spominjajo na daljne paše. Ob tem se položno vmešajo rahle note korajžnega ječmena in mastne testo v pekarni, pred tem, ko se prebudijo nekatere grenke, skoraj humorne kanale hmelja.
Prvi požirek
Ko pivo zaigra na tvojem poldrugi jezik, se ob melodiji prvih sladkorno-karamelnih tonov pojavi blaga kislost, ki spominja na žebelj v traški modini. Notranji val vzdržane sladkosti protislovno pluje mimo pretresenih grenkih hmeljnih elementov, ki v jeziku pustijo zelo rahel modro-oranžen priokus borovca in citrusov — a le kot zelo diskretna šepetna manjšina. Tekstura je rahlo mehka, a dovolj tonirana, da se ves čas zdi, kot da imaš v ustih stiropor.
Po pivu
Ko požnjeta zadnji kapljice, pivo ostane, kot končni zvok – lahek, topel in premislek poln. Nekaj sladkega karamele ostaja, a se skupaj z rahlo hmeljno grenčico ujamejo v lep, ne preveč intenziven udar zaključnega aplavza. In v vedno bolj tihem odmevu začutiš še evokacijo bledega drevesnega lubja.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Jp, ja zanivo bi bilo vedet kakšna bi bila reakcija EU..... 🤔
Popravljeno od BiniPovezava za deljenje
Deli na druge strani