Ne vem, če se zavedajo tega. Se vozim z vlakom v službo, pa kadar pride en tip gor, se moram presedet. Ne zdržim njegovega smrdljivega vonja. Al pa pride tip na vlak in celo pot, več kot pol ure nabija in kašlja... Je zanimivo, da nekadilec ne moti kadilca. Je pa zanimivo, da ne smrdijo vsi enako. Nekateri res grozno. Najbolj me pa čudi, kako funkcionirajo pari, kjer je en kadilec, en pa ne...kako lahko v tem primeru nekadilec ali nekadilka liže pepelnik...
Al sem moral napisat, ker sem se danes spet moral presedet...
Nisem rekel, da je kaprica od mazde. Pa saj mazda je zavarovana. Obvestili so me ze 7 let nazaj... Hocem saml rect, da 7 let je bilo vse ok sedaj pa kao problem.
Od kje ti to da je sp imel ugodnejse kot doo? Prej obratno odvisno od narave dela, obdavcitve, stroskov, registracije prometa v eu...
Si ga kdaj imel? Jaz sem ze desetletje v tem...tiste čenče o minimalcih pa to ne obstajajo...za vse je podlaga promet. Na minimalcu ne mores biti kar tako
Rajši nebom o tem, oba veva domro kako to gre.... 🥴
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tega videvam v Ljubljani pri UKC😊
Povezava za deljenje
Deli na druge strani