Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano
pred 16 minutami je jacques33 napisal:

Prvič sam, brez posrednikov, izpeljal nakup in uvoz avta iz tujine ter vse potrebne postopke pri nas za uspešno registracijo.

In, je te6ko ali se da brez nekega stresa? Kaj si pa kupil? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
Pred eno uro je Boss napisal:

Ne smejo, zdaj se dela nabirka za NATO in ljudje ne smejo dobit občutka, da je orože nevarno. Sej veš - pol bodo pa referendumi pa taka jajca.

Kdo jih no pa razpisal? 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Klima v stanovanju ...
Napisano
pred 1 uro je Tilen5 napisal:

Bil danes tata pri nas, da mi je nekaj svetoval, ker bom zaključeval okoli novih vhodnih vrat, sva se še mal o klimi pomenila in vse kaže da bo padla Daikin

Super odločitev. Jaz imam od letos dve novi v stanovanju. V bistvu res sploh ne veš, kdaj je prižgana. Mercedes. 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Klima v stanovanju ...
Napisano

Za tasta, ki mu je crknila 15 let stara klima LG, mi je kolega, ki ima firmo za montažo klim, priporočil klimo

Mitcubischi Electric Msz/Muz Ay 35.

Uporabljala se bo  za hlajenje in ogrevanje stanovanja. Danes jo pride montirat. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 52 minutami je Mraušk Mčk napisal:

Ne vem ampak 

Mislim da smo ti vsi hvaležni. Nasvet: bodi še bolj nežen. Ti zmoreš. Z lahkoto.

Saj sem napisal, kakor komu. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano (urejeno)
pred 29 minutami je Mraušk Mčk napisal:

Alex. Zagotovo nisem edini, ki je opazil, kako se mnogokrat na tem forumu rad delaš neumnega.

To me niti ne gane toliko. Me pa razganja od radovednosti a delanje neumnega tebi ratuje z veliko truda, a ti gre to z lahkoto. 

Odvisno s kom debatiram tu gor, pa se prilagodim njegovim zmožnostim. Ne morem nekaterih preveč  forsirat. 😉

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 11 minutami je Mraušk Mčk napisal:

Ampak, mi smo tako pro zahodna pro demokratična  in pro svobodna država, da moramo omogočit služenje tujcev na poceni taranzitu - na račun davkoplačevalskega denarja vseh nas. 

Saj vozijo kamione predvsem turki, bolgari in madžari. Bolj malo je pro zahodnjakov med njimi. 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Svetovne kolesarske dirke
Napisano
pred 5 urami je Z M A J napisal:

Ben Healy je odlično odpeljal in zasluženo nagrajen z rumeno majico. :)

Res je. Bo imel Pogi novega zaveznika, ker mu je odstopil rumeno majico. Če bi Pogi želel, bi jo imel še naprej. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 4 urami je Tilen5 napisal:

Ze dolgo ne vec 😅

Razen par izjem, se v bistvu nimamo kaj veliko pogovarjati o okvarah mazd. Se pač ne kvarijo toliko, kot druge znamke, kjer teme o okvarah zavzemajo  80% forumov. 😄

Tukaj se piše to, kdo je kdaj kupil in zamenjal katere gume ter zavorne  ploščice +diske in kdo je avto opral. In katero pivo je pripeljal kdo domov iz Lidla v prtljažniku. To bi bilo to. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano (urejeno)

https://www.zurnal24.si/popotnik/hrvati-slovenska-noc-otok-krk-glasba-nestrpnost-tjasa-zupan-443928

Kaki Kekci so Slovenceljni. 😄 Kako jih dol ne j...o  pet posto. Važno, da jim prinesejo šolde. 😄

In potem vozijo organizatorji (ki so tudi od dole) v Slovenijo balkanske bande in pjevačice. In tukaj jih častijo kot bogove, doma jih pa nihče niti ne povoha. 

Spomnim se, ko sem pred veliko leti še hodil k hrčkom je Gibonni igral na nekem bazenu v Zadru. Bilo nas je kakih 100. Večinoma smo bili vsi turisti. In drugo leto je prišel v Slovenijo. In cel pomp in rompompom. Evropska  turneja, bla, bla, bla... 😊

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Če bi sam odločal, bi bilo na avtocestah na stotine provid, vsakih nekaj kilometrov bi postavil fiksne radarje, kazni bi bile visoke. Le tako bi naredili red na naših katastrofalnih avtocestah in cestah. To, kar je sedaj bi podobno ničemur. Poglejte, kako lepo "uredno" se vozi po Avstriji. Tudi po Italiji se je promet umiril zaradi višjih kazni in veliko radarjev. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 2 minutama je Jest napisal:

Kdo bi si mislil… da na taki pumpi, kjer točijo najboljše gorivo skoraj nikoli ni nikogar … sem ter pride le en znan lokalec delat selfije 😅

V bistvu si zadel vse. Razen tega, da ni nikoli ljudi. Ko pridem jaz ni nikogar, tako, da ni potrebno čakati na prosto čroalko.😉

Se pa vsi tujci, ki gredo od hrčkov proti notranjosti večinoma ustavljajo na tej pumpi. Ker Petrola itak ne pozna noben tujec in se v strahu, da jim ne bo mašina zaribala že v par kilometrih po tankanju, izogibajo kot hudič križa. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano
pred 14 minutami je Boss napisal:

Zanimivo, da pri nas so ženske ta hujš žlamparke. Če sem prav videl so celo prve na svetu. Babe pijane.

A nisi še bil na nobeni novoletni službeni  zabavi? Babe so se ga na naših zabavah tako ulile, da so začele na koncu že težit. Vodile so pa Štajerke, ki ga nesejo več kot pubeci. 😄

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 1 minuto je Boss napisal:

Teb je mogoče fino, njim greš pa na kurac. Pa ne tolk zarad tebe, ampak takih "pogovorov" so siti preko celega dneva.

Ne niso, ker sem lokalno znan, radi vidijo, da se ustavim pri njih. Celo kak selfi naredimo skupaj. 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano (urejeno)

Ko to temo pregledujem izgleda, da popijete hektolitre piva. 😊 Jaz popijem mogoče po pollitrsko pivo na mesec. Pa še to ne vsak. In še to le v družbi, nikoli, ko sem sam doma. 

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 52 minutami je Boss napisal:

Jaz sem bl jadralske sorte pa je bicikel takole dvignjen na škripcih. Ko dvigujem in spuščam si zraven prepevam mornarske pesmi.

image.png

Dobra rešitev. Samo da ne bo nekega dne strop dol padel, kolikor so težki tej e-biki. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jaz tankam vedno na Shellu na bonifiki, blizu doma. Črpalka je več ali manj vedno prazna,natankam poln tank  in grem lepo noter plačat. Noter delajo sami fest ljudje ter študentke zato vsakokrat malo pokramljamo o vremenu, o golobnjaku in njegovih škorcih, vojni v Ukrajini, globalnem nategu o segrevanju, pa malo o podražitvah goriv in grem poln novih  vtisov domov. Temu pravim "druženje prijetnega s koristnim". Jaz dam njim šolde, oni meni njihovo znanje. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.