Bil danes tata pri nas, da mi je nekaj svetoval, ker bom zaključeval okoli novih vhodnih vrat, sva se še mal o klimi pomenila in vse kaže da bo padla Daikin
Super odločitev. Jaz imam od letos dve novi v stanovanju. V bistvu res sploh ne veš, kdaj je prižgana. Mercedes. 😊
Ampak, mi smo tako pro zahodna pro demokratična in pro svobodna država, da moramo omogočit služenje tujcev na poceni taranzitu - na račun davkoplačevalskega denarja vseh nas.
Saj vozijo kamione predvsem turki, bolgari in madžari. Bolj malo je pro zahodnjakov med njimi. 😊
Razen par izjem, se v bistvu nimamo kaj veliko pogovarjati o okvarah mazd. Se pač ne kvarijo toliko, kot druge znamke, kjer teme o okvarah zavzemajo 80% forumov. 😄
Tukaj se piše to, kdo je kdaj kupil in zamenjal katere gume ter zavorne ploščice +diske in kdo je avto opral. In katero pivo je pripeljal kdo domov iz Lidla v prtljažniku. To bi bilo to. 😉
Kaki Kekci so Slovenceljni. 😄 Kako jih dol ne j...o pet posto. Važno, da jim prinesejo šolde. 😄
In potem vozijo organizatorji (ki so tudi od dole) v Slovenijo balkanske bande in pjevačice. In tukaj jih častijo kot bogove, doma jih pa nihče niti ne povoha.
Spomnim se, ko sem pred veliko leti še hodil k hrčkom je Gibonni igral na nekem bazenu v Zadru. Bilo nas je kakih 100. Večinoma smo bili vsi turisti. In drugo leto je prišel v Slovenijo. In cel pomp in rompompom. Evropska turneja, bla, bla, bla... 😊
Če bi sam odločal, bi bilo na avtocestah na stotine provid, vsakih nekaj kilometrov bi postavil fiksne radarje, kazni bi bile visoke. Le tako bi naredili red na naših katastrofalnih avtocestah in cestah. To, kar je sedaj bi podobno ničemur. Poglejte, kako lepo "uredno" se vozi po Avstriji. Tudi po Italiji se je promet umiril zaradi višjih kazni in veliko radarjev.
Kdo bi si mislil… da na taki pumpi, kjer točijo najboljše gorivo skoraj nikoli ni nikogar … sem ter pride le en znan lokalec delat selfije 😅
V bistvu si zadel vse. Razen tega, da ni nikoli ljudi. Ko pridem jaz ni nikogar, tako, da ni potrebno čakati na prosto čroalko.😉
Se pa vsi tujci, ki gredo od hrčkov proti notranjosti večinoma ustavljajo na tej pumpi. Ker Petrola itak ne pozna noben tujec in se v strahu, da jim ne bo mašina zaribala že v par kilometrih po tankanju, izogibajo kot hudič križa.
Zanimivo, da pri nas so ženske ta hujš žlamparke. Če sem prav videl so celo prve na svetu. Babe pijane.
A nisi še bil na nobeni novoletni službeni zabavi? Babe so se ga na naših zabavah tako ulile, da so začele na koncu že težit. Vodile so pa Štajerke, ki ga nesejo več kot pubeci. 😄
Ko to temo pregledujem izgleda, da popijete hektolitre piva. 😊 Jaz popijem mogoče po pollitrsko pivo na mesec. Pa še to ne vsak. In še to le v družbi, nikoli, ko sem sam doma.
Jaz tankam vedno na Shellu na bonifiki, blizu doma. Črpalka je več ali manj vedno prazna,natankam poln tank in grem lepo noter plačat. Noter delajo sami fest ljudje ter študentke zato vsakokrat malo pokramljamo o vremenu, o golobnjaku in njegovih škorcih, vojni v Ukrajini, globalnem nategu o segrevanju, pa malo o podražitvah goriv in grem poln novih vtisov domov. Temu pravim "druženje prijetnega s koristnim". Jaz dam njim šolde, oni meni njihovo znanje.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Evo, izgleda da bomo imeli še slabše gorivo. 😡
https://www.zurnal24.si/avto/kaj-za-voznike-prinasa-nova-vrsta-bencina-443726
Povezava za deljenje
Deli na druge strani