sta dedek in babica peljala vnučka na kosilo v restavracijo, kjer so imeli na stenah posterje filmskih junakov. Pa gre dedek urejat rezervacijo in ko pride nazaj, vidi babico z vnučkom pred posterjem Supermana, ki teče iz telefonske govorilnice. Babica zgroženo pravi dedku:
- "Ne samo, da ne ve, kdo je Superman, ne ve niti kaj je telefonska govorilnica..."
Že dve uri razmišljam, katera od bivših mi je to rekla.
Eeeem, glej, ne obremenjuj se s tem. Janezek je zrastel, Mujo in Haso sta se postarala in umrla, hja, nekdo jih pa mora zamenjat, kako se pa bomo drugače hecali...
Čeprav, baje, da je v vsakem vicu nekaj resnice...
Pacient po operaciji odpre oči, počasi pride k zavesti in zagleda glavo, sklonjeno nad seboj, ter zajeclja:
- "Torej doktor, ali je operacija potekala dobro?"
- "Ah, oprosti, dragi moj. Jaz nisem tvoj zdravnik, ampak sveti Peter..."
- "Ti, poslušaj, jaz jebem ravnateljevo ženo. A lahko po roditeljskem sestanku zamotiš ravnatelja za eno urco, za mene?"
Prijatelju to ni všeč, ampak, ker gre ravno za prijatelja, se sprijazni. Po roditeljskem sestanku ostane na mestu in začne ravnatelja zadrževati z raznoraznimi neumnimi vprašanji. Končno ravnatelju popustijo živci in ga vpraša, kaj se ga gre? Ker se je počutil krivega, prizna ravnatelju:
- "Moj prijatelj trenutno jebe tvojo ženo, pa me je prosil, da te zadržim tukaj..."
Ravnatelj se nasmehne, položi roko na njegovo rame in reče:
- "Boljše, da pohitiš domov. Moja žena je umrla že pred petimi leti..."
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Od alkohola so mnogi umrli.
Ampak, da ni alkohola, se mnogi niti rodili ne bi...
Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani