Kako lepo po?asi in potiho manj?ajo socialne transferje in nih?e ne naredi nobenega rompompoma.
V?asih je veljalo, da ?e otrok ni v vrtcu, star?i dobijo 20% vi?ji otro?ki dodatek. Zdaj so potihoma to spremenili, da velja samo do otrokovega ?etrtega leta starosti, za starej?e pa ne ve?.
Mogoce ker se naglas vecajo nogometni transferji. Sam 100 Mio pa mas fuzbalerja, pa samo placa 30Mio letno (kuhat mu moras). Ta lahko potem naredi en nogometni kamp za tamale.
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
To je ?isto res, ampak kaj je avtobus delal na prehitevalnem pasu, ?e ima omejitev 100 km/h - in o?itno je bil prehiter, ker je vozil z neprilagojeno hitrostjo... Koliko so se potem vozili po voznem pasu, ?e je avtobus s svojo omejitvijo vozil po prehitevalnem?
Ravno zaradi tega sem jaz zavil na odstavni. Velika Hitrost ze dolgo ni problem, ker se vozi 5-10 v koloni, problem je zivcnost, telefoni, voznja po levi, non stop bremzanje - ampak res na levem se stalno bremza, nedisciplina v kolonah, skakanje levo desno, voznja na riti.
Me lahko obsoja kdorkoli a najprej varnost.
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Neprilagojena hitrost, je bilo mogoce misljeno da je nekdo vozil po levem pasu 70km/h?? Takim bi jaz tudi ispite pobrah hah
?e se ne motim, sem kake 2 meseca nazaj napisal, da je v teh situacijah velik plus da ima? radarski tempomat, ki te bo zaustavil, po drugi strani pa smrtno nevaren, ker je un zadaj na riti in te samo skeglja.....
tipi?en primer, da se to lahko zgodi, ?lovek je videl kaj se je zgodilo pred njim, se je ustavil in pri?el je ru?ilec.
Seveda se je najprej za vpra?ati zakaj na levem - 2 tr?enji ena za drugo, drugo usodno. Na desni je bilo sigurno prosto za umik. Nenazadnje so avti leteli preko odstavnega v travo.
V prvi prometni nesre?i je voznik kombija na prehitevalnem pasu zaradi neprilagojene hitrosti tr?il v zadnji del osebnega vozila mazda, za tem je pripeljal voznik drugega osebnega vozila berlingo, ki je zmanj?al hitrost in se pri?el zaustavljati, za njim pa ?e voznik tretjega vozila, chevrolet, ki je prav tako zmanj?eval hitrost. Takrat pa je po prehitevalnem pasu za njimi pripeljal ?e voznik avtobusa, ki je zaradi neprilagojene hitrosti tr?il v zadnji del chevroleta, ki ga je potisnilo naprej in v levo v kovinsko varnostno ograjo. V nadaljevanju je avtobus tr?il ?e v berlinga, ki ga je z vozi??a odbilo na desno, voznik avtobusa pa je tretje vozilo potisnil naprej do kombija. Po tem trku je na desno iz vozi??a odbilo ?e kombi.
Nobeno vozilo udele?eno ni bilo na desnem, yet Berlingo globoko v travi
Koliko mAh ima adapter? To je prvo vprasanje, verjetno mas tisti faracajg na usb a ne. Mora biti vsaj 1A ce ne vec, ce imas kakih 500mAh ni dost zgancev.
Ce je ta dosti mocen potem kabel.
Anker iz Jestovega linka je 3A zato pa je hiter. (Vidi se sele na eni sliki na uradni strani)
Samsung z linka pa 2A torej rabis vsaj 2A. Garant je presvoh tvoj.
Avstrija in Nem?ija ima lepo napisano Rechtsfahrgebot, torej prepoved bluzenja in bivakiranja na tahitrem pasu. Pri nas pa kurckej in kak stric s klobukom od LJ do KP pelje po prehitevalnemu.
Imamo mi tocno isto pravilo!
?e ste dobili naroben vtis se pardoniram, stojim pa za tem, da so SLO vozniki eni najslab?ih (pa ne tehni?no temve? toleranci in agresivnosti). Mogo?e temu prisostvuje situacija da pri nas ni nikakr?nega reda, infrastruktura je stalno v delu, zato so vsi tudi ?iv?ni. A tega v tujini NI.
Glede vo?nje po odstavnem, se zavedam kaj sem delal, le odlo?il sem se za najmanj rizi?no opcijo, ravno zaradi okoli??in, kjer so me izklju?no slo vozniki zapirali in izsiljevali - ?eprav je motorju dovoljeno da prehiteva kolono. Ampak namesto da da? pol metra, je treba agesivno zapreti vsako mo?nost da gre? naprej. V tisti situaciji bi morali vsi vozniki ?e stati na odstavnem oz po?asi premikati po odstavnem, ker niso ampak so skakali sem in tja ter se vozili tudi po sredini med pasovoma, sem izbral odstavnega.
Vse to je stvar tolerance med vozniki. Te pri nas ni, lahko pi?eta kar ho?eta a pri km ki jih naredim v slo, in tujini v avtu in na motorju vem o ?em govoim, in v skupini kjer smo (40) ni niti enega ki bi imel druga?no mnenje. Vsi komajda ?akamo da prepeljemo Slovenijo, da potem u?ivamo.
Pa? sem stopil na ?ulj, in s tem ko sem omenil Bossa se je takoj vse prevesilo v 'slovensko' za??ito....mislim Cankarja....sva?ta...
Sem malo legel na morju pa odprl dirko ravno ko se je malo dogajalo proti koncu (koncno), ni mi pa jasno zakaj safety car in zakaj takoooo dolgo? Vettel je zletel dalec stran s steze in umik avta traja 1 krog...
A sedaj po defaultu SC ce je kdo ob stezi, ali je bilo se kaj? Takoj ko je bilo malo akcije so unicili zadevo....
Se pravi, samo zato ker sem Slovenec ne smem kritizirat napak slovenskega naroda. Svasta, nacionalizem in xenofobizem na visku. Nobene tolerance do tujcev
Najprej je treba pred svojimi vrati spucat
Jest, si se dotaknil bistva in imas prav - pri nas je kaos, ne glede na tip vozila in narodnost, torej zakaj? Isti tranzit, pa pobegne z vajeti takoj za mejo, se enkrat zakaj, oz kako.
Jaz pravim balkan se zacne pri nas
Pa se enkrat to je ze za drugo temo
Zal je tako, da vecina odstavni pas uporabi zato, da svojo rit hitreje premakne nekam... kot pa da bi to naredili zaradi obzirnosti do drugih...
In tukaj dam delno prav Boss-u... niso samo slovenci tisti, ki delajo stalo po cesti... Predvwem poleti je tudi veliko tujcev takih, ki jim manjka tolerance... konec koncev tudi tebi manjka tolerance do slovenskih voznikov
Se popolnoma strinjam da nisem - ker je 99% agresivnih in egoisticnih voznikov s slo tablico.
Sem vsak petek in nedeljo na primorki.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ce mi morda koga zanimala prikolica naj sporoci, je se v odlicnem stanju. Vozna, registrirana itd
Za 2019 malo razmisljam o vecji, v petih letih smo kar zrasli.....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani