Skoči na vsebino
Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Se pravi, ti na notranjem pasu, jaz na zunanjem...tik za teboj, ti da? ?migavec, da gre? na zunanji pas, jaz te ne spustim in vozima tako 168 krogov... Pravilo je, da ?e da? ?migavec, ?eli? spremeniti smer in te mora zadaj voze?i na drugem pasu spustiti pred sebe...

Nisem pa mislil dobesedno PO?AKA, ampak, da te mora spustiti pred sebe...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Naj se ?e jaz pohvalim z vzdr?ljivostjo mazde...z dru?ino bili na 2600 km dolgem izletu...po vseh republikah biv?e juge + Albanija...in prav Albanija je bila nora avantura... :blink: ...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

To?no tako... mi sem pa na Pa?manu v Tkonu in je voda res od 25 in celo do 27?C , pa lastna pla?a, mivka, le?alniki, sen?ka pod borovci, ljudi pa glih toliko, da nima? ob?utka osamljenosti. Od kar so pa "za dom spremni" dejansko od?li domov se je pa ?e dogajanje v mestu normaliziralo in ni ve? ob?utka, kot da je finale ?ahovskega prvenstva.

Moram pa pohvalit Hrvate, ker tukaj res niso dvignili cen ampak so na ?isto sprejemljivem nivoju. Res pohvalno in ?e bo ?e naprej tako, se rade volje vrnemo.

Bili smo blizu...Pa?man Pa?man...

Vse dr?i, cene normalne...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.