Tole je iz 2010 primerjava, tako da je pri nas sedaj ?tevilka okoli 33.000 (po zadnjih podatkih SURSa da ne bo kdo govoru da napamet govorim ), procentua?o si pa sami zra?unajte. ?e vedno mislim da je manj?a od cipra
Ja dons sem z li?arjem govoril, pravi da tisti ve?ji del skoraj da ne pride v po?tev, ker pri mojih pragovih ga je tako ali tako pol stran vrgu, ?e bi moral pa ?e celega uporabiti, pa pravi da kar malo odstopa, in bi potem rabil veliko kita na zadnjem boku, da bi stvar zgledala uredu...
Grem tankat, nato?im in grem pla?at. Pridem ?e skoraj do vhoda, pa se pripelje "deklica" z BMW Z3, mediteranska rasa (zagorela polt, ?rni, dolgi lasje, vitka postava), obuta v zelo odprte sandalce, oble?ena v lahko, pisano oblekico, ki se je kon?ala nad koleni, brez rokavov, in se napotila noter. Sem bil kavalir in jo spustil naprej - ?e je kaj lepega, si rad ogledam z vseh strani... Pa pride do pulta in edino, kar vzame, je bila ?katlica kondomov. Pogleda in re?e prodajalcu: "A samo te po 6 imate? A tistih po dvanajst pa nimate?" Prodajalec je samo odkimal (govorit najbr? niti ni mogel...). In je vzela dve ?katlici po 6 kondomov, pla?ala in ?la.
So bili ?ivi na hla?ah napeti da se ?udim, da niso popokali...
Jzt mislim da je uvo?ena. Ker v tujini so ?e bile 2001 letnik FL...
Lahko pa tudi tako kot si ti reku ja...podobno kot je bila moja. Samo se ?ele zdej vidi da je bila precej udarjena, ko je razstavljena...mislm da tut neyko ni vedu tega...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Izkupi?ek tega vikenda
Povezava za deljenje
Deli na druge strani