Če ne razumeš, pač ne. Ali je enako, če sediš skoraj na tleh, kot v 6-ki, ali si malo bolj dvignjen? Ali še bolje. Probaj se uleči na tla na asfalt in glej naprej. Nato se usedli na havbo avta in naredi isto. Kdaj boš videl dlje?
@Boss je začel debato o tem, pa imam občutek, da ga niste razumeli (ali pa niste hoteli razumeti). Ker pa se jaz z njim (tokrat) strinjam, sem si vzel čas in slikal. Najprej sem predvideval, da ima voznik Miate oči kakšen meter nad cesto, zato sem prvo sliko naredil tako, da je bila leča aparata en meter nad cesto:
Nato sem predvideval, da ima voznik povprečnega osebnega vozila oči na višini okoli 135 cm, zato sem drugo sliko naredil tako, da je bila leča na tej višini:
Potem sem predvideval, da ima voznik SUVa oči na enaki višini kot jaz v BTjcu. Zato sem naslednjo sliko naredil tako, da je bila leča na višini 150 cm nad cesto:
Nazadnje sem naredil še sliko, kot bi sedel v kakšnem večjem kombiju in bi imel oči na višini dveh metrov nad cesto:
Zdaj mi pa povejte, iz katerega bi imeli boljši pregled?
Pa še nagradna uganka: kateri avto je parkiran pred našim Fordom?
Pa povejte še, na kateri sliki ste ga videli, da bomo lažje določili, kateri bi bil bolj pregleden...
Od Škocjanskega zatoka smo šli desno gor, pa se kolesarska pot konča na cesti, ki vodi proti luki Koper. Po kakšnih 50 metrih pa zavije desno in poteka med avtocesto in železniško progo.
Če ne verjamete, zajahajte bicikle pa boste videli.
Se pa da malo švercat pa ignorirat talne oznake in nadaljevati po pločniku...
P.S.: Ja, mi je šele zdaj kapnilo, kaj vas je zbegalo. Cesta gre OD luke Koper. Za DO luke Koper je nasprotni vozni pas...
Ja, to pa ugotavljam, da imate na Obali neke nore viruse. Kolesarska steza od Škocjanskega zatoka se konča na glavni cesti proti luki Koper. Še dobro, da je praznik in ni tovornjakov...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Z ženo se kregava glede dopusta. Jaz bi šel na Maldive, ona bi pa rada šla zraven...
Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani