Klepetamo tu pri kavici in pridemo do zaključka, da je naš šolski sistem krepko zavožen... Otroci se v šoli učijo nemško in angleško, namesto da bi se albansko - da bi lahko vsaj lepinjo in kebab kupili...
Ruski zunanji minister Sergej Lavrov je danes v govoru pred spodnjim domom ruskega parlamenta napovedal, da bo Rusija v primeru militarizacije Grenlandije in vzpostavitve vojaških zmogljivosti...
A na drugi strani imajo pa med krajem Naukan (Rusija) in Diomede (ZDA) vsega 50 km morja. A tam jih pa Rusi ne morejo napasti?
Že sredi decembra, 15., lani, so policisti v poštni poslovalnici v Sežani zasegli bankovec za 500 evrov, ki ga je je na pošto z namenom zamenjave za manjše bank
Mi reče kolega, če grem za moralno podporo z njim na srečanje anonimnih alkoholikov, kamor ga je poslal sodnik potem, ko je napihal policijsko "frulico"...
Pa si rečem, ajd naj bo za kolega ... in greva. Prideva tja in kaj vidim?
K***c so oni anonimni, če vse poznam iz oštarij, kamor hodim kofetkat ...
Je pa v malo dalnji žlahti en "rastlina", ker ga je kap in v rešilcu niso imeli kisika. Tolko o zdravstvu 😉
A ti začnem o slovenskem zdravstvu?
Pa ne tisto, kar sme priti v medije...
Kaj misliš, zakaj vsi, zaposleni v bolnicah, podpišejo klavzulo, da sme informacije za javnost dajati samo direktor oz. tisti, ki ga on pooblasti? Ker če bi spregovorili ostali...
Več pa kdaj drugič, ko se srečamo v živo, ne takole preko zapisov na forumu - me še vedno veže neka klavzula...
Pri nas pa po shopping centrih hodijo sami razcapanci, ki se pripeljejo v starih, rjastih kripah ane? 😝
Točno tako. Za kripe sicer ne vem, koliko so rjaste, ma sploh ženske imajo pa po večini vse razcapane srajce, razcapane hlače, razcapana krila, razcapane junferje, ... ... ...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Za prjatla si vzameš čas, se poveseliš in kdaj mal potrpiš...
Pa naliješ vinca si...
Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani