Pa smo spet nazaj. Jaz dizelašem menjam olje in filtre na 20.000 km, pa na vsakih 120.000 še zobati jermen in kar sodi zraven. Očitno so moje Mazge špricale pouk, ko so jih učili, kako za*bavat lastnika...
Dragi Bog, zaenkrat mi gre dobro. Nisem opravljal, nisem se jezil, nisem mislil na drugo žensko, nisem izgubil nadzora, nisem bil sebičen, nisem se pritoževal, nisem jamral, nisem preklinjal. Nisem popil niti požirka alkohola. Nisem bil na bankomatu in nisem prekoračil limita, ampak ... ... ... Čez nekaj minut bom vstal iz postelje in takrat bom res potreboval tvojo pomoč...
Imam enega sodelavca, "pravi Slovenac, ki gre za dopust domov do Brčkog". Pa pride v mojo pisarno, nekaj se meniva in on gleda skozi okno. Enkrat pa komentira:
- "Gledaj tisto malo, zrihtana ko Golf pred tehnički..."
V bistvu nisem čisto prepričan, da paše pod vice...
Vojak za 1.000 EURO tvega življenje.
Gasilec za 1.200 EURO rešuje življenja.
Učitelj za 1.400 EURO pripravlja ljudi na življenje.
Zdravnik za 1.600 EURO zdravi človeška življenja.
A potem ti politik za 3.000 EURO pa vsem zjebe življenje...
Postavi Milan lojtro ob hiši, vzame dvocevko, se povzpne in nameri skozi okno stranišča. Žena ga vidi in ga vpraša, kaj se ga gre? Pa ji odvrne:
- "Gledam tega najinega sina, od kar je prišel iz Ljubljane, se nekam čudno obnaša, samo se nekaj rihta, pudra, maže, ima uhan, čakam samo še, da vidim, če se bo na stranišču usedel, pa da ga ustrelim ko psa..."
Sicer je tukaj v hecu padla ena ideja, ki pa bi jo mogoče morali kar resno obravnavati... Da se na volitvah uvede novo polje s tekstom:
_ "Ne podpiram nobenega izmed zgoraj navedenih kandidatov na volilni listi."
V kolikor bi 50% volivcev obkrožilo omenjeno polje, se volitve ponovijo, nobeden izmed kandidatov na tej listi, pa ne bi smel kandidirati naslednja štiri leta...
- "Imam nekaj prihrankov, pa premišljujem, da bi jih vložil v kakšne sklade, da vrednost naraste. Ti se na to malo bolj spoznaš, mi lahko kaj svetuješ?"
- "Prijatelj, samo to ti povem: v tujih rokah edino kurac raste..."
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pripravljam se na "nočno izmeno":
Mogoče pa še koga zanima...
Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani