he,he,in spet je rock`n`roll na cestah. Bogi mi tukaj dol z takimi vozniki po snegu.
V?eraj po slu?bi, na cesti skozi ?rno vas, je bila PRAVA drsalnica... ?isti led debel cca. 3 cm... Ko pri?teje? ?e ozko cesti??e po katerem vozijo razni avtobusi in kamioni, za posladek pa ?e konkretno visi, levo in desno pa graben..., dobi? rahlo povi?an pritisk
Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
30 km/h - "popolnoma mirno". Drevesom se ne ljubi premikati listov.
40 km/h - drugje po Sloveniji ljudje zapirajo okna. V Ajdov??ini veter upihne nekaj regratovih lu?k.
50 km/h - Drugje po Sloveniji se ljudje dr?ijo za kape, da jim jih ne odnese. V Ajdov??ini odprejo vsa okna in vrata, da se malo prezra?i.
60 km/h - Ajdovci se odpravijo na sprehod in u?ivajo v ljubki sapici. Tujce po cesti ?e zana?a med hojo.
70 km/h - Drugje po Sloveniji spravljajo avte v gara?e in zapirajo polkna. Ajdovci dajo ven su?it cunje.
80 km/h - Ajdovci po?ljejo otroke malo ven da se "preluftajo".
90 km/h - Drugje po Sloveniji prevra?a smetnjake in razbija ?ipe. Ajdovci za?nejo pri?igati ci garete z v?igalico med dlanmi.
100 km/h - Drugje po Sloveniji radii in televizije pani?no opozarjajo pred vetrom. Ajdovec se pelje na panoramsko vo?njo po cesti proti Podnanosu in se prisr?no nasmeji prevrnjenim kamionom.
120 km/h - Drugje po Sloveniji lomi drevesa in uni?uje pridelke. Ajdovci se veselijo, ker jim ni treba pometati.
150 km/h - Drugje po Sloveniji odkriva strehe in lomi ostre?ja, drevesa pa izruje s koreninami vred. Ajdovci po?asi zaprejo okna.
180 km/h - Drugje po Sloveniji: razgla?ena je splo?na naravna katastrofa, gasilci in civilna za??ita iz vse dr?ave hitijo na pomo? ljudem s podrtimi hi?ami. Ajdovcem ni jasno kaj komplicirajo.
200km/h - V Ajdov??ini polomi nekaj vej in odnese kak korec s strehe. Drugje po Sloveniji smrtne ?rtve.
300 km/h - Drugje po Sloveniji: popolno uni?enje, mesta so zravnana z zemljo. Ajdovci re?ejo: Ej, ma dns pej piha!!
Mladi bracni par dobio dijete - oboje bijelci, a dijete crno.
Bude to muzu sumnjivo i upita zenu
- Dobro zeno, zasto je nase dijete crno, a mi smo bijeli?
Zena mu kaze
- Znas, kad sam se porodila, dijete zaplace zbog gladi, a posto ja nisam odmah imala mlijeka, zamolim jednu crnkinju da ga podoji. I eto tako nase dijete postade crno...
Muz ode kuci. Kod kuce ga ceka majka i pita ga kako je unuce.
- Dijete je dobro - kaze on - ali moram te nesto pitati... Moja zena nije imala odmah mlijeka pa je nase dijete podojila crnkinja i sada je crno. Je li to moguce!?
- Je', sinko, moguce je... Kad sam ja tebe rodila nisam imala dovoljno mlijeka, pa sam ti dala kravlje mlijeko, i zbog toga si glup k'o tele...
Moj kolega ima vso tehniko za vezenje in se s tem ukvarja. Super dela, zrihta pa lahko seveda tudi obla?ila po ?elji, od majic, do flisov, softshelov, kap, itd...
(Gregor 040/792-370)
U?eri sm s ponosom ugotovu, da je vmp lohk tut koristn kos mesa, npr. ko otroka po rokah nosi?, ga en del kr na omenjeni del nasloni?, pa potem roke tok ne trpijo!
V?eraj sem bil na avtoplusu v Kopru kjer prodajajo tudi Mazde.. morem povedat, da je ?iva ?alost tam, res. ?lovek prijazno vpra?a ?e imajo kako mx5 za pogledat ali vsaj prospekte ali kar koli in baba, da ki ne, da to je eksotika, da to nima smila met, da naj si raje pogledam mazdo 3 zunaj in nevem kaj.. ma mislim?! koji kurac ?e te za mx5 pra?am kaj mi mazdo 3 omenja??!
pol pa ?e en udarec, stopim na ?alter kjer imajo kao servis in vpra?am kak?na je mo?nost dobave kosov za mx5 letnik 1991 in tip me gleda..nardi ˝koga?˝ stopi za mizico se pogovarja po telefonu ?isto neki xy, jaz stojim za pultom in ga gledam.. pride mehanik not, se pogovarja, jesta ?okoladico in noben me ne jebe pet posto ene pet minut... jaz stojim tam ko budala in gledam kaj se dogaja, in ni?!!!!!! ?alost...sem se pobral in ?el ven...honda je honda ja ma ?e gre? kaj vpra?at na autocommerce ti bo zvleku 1000 katalogov in ti najdu kar rabi?, na renoju isto v Kopru. Mazda si ne zaslu?i tako gnjilega salona in servisa res! se vidi da ?ravfajo in prodajajo ?e fiate zraven...?alost...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
V?eraj po slu?bi, na cesti skozi ?rno vas, je bila PRAVA drsalnica... ?isti led debel cca. 3 cm... Ko pri?teje? ?e ozko cesti??e po katerem vozijo razni avtobusi in kamioni, za posladek pa ?e konkretno visi, levo in desno pa graben..., dobi? rahlo povi?an pritisk

Povezava za deljenje
Deli na druge strani