- "Ti pa slabo izgledaš. Si bolan?"
- "Ja. Bil sem pri zdravniku in ta je pri meni ugotovil 'organski premik'."
- "Organski premik? To še nisem nikoli slišal. Kaj pa je to?"
- "Moja jetra so v riti..."
Pa kaj spet? Se ponavlja ista zadeva, ali je vedno kaj novega? Znanec ima tak kombi in nobenih težav ...
Zadnje čase se ponavlja ista reč: napaka varnostne blazine. Z dopusta (konec avgusta) je šel takoj na servis, kjer so (med drugim) tudi to urejali, sredi septembra je bila spet ista napaka in zdaj se je spet ponovila...
Upokojenec opazuje dva delavca pri delu. Prvi skoplje luknjo, drugi pristopi in jo zasuje. Nato se premakneta naprej za nekaj korakov in postopek se ponovi: prvi delavec izkoplje luknjo, drugi delavec jo zasuje. In tako naprej. Nekaj časa ju upokojenec opazuje, potem pa ga radovednost premaga. Pristopi do njiju in ju vpraša:
- "Kaj pa delata?"
- "Sadiva drevesa."
- "Kako? Saj samo kopljeta in zasipavata luknje..."
- "Ja, veste, tisti, ki bi moral dati sadiko v jamo, je danes na dopustu..."
Vsaka podobnost s Slovenskimi javnimi sistemi je zgolj naključna.
Hja, ko pa možakar menja vozilo še preden navozi 100.000 km, potem pa ne loči vozila od avta... Do 100.000 km bi še Tata mobil lepo delal. Ma kaj Tata mobil, še Kitajci se lepo peljejo do 100.000 km...
Če bi pa poskušal s katerim od njih prevoziti kakšnih 350.000, bi pa spremenil vero...
Vse, kar si želim v letu 2024, je debela denarnica in suha postava.
Prosim, da ne zaj€#ete vrstni red, kot ste ga lani in ne izgovarjajte se drug na drugega, ker sem enako pismo poslal vsem trem!
Če je efektivno delala 10 ur, je vsak imel 6 minut, da opravi svoje. Je moralo biti urejeno kot tekoči trak: eden se pripravlja, drugi je "v delu", tretji pa se odpravlja...
Mislim pa, da je naslov malo zavajajoč - mislim, da tam nobeden ni SPAL...
Nekaj mesecev po moževi smrti umre še žena in pride v nebesa. Ko zagleda moža, vesela steče k njemu:
- "Ljubi, kako sem vesela, da sva spet skupaj."
Mož zelo možato:
- "Od...bi!! Pri poroki je bilo jasno povedano: dokler naju smrt ne loči!"
V nedeljski eksploziji, zaradi katere je bil poškodovan visokonapetostni daljnovod, ki se napaja iz razdelilne transformatorske postaje Vuzenica, je po prvih ocenah policije nastalo za okoli 10.000 evrov škode...
Omenja se, da bodo morali vsi bencinski servisi imeti tudi zdravnika in policista.
Zakaj?
Zdravnik bo nudil prvo pomoč tistim,ki omedlijo na blagajni.
Policist pa bo tiste, ki si natočijo poln tank goriva, zaslišal od kot jim denar...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
FucksWagen je več mrtvo tih kot pa da ropota...
Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani