- "Dedi, kaj je to statistika, kaj je to povprečje?"
- "Pa glej, vnukec, če seštejemo tvojega malega bratca, ki je star 2 leti, tebe, ki si star 4 leta in mene, ki jih štetjem 75, mi vsi skupaj jih štejemo 81 let. Naše povprečje je 27 let. Statistično gledano smo v najboljših letih za seks, v bistvu pa nobeden od nas ne zmore..."
Babica se je pripravila za odhod v mesto, potem pa se je postavila pred ogledalo in se pogledala. Nenadoma postane zmedena ... ne more se spomniti, ali je prišla ali odšla.
- "Nič, sprehodila se bom pred dedkom. Če me bo vprašal "Kam greš?" pomeni, da moram še iti, in če me vpraša "Kdaj si se vrnil?", pomeni, da sem nekje že bila."
Hodila je enkrat, pa drugič, pa še nekajkrat, a dedek nič.
Dedek je pa razmišljal:
- "Bemtiš, zakaj se tako urejena sprehaja pred menoj? A sem jo dobro kresnil ali pa je to šele v planu?"
Obožujem naše poroke!
Nevesta se pretvarja, da je nedolžna.
Ženin, da mu je ona prva.
Starši od obeh se pretvarjajo, da se imajo radi.
Samo svatje so iskreni, prišli so, da se najejo in napijejo...
Hmmm. V katerem avtu si vozil 6m cevi? Mazdi5 ali Fucksu?
Ker tolko ponavljaš, da sem si zapomnil:
BT ni avto ampak je tovorno vozilo.
Al nekaj podobnega.....
Pa tudi če si vozil s tovornim vozilom, jih nisi v kabini. Drži?
Jaz tudi lahko dam prečke gor in zvežem. Poanta je v notranjosti, z vsemi vrati zaprtimi.
Ravno danes je sovaščan vozil police dolžine 2480 mm. Sem se spomnil slikat čisto na koncu, ko je ostala samo še "zaščitna" iz OSBjke. V glavnem, te police je vozil v Čigumiju (Fiat Cinquecento). To je za dve številke manjši od tvojega. In kakšni dve desetletji starejši... Ja, in vozil jih je z vsemi zaprtimi vrati (prav kaj dosti jih itak nima). Saj to je poanta, kajne?
Stari, pa a ti sploh veš kaj si kupil? To je neki strašno redkega očitno in so izbrskali neke stare zaloge al kako? Tole ne bo dobro. A si kej DOT preveril na tistih dveh, ki ju že imaš?
Da ne bo na koncu še tvoja najstarejša lopata imela novejši DOT.
Na eni sem preveril DOT in piše 1924. Upam, da to ne pomeni, da so stare 100 let...
Na ostalih še nisem preveril, ker še nisem odprl paketov...
Z omembo vozička sem hotel povedat, da imajo igralci golfa več palic s seboj. Tako imam tudi jaz več lopat. Torej se ne preveč zanašat na to, da @Bossa lovim z lopato za sneg. Imam jaz še druge lopate.
Kar se pa FucksWagna tiče, pa zdaj stoji bos v domači garaži...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Če imaš FucksWagna je tako, kot da imaš devico!
Ziher boš prvi porival...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani