Hmm, a bi bilo boljše če še tehne bi izsledili? A si kdaj pomislil, da postopke usmerja državno tožilstvo? Ima pa policija vsako leto par razpisov pa vabijo sposobne ljudi, da bodo polovili lopove.... Ne vem no če je pravično takole počez pljuvat po policiji.
pred 1 uro je Boss napisal:
Z malimi cigani se začne pol greš pa počas na večje.
Tole na kmetih velja, de stopnice začneš pometat zgori, na vrhu.
Čestitke Slovenskim kriminalistom! Ujeli so sedem ciganov, ki so Slovenski proračun in nekaj gospodarskih družb oškodovali za 212.000€!
Kdaj bodo pa ujeli tiste "Cigane", ki so Slovenski proračun oškodovali za 1.412.655.460 evrov s poslom v Šoštanju? Pa tiste "Cigane", ki so oškodovali nekaj gospodarskih družb pri poslu s stadionom? In tako dalje in tako dalje in tako dalje ... ...
Kriminalisti so v več let trajajoči preiskavi razkrinkali zakonite zastopnike petih društev z območja Dolenjske, Bele krajine in Kočevja. Ti so na javnih razpisih pridobili sredstva za izboljšanje delovanja romske...
Prepričan je, da bo stranka uspešna zaradi vseh sodelujočih v njej, saj da gre za ljudi z znanjem in političnimi veščinami. "V tem trenutku je v Sloveniji glavni problem zlasti to, da novi obrazi političnih izkušenj in...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Imamo enega Štajerca zdaj tu, pa možakar razlaga:
- "Policaj mi je reko, čuj zaj ti to, da me mora izklučit iz prometa, zaradi alkohola. Da ne bi ti slučajno, komi sm se uspel fključit v promet..."
Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani