Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

Se odpravim na en pogreb, pa ker mi ni bilo točno jasno, kje je to pokopališče, nastavim navigacijo. Je bilo kar precej neprijetno, ko sem pripeljal pred pokopališče in je navigacija rekla:

- "Prišli ste na svoj cilj."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 9 urami je Matick napisal:

Pa sj še ni v ta dementnih letih... ... ... ... ... ... ... ...

Zdaj pa malo poglej zadnjih 80 let in mi povej, kateri naš politik ni imel težave z "demenco" ne glede na leta?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 2 urama je Boss napisal:

A vse štiri? Ma to skoraj ne more biti res, ker maš še AWD in je manj stresa na pogonskih kolesih/gumah. Kolk ti je pa prej na Mazdi 5 zdržalo? Ne vem men je tole res čudno, da niso slučajno teb gume ukradli na kakem od toliko garancijskih servisov.

... ... ... ... ... ... ... ...

... ... ... ... ... ... ... ...

Mazda 5 je z eno garnituro naredila 25.000 do 30.000. In se ne bi čudil, če bi na katerem od servisov "zamešali" gume. Ampak sem že toliko sit in FucksWagna in servisov in avtovlek, da se res ne grem še s tem ukvarjat.

Po drugi strani je pa baje to dokaj redka dimenzija. Da bi se zgodilo, da bi ravno dva z enakim pnevmatikam bila hkrati tam...

Baje pa Hankook pnevmatike niso znane po dolgotrajnosti...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

- "Včeraj sem očeta moje punce zaprosil za njeno roko."

- "Super! In kaj je rekel?"

- "Naj še naprej uporabljam svojo..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 9 urami je Matick napisal:

Ce si narocu prek neta lahko v 14dneh po prevzemu vrnes, samo postnino bos placov.

Glede na to, da so te, ki so zdaj na FucksWagnu, zrabljene do te mere, da se obrablja že indikator in bi jih že moral zamenjati, nimam časa pošiljat nazaj in naročat nove.

Malo me je neslo, ker nisem pričakoval, da bodo pnevmatike po vsega 13.000 km zrabljene do konca in čez...

In nisem pričakoval, da na pooblaščenem servisu me bodo omenili, da so gume slabe...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 38 minutami je godlike napisal:

... ... ... ... ... ... ...

In za to imava s Slivko redke avte.

Že Ford ni avto, ampak kvečjemu vozilo.

FucksWagen je pa še precej dlje od Forda, tako da niti vozilo ni. Je kvečjemu Š od šare...

Niti cel Š ne...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano (urejeno)

V horoskopu mi piše; nekdo vas bo zapeljeval v službi.

Jaz pa na bolniški, stomater, spet sem izvisel...

Popravljeno od Slivka
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 4 urami je Slivka napisal:

Na servisu pravijo, da so homologacijo pisali na tehničnih.

Na tehničnih pravijo, da so homologacijo spisali po deklaraciji uvoznika.

Uvoznik pravi, da je vse dokumente skupaj z vozilom poslal na servis in da so tam urejali homologacijo.

Na servisu pravijo, ... ... ...

Sem pa zvedel, da je bilo to prvo vozilo v taki konfiguraciji v Sloveniji. Vsaj z nečim se lahko pohvalim, da ne bo vse tako žalostno...

Najprej sem jaz njih nekaj, potem so nekaj časa ugotavljali, kdo koga kaj in zdaj je rešeno.

In, ja, pnevmatike so res brez oznake C...

In indeks nosilnosti ni 98/100 ampak 96...

Zlodej je, ker sem že naročil ene in edine, ki obstajajo v tej dimenziji in z oznako C...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Razlagam ženi:

- "Ne se sekirat, če moški tekamo za vsako, ki jo srečamo. Tudi za žogo tekamo, pa ko jo ulovimo, jo brcnemo."

Pa mi žena odgovori:

- "Ne si domišljat, če ti rečem, da sem zaljubljena vate. Ženske se zaljubimo tudi v čevlje, pa potem nabavimo še pet drugih parov, tako, za vsak slučaj."

Včasih je mogoče boljše, če sem tiho...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Na servisu pravijo, da so homologacijo pisali na tehničnih.

Na tehničnih pravijo, da so homologacijo spisali po deklaraciji uvoznika.

Uvoznik pravi, da je vse dokumente skupaj z vozilom poslal na servis in da so tam urejali homologacijo.

Na servisu pravijo, ... ... ...

Sem pa zvedel, da je bilo to prvo vozilo v taki konfiguraciji v Sloveniji. Vsaj z nečim se lahko pohvalim, da ne bo vse tako žalostno...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Se zjutraj lotim žene in ko je ratalo že "vroče", me žena vpraša, če imam gumico.

Se ustavim, jo pogledam in vprašam:

- "Pa, babnca zblojena, a zdaj se spomniš lase v čop spenjat?"

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

Zakaj nisem presenečen?

Spet Kitajci...

Prišli so na idejo, da bi namesto baterij imeli kaj "jedrski reaktor". In so izdelali "baterijo" BV100, v kateri je radioaktivni izotop nikelj-63. Iz te "baterije" dobijo 100 mikrovatov pri napetosti 3 volte kar 50 let. "Baterija" ima mere 15x15x5 mm. Baje sevanje za zdravje ni škodljivo, ker je zelo šibko. No, to jim verjamem. Od ene "baterije" je sevanje šibko. Kako bo pa, ko bo na vlaku kakšnih 150 ljudi in bo vsak imel mobitel s tako baterijo? In kako bo to potem zgledalo na smetišču? Bomo "baterije" odlagali med jedrske odpadke? 

Mah, mogoče boljše, da grem spat in ne premišljujem naprej...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

Pri nas se pripravlja pregon volkov, merjascev in ostale divjadi. Vsaj za nekaj časa...

WWW.ROBIN.SI

Začenja se mednarodna vojaška vaja Gromsko krilo – Thunder Wing 2024, ki bo od ponedeljka do petka potekala na območju občin Nova Gorica, Kanal ob Soči, Tolmin,

Nisem pa prepričan, če ne naredijo teli še več škode...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.