Da nadaljujem.... sem na njihov mail čez eno uro poslal zahtevek za povrnitev preveč zaračunanega zneska - napitnine, ki je nismo odobrili niti bili o njej obveščeni, in nato dobil na račun nakazano 25 € kot "opravičilo za napako".
Večina strank ne bi zahtevala računa in potem sploh ne bi mogla preveriti pravilnost zaračunanega zneska - ne bi ugotovila, da jih je nategnil. Na to je po mojem računal tudi naš natakar, vendar je naletel na Janeza007.
Za 125m2 montažno...fajn izolirano sta dve klimi itak overkill,in se slabosti takega 2/1 sistema ne izražajo tako izrazito...starejša večja hiša je pa druga pesem...še posebaj če imaš tudi starejše prebivalce,k imajo slabsi krvni obtok,in jim je hitro hladno.. taki imajo klimo nastavljeno na 25°c...isto kot pri nas pri tašči...tukaj ne gre drugače,kot pa še ena posebaj klima.
Mimogrede-tašča je bila na operaciji (kolk-čašica se je premaknila)...in v klničnem na intenzivni delajo klime,v sobah na navadnih oddelkih pa klime ne delajo....baje že celo večnost popravljajo...tašča pa "crkuje"...seveda,ker če res delajo servise,kot mi je rekel tip pr Empor-u,pol ni čudno.
Sem danes vklopil taščino klimo kar od daleč z grčije...k je imela ves čas kar je ni ugasnjeno...in se je dvignila temp. v dnevni in kuhinji na 27°...okoli poldneva sem jo vklopil,in sedaj je 25,5°...čez noč bom najbrž dal na 24° in jutri,ko pride bo vesela osvežitve😃😅.
Aja aplikacijo MelCloud moram pohvaliti...res je "špartanska",a za to tudi pregledna,nenačičkana in preprosta...ala "Nokia style"😃...glej slije zgoraj.
Pohvaliti pa moram dejatvo,da jo pridno-pogosto posodabljajo👍
Jaz imam 15 cm stene, ravni strop v najvišjem štuku 25cm in okna s trojnimi izolativnimi stekli in zunaj senčila, krpanke. Zato mislim, da bo za 70 kvadratov dosti 3.5kw in spodaj 2.5 kw pri tašči. 😉
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Super, da vemo kako in kaj👍
So pa kar ažurni in fer, da so ti vrnili... 👌👍
Popravljeno od BiniPovezava za deljenje
Deli na druge strani