Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano
pred 13 minutami je Slivka napisal:

Nekaj razlogov, zakaj bi morali uvesti alkohol na delovnem mestu:

1. Delavci bodo sigurno prišli na delo.
2. Zmanjšuje stres.
3. Pripelje do iskrenega komuniciranja.
4. Zmanjšuje izostanke z dela zaradi popivanja prejšnji dan.
5. Zmanjšuje kreganje o nizkih plačah.
6. Od delavcev boste slišali kar mislijo in ne kar šefi želijo.
7. Zmanjšuje stroške gretja.
8. Povežite zadovoljstvo z delom; slab posel, te sploh ne briga.
9. Zmanjšuje potrebo po dopustu - ljudje komaj čakajo, da se vrnejo na delo.
10. Sodelavci izgledajo lepši in privlačnejši.
11. Hrana v menzi je neverjetno okusna.
12. Pijani šefi lažje dajejo povišice.

V javnem prometu to nebi šlo.... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano
pred 1 uro je Mraušk Mčk napisal:

Rock opera je dala ime krasnemu pivu. Če ga kje zagledam nima šans. 

V Trsteniku ga imajo.... :vesel:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 3 minutami je FuManchu napisal:

Treba je sam umret😁

Ni ti treba, to se samo zgodi.... :nevem:

Joj kam smo zašli 🫣

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano
pred 17 minutami je Boss napisal:

Aja, še to kot zanimivost... nemški časopisi so celo tekmo razložili tako, da bi njihova repka odpihnila Slovenijo z 20-30 točk razlike, če ne bi sodniki toliko pomagali našim. 🤣 Mogoče so gledali kakšno drugo tekmo, ker tolk debiln pa res ne moreš biti, da napišeš kaj takega.

Men je tole fenomenalen rezultat glede na vsa dejstva, da imaš v reprezentanci samo 5 izkušenih, vsi ostali pa so novinci. Omić je bil odličen za svoja leta ampak premalo skočen in počasen za kaj več. Da bi imeli namesto njega Neba in namesto enega od novincev, ki so samo pogreli klop, še Čančarja bi tole bilo lahko ravno dovolj za preskok v polfinale.

Ni čudno, da take fore pišejo saj po večini so laiki v košarki! 

Oni so za nogomet in rokomet.... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 1 uro je MazdaBoy napisal:

Ena za začetek dneva 

IMG_4906.jpeg

Kaj si pri meni doma 😳😲

Imamo enak servis za kofe in čaj.... :whatever:

Aja pa še en kofe iz močvirja prlimam za konec tedna.... 😊

17576662041141988542721426939981.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 3 urami je TBA napisal:

Danes pa kava z zajtrkom

20250912_044957.jpg

Prau lušte si mi nardil, kofe pa vseeno je na mizi.... 👍😉

1757656402923227541139140114156.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano

Prekratko klop dobrih igralcev imamo in to se zelo pozna pri koncu tekme, da si izžet pri tako teški tekmi kot je to bila. Vseeno smo super igrali glede na druge reprezentance, ki so proti nemcem gladko izgubile.... :nevem:

Sekulič je pa tako samo lutka.... 🥴

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano (urejeno)

@Bosstvoj prijatelj (pokvarjenec)legendarni trener Zmago Sagadin bo danes zvečer na tv1 pri Odmevih.... :whatever:

Popravljeno od Bini
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 3 minutami je Slivka napisal:

Danes rata potreba po enem prevozu iz Kranja. Pa mi šefica napiše potni nalog, ampak ne za službeno vozilo ampak za "osebno tovorno vozilo s polpriklopnikom". In tako se jaz in praktikantka usedeva v BTjca in greva v Kranj. Samo, da smo naložili tovor na prikolico, se je ulil dež, ma je ulivalo, da je voda kar stala po dvorišču. Vseeno je bilo treba tovor zvezat in še preden sva prvo gurtno zvezala, sva bila mokra do gat...

Zveževa vse tako, kot mora biti, speljeva, prideva v Dorfarje - pa sonce nažiga na polno in cesta je popolnoma suha, sploh nobene sledi o dežju...

Mene tole vreme malo ... ... ...

Lahko bi se tudi po poti malo na sončku posušila, da nebi vsa mokra hodla na šiht.... 😁🫣🤗😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano
Pred eno uro je Alex napisal:

Tukaj lepo pojasni, zakaj so na avtocestah kolone? Ko vidim modele, ki bluzijo in sanjajo po prehitevalnem pasu z 120/ uro ali manj, me prime slabo. 

Ne razumem, kako to, da nekomu, ki ne upa ali zna vozit normalno na avtocesti, kot je to dovoljeno, sploh dajo vozniški izpit. Pa tej so bolj nevarni kot tisti, ki vozijo hitro. Če se že cijazijo, naj se dajo med kamione in tam sanjajo. 

Včeraj je bilo na avtocesti en kup takih pacientov, ki so naredili še večjo štalo. 

Najhujši so kamperji in avti z prikolicami. In tudi navadni avti se najdejo,da ne bo pomote. 

https://www.vsezamojdan.si/levi-pas-na-avtocesti-zakaj-ljudje-vztrajajo/

Vse je lepo opisano kako in kaj, le Avsrijci pri nas ne upoštevajo prehitevalnega pasu kot je treba! Če ti je kdo napoti na tem pasu je od tujcev v 90% to AU ali penzionisti in zasanjani luzerji v finih makinah.... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano
Pred eno uro je SpEkTr napisal:

Fkrali al ne...Na koncu z glavo niso bili tam kjer bi morali biti. Tudi Luka je to potem po koncu tekme povedal kako in kaj. V bistvu se gre potem za to, ali te odločitve sodnikov znervirajo al ne. Žal so se prepustili temu provociranju in se bolj kot ne ukvarjali s tem, in potem na silo igrali. Je bilo čez celo tekmo več sumljivih odločitev, pa so lepo igrali povezano-organizirano. Na koncu je pa popustila koncentracija...

To je mogoče res ampak s tem samo sodnikom dodatno pripomogli, da zmaga ena k..... a Nemčija, ki 10 let naza ni imela pojma kaj je vrhunska košarka.... 🥴

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 3 minutami je FuManchu napisal:

Kafe😎

IMG_20250911_084439.jpg

Tale jelenček pa uživa v poznem poletju... 

Še mesec, dva pa bo za kuhan vin.... :whatever:

Aja, kofe sem ravno spil... 🤗😊😉

17575737924363165170151544338735.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.