Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano
pred 23 minutami je Z M A J napisal:
WWW.24UR.COM

Na Danskem bodo v skladu z uveljavljeno spremembo zakonodaje na služenje vojaškega roka odslej lahko vpoklicali tako moške kot ženske...

Pri nas se to ne more zgodit, ker so danes fantje bolj poženščeni kot so ženske same.... :nevem:

Tako, da bi lahko vpoklicali samo ženske.... 😁🥴🫣

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 4 urami je dvorjan napisal:

Kaj pa pričakuješ od človeka, ki ga označujejo za "engine pope"? Da bo hvalil EV? Itak da ne bo, če je celo življenje šraufal ICE in je to edino, kar pozna.

Evropa mora nehati jamrati in se podvizati, če želi ostati v EV tekmi. Sicer ne bo luštno.

Sam ne dvomim, da ne bi v EU znali narediti dobrih EV, samo jih nočejo, ker bi kanibalizirali prodajo ICE. Ampak to jih bo na dolgi rok stalo celega biznisa. Potem bo tehnološki razkorak do Kitajcev že prevelik in bo razlika kot med sekiro in motorko.

Evropa in Amerika je že vse zamudla oziroma nima šans proti Kitajski, ker elektrikarja je preveč enostavno naredit pa še skoraj vse kar se tiče baterij ima v svojih rokah. Samo imidž in tradicija nas še drži na gladini.... :nevem: Zdaj bo aktualno oboroževanje, da bomo imeli kaj delat in potem sledi, nič kaj dobrega..... :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano

Kako fina temperatura je danes v močvirju... 🤗😉

Prav prijetno bo kofe spit..... 😊😉

17513581984277206184221562539790.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
Pred eno uro je Slivka napisal:

V Lidlu sem dobil super ležalnik za samo 50 centov...

Zajeta slika.PNG

Pri tej vročini kot je sedaj 🥵 je lahko tudi žar a pazi, da se ti ne vležeš gor.... 😁🫣🤣

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 24 minutami je Tilen5 napisal:

Milsim, da si bom umislil nov sedež za kolo,..glede na to da mi je po mojem laičnem mnjenu preširok ter, da me pritiska pod jajci, kljub temu da je pravilno nastavljen(plus zdej se mi je že 2x vnela koža pri vseh teh višincih), ogledana imam 2 morem se pa zapeljati do LJ, da mi zmerijo.

Vročina tudi dela svoje... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
Pred eno uro je Slivka napisal:

Pripravljam prtljago, ker gremo s Fordom na morje...

Zajeta slika.PNG

Bravo, tole si pa u nulo zadel.... :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 1 uro je Boss napisal:

Predlagam, da se letos ne gre v Bohinj. Tko, da kdor je imel ta namen naj raje doma ostane, no vsaj julija. Pol pa zarad mene... :hudicek:

Pol grem pa zanaleš drug teden.... 😁😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano
Pred eno uro je Jest napisal:

Najraje ;) … spijem ga ne prav veliko… Najraje imam Franziskanerja ;) 

Torej tegale, samo tale je že popit..... :nevem::cheers:

IMG_20250621_133051.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Klima v stanovanju ...
Napisano
pred 48 minutami je Scr3am napisal:

Evo sem se danes ponovno ustavil in kupil 3 komplete, ker je se brat zelel en komplet zase :). Imajo pa poleg klim se hladilnike, skrinje, kuhalne plosce, pecice, sesalce, tv itd.
Vsi artikli so novi, zapakirani s tovarnisko garancijo. Rabljenih oz. razstavnih eksponatov nimajo oz. ne prodajajo.

IMG_20250626_113404_edit_681482737129876.jpg

Res si ugodno kupil,👌 pridemo pogledat kako tole funkcionira.... 😁🤔😉

Hec😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

Mogoče je res, samo kaj počne 50000 nezaposlenih na zavodu? Morali bi si podporo zaslužit na tak ali drugačen način... Vem, da to ni realno ampak, če je pa pomankanje delovne sile bi lahko tudi zakon spremenili..... :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

Mogoče statistika res kaže tako ampak v moji okolici vidim in poznam dosti mladcev in mladenk, ki bluzijo in se šlepajo na ramenih staršev, sploh premožnih staršev.... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Klima v stanovanju ...
Napisano
Pred eno uro je Scr3am napisal:

Kot nalasc danes pri nas hisense outlet.

FB_IMG_1750671278607.jpg

IMG_20250624_093030.jpg

Sedaj pa še montaža za 250- 300€ in bo prijetno v sobah.... 👌😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano
pred 3 urami je jures napisal:

Koliko je kaj guzve? Z busom do izhodisca gor ali avtom? Naju so edina pustili ker sva bla na motorju. Ob 07:00 ze zaprli dostop, samo se bus mozen

Danes ni bilo gužve, smo takoj šli čez tisto rampo spodaj! Očitno se je poznalo, da ni med vikendom in da še ni glavna sezona👍😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.