Kaj pa pričakuješ od človeka, ki ga označujejo za "engine pope"? Da bo hvalil EV? Itak da ne bo, če je celo življenje šraufal ICE in je to edino, kar pozna.
Evropa mora nehati jamrati in se podvizati, če želi ostati v EV tekmi. Sicer ne bo luštno.
Sam ne dvomim, da ne bi v EU znali narediti dobrih EV, samo jih nočejo, ker bi kanibalizirali prodajo ICE. Ampak to jih bo na dolgi rok stalo celega biznisa. Potem bo tehnološki razkorak do Kitajcev že prevelik in bo razlika kot med sekiro in motorko.
Evropa in Amerika je že vse zamudla oziroma nima šans proti Kitajski, ker elektrikarja je preveč enostavno naredit pa še skoraj vse kar se tiče baterij ima v svojih rokah. Samo imidž in tradicija nas še drži na gladini.... Zdaj bo aktualno oboroževanje, da bomo imeli kaj delat in potem sledi, nič kaj dobrega.....
Milsim, da si bom umislil nov sedež za kolo,..glede na to da mi je po mojem laičnem mnjenu preširok ter, da me pritiska pod jajci, kljub temu da je pravilno nastavljen(plus zdej se mi je že 2x vnela koža pri vseh teh višincih), ogledana imam 2 morem se pa zapeljati do LJ, da mi zmerijo.
Evo sem se danes ponovno ustavil in kupil 3 komplete, ker je se brat zelel en komplet zase :). Imajo pa poleg klim se hladilnike, skrinje, kuhalne plosce, pecice, sesalce, tv itd.
Vsi artikli so novi, zapakirani s tovarnisko garancijo. Rabljenih oz. razstavnih eksponatov nimajo oz. ne prodajajo.
Res si ugodno kupil,👌 pridemo pogledat kako tole funkcionira.... 😁🤔😉
Mogoče je res, samo kaj počne 50000 nezaposlenih na zavodu? Morali bi si podporo zaslužit na tak ali drugačen način... Vem, da to ni realno ampak, če je pa pomankanje delovne sile bi lahko tudi zakon spremenili.....
Mogoče statistika res kaže tako ampak v moji okolici vidim in poznam dosti mladcev in mladenk, ki bluzijo in se šlepajo na ramenih staršev, sploh premožnih staršev....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pri nas se to ne more zgodit, ker so danes fantje bolj poženščeni kot so ženske same....
Tako, da bi lahko vpoklicali samo ženske.... 😁🥴🫣
Povezava za deljenje
Deli na druge strani