Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Evo spet, pa kaj je to narobe.Takoj, ko zapade sneg me ASF zajebava. Spet grem v levi ovinek pa se na desni strani lu? pri?ge in obratno... :angry:

Stari, to je pribli?no tako kot pri ?enskah, ko ti re?e pejt levo in ka?e desno. To je tud pr njih serijska napaka in ni? ?udnega, da je pri avtih tud... Konec koncev je Mazda ?enskega spola :D

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ja, jaz sem to uveljavljal pri vseh popravilih.

Saj ti bodo v zavarovalnici razlo?ili kako in kaj ampak re?i mora? pa sam, oni ti tega ne bodo ponudili. Druga?e je pa pri Triglavu tako, da napi?e? na navaden A4 list zahtevek za povrnitev ni?je vrednosti vozila... in to je to, denar dobi? nakazan na ra?un.

Po kak?nem kriteriju pa to izra?unajo?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

hihi... pa se je za?elo :D

a, ?e je solato je pol p***r? :blush:

Jaz sem imel danes zelooooozdravo kosilo... Dunajca, pe?en mlad krompir in BREZ SOLATE :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

:aaaaa: :aaaaa: :aaaaa: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :aaaaa: :aaaaa: :aaaaa:

Kwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :hohoho::hohoho::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

@ Yavarye: Hehehe, saj sem razumel nooooo.... :D

@Uklopko: Ni reeeeees :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Ja ja pa fejsbuk pa to, ma? cajt da svojo kej poservisira? ?

Fejsbuk??? Kaj je to...? N? ne razumem... :hohoho::hohoho:

Mam ?as, mam, n? bat :D

Aja, pa ?ivjo vsem po dolgem ?asu :bravo: . Matr bo treba bit spet mal ve? tle gor, ker ?e 2 uri stare poste berem :blush: .

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Suicidal, res je tako kot ti pravi?. Obstaja pa ?e ena zadeva, ki je v bistvu ?e huj?a in ?e bolj zbode in ?loveka razjezi ter razo?ara. Obstaja ogromno razpisov za dolo?ena zanimiva delovna mesta. Prijavi se vsaki? ogrooooomno ljudi... Ampak fora je v tem, da so vsa ta delavna mesta ?e v naprej zasedena oz. so pripravljena za ljudi, ki so ?e v teh hi?ah. Torej zaradi zakonskih obvez mora biti razpis, prijavi se ogromno ljudi, ki jih je seveda treba povabiti na razgovor. Vse to je povezano s kar ob?utnimi stro?ki (vabila, odgovori, po?tnina...), da o izgubi ?asa sploh ne govorim. In ko vidi? vso to silno ?tevilo ljudi, ki pridejo na razgovor urejeni, ?iv?ni in seveda polni pri?akovanj te prime sveta jeza in bi tem "reve?em" ?lovek najraje rekel, da naj grejo raje domov ali pa na kavo, ker itak nima smisla. In ko to vidi?, te mine na kaj podobnega se prijavit, ker je ve? ali manj vedno ista zgodba, ?e sploh, ?e govorimo o kak?nem bolj?em in bolj zanimivem delovnem mestu. Skratka nefer do ljudi do konca :whatever: .

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ne, saj tole je pa res ?e pre?lo vse razumljive meje :whatever: .

OK, saj ?lovek nekako ?e razume s politi?nega vidika vse te bonbon?ke Romom, ampak kar je preve?, je pa preve?! :angry2: Popu??anje pri gradnjah, komunali, pla?ilih polo?nic, ?olanju otrok, gledanje skozi prste nasilju, krajam, denarne podpore... Mislim do kam ?e vse skupaj? Ravno danes je predsednik romske skupnosti izjavil, da si Romi najbolj ?elijo, da se jim uredijo normalni pogoji bivanja oz. nastanitev... Pa p****, a sedaj naj jim pa ?e hi?e gradimo in stanovanja kupujemo, seveda zopet v duhu socializacije romske skupnosti in Euro standardov...????? :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Fov?ija ne pozna meja... neki usrani zahrbtni pi?kici se je o?itno moja ?estka zdela preve? nobel in mi je po vratih polil jedko teko?ino (verjetno zavorno olje), ki mi je stopila lak.

Jebe? tako skupnost, kjer je sodr?avljan sodr?avljanu najhuj?i sovra?nik... sploh ne rabmo ne hr?kov ne drugih zunanjih sovragov, sej si sami med sabo naredimo najve? ?kode :(

p.s. avto je bil parkiran v parkirnem boksu na ulici in nisem nikogar zaparkiral... no ja saj takrat si ne bi upal, ker bi to?no vedel kdo je bil.

?ele danes videl stari... Pa to ne more? verjet nooooo... :(

Heroji, ni kaj, bolano!!! :whatever:

Upam, da bo? uspe?no uredil zadevo, je pa jeba, ker ti v takem primeru odbijajo bonus pri kasku :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

IZJAVA DNEVA
Napisano

Hehehehehhehh :D

Ne glede, da je danes 1. april, ampak tale je pa vseeno svetovna...

Jo?ko Joras je napisal na FB... "kon?no sem dobil hrva?ko dr?avljanstvo"

:hohoho::hohoho::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Jaz pa ?e nekaj ?asa navijam za Masso, pa mi je ?ist useen v katerem avtu sedi ali pa ?e bo sedel... :ouje::D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Pa menda ja ne bo spet sneg, ko se neki ponuja! :ne vem: :whatever:

Pri nas na Rakitni sne?i. Trenutno stanje... Cca. 3 cm in piha ko pri norcih. <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.