Prejel danes obvestilo o izbiri, da so me sprejeli na MNZ, kjer sem kandidiral za kar lepo delovno mesto. Posledično bom zdaj zavrnil 2 drugi delovni mesti, kjer sem bil prav tako sprejet. Tooo
Daj še enkrat premisli....🤔😁😉
Pred eno uro je AmpeR napisal:
Jaz peljem čet. na servis moj služben vw. Sami problemi z elektroniko....
Nevem zakaj je zafrkavanje, če ti je užitek in nrdiš profi testo ven,.. jst delam dvo-dnevno fermentacijo s poolish-om. Na začetku je bilo res malo zafrkavanja ampak zdej to tako na hitro use naredim.
Sem poskusil delat,pečt in jest eno in drugo a v primerjavi z vsem skupaj moraš biti res fen,da delaš to testo,čakaš par dni in imaš čas kurit Webra v "mojem primeru ",kot pa enostavno spečt navadno v eni uri,ko se ti jo zdajle zalušta in jo šmljak na 1,2,3 poješ.....🍕🤗😉
Včasih se pa tudi jaz malo poigram sploh za vikend poleti,ko nas je več doma,gre peka kot po tekočem traku....🤓💪
Ko je glih tema o picah, smo včeraj pri frendu testirali tole mašinco. Ima še kdo podobno? Spekli 17 pic precej hitro.
Sem že lani in predlani objavil-ne vem kje, kako se peče v malo predelanem Webru! Zgleda podobno kot na teh slikah... 👍 So res odlične, če imaš "00"moko in 350-400 stopinj, da se v treh-štirih minutah speče..... 😊😉
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Da mal prsekam coffé..... 😆🍺
Povezava za deljenje
Deli na druge strani