Možno, hočem samo povedati kako imamo mi vse drago, od hrane, nepremičnin, oblačil do vozil. Sem bil v ponedeljek čez mejo v Italiji in kupil par oblačil, in so bile vsaj 50% ceneje kot pri nas, potem sem šel še v Familia trgovino in kupil nekaj izddelkov, npr. za testenine Barilla sem odkartal 0,7 eur, pri nas so 1,5eur, sem kupil kar 3 letno zalogo 😀 Vglavnem, lupijo nas ko opice banane.
To povej Marički Lah, bo rekla da pri nas trgovci životarijo.... 😂
Sprašujem se, kako so starši preganjali dolgčas, ko še ni bilo interneta. Ker sta oba že pokojna, sem vprašal svojih 11 bratov in sester. Pa tudi oni ne vedo...
@Slivka po mojem vedenju imaš ti tam na koncu hriba zelo bogi signal📶.... 😊😂😉
Pridem v frizerski salon, tam pa frizerka kot iz reklame. Sicer ni mogla spregledat, da buljim vanjo, vseeno pa je ostala profesionalna in vljudno vprašala:
- "Kako Vas postrižem?"
- "Kot ovna!"
- "Kako pa je to?"
- "Me podreš, obrneš, zvežeš in začneš pri jajcih..."
Včasih je dobro, če si kmet an s hribu doma, pa veš, kako se stvari streže. Vseeno ni bila za stvar...
Škoda, da nisi tole malo prej napisal, sem bil pred 5.urami pri "frizerki".... 🤔😅😂
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Mogoče pri vas.....😁😉
Povezava za deljenje
Deli na druge strani