Ah daj no, saj nisi ti ni? kriv, haloooo
Zajebal je tisti mojster, ki je v torek popoldne po meritvi optike stopil pod avto in kategori?no pribil, da na u? vidi, da je roka zvita. In glede na to, da je oblikovana v ?rko S, laik dejansko te?ko oceni zadevo, pa? verjame mojstru in niti pomisli ne na kaj drugega . Va?no, da je porihtano in ok
.
A morda rabi kdo rabljeno sprednjo levo spodnjo roko za 6ko???
Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
No takole, zadeva z "roko" je re?ena .
Kon?ni rezultat pa je naslednji: Prinesem novo roko, naletim na enega mojstra, ki je o?itno res vedel kako in kaj s podvozjem. Ker je bil sum in pa? dogovorjeno zamenja sprednjo levo roko, pregleda staro in ugotovi, da z njo ni ni? narobe, da ni bila ni? udarjena, skratka... Zmontira zadevo in naredi optiko... Tako kot je predvideval, so meritve pokazale popolnoma isto situacijo... Botom line: Nastavi prednji most in glej ga zlomka, zadeva je ravna v nulo .
Torej dragi moji, ?e se vam na 6ki kdaj pojavi taka zadeva kot se je meni, najprej preglejte nastavitev mosta, ker se pri 6ki lahko nastavlja (in o?itno na nek na?in tudi raz?tela), ?ele potem se podajte v druge stro?ke. ?e bo kdo rabil sprednjo levo spodnjo roko pa jo lahko dobi pri meni Sem pa vseeno vesel, da je zadeva porihtana in da je bilo ugotovljeno, da ni bilo ni? udarjeno
Mah, pojma nimam. Avto je iz Italije in kupljen pri Interclassu. Lahko, da je bil tam kaj zaleten, samo dvomim, ker se pod havbo popolnoma ni? nikjer ne vidi. Vse izgleda BP, nobenega znaka, da bi kaj bilo. :ne vem:
No, sedaj bom pa ?e jaz malo pojamral
Zadnji? sem se odlo?il preventivno narediti optiko na moji 6ki, ?eprav ni ni? vlekla v stran ali radirala gume. Imam pa? nove gume in vsake toliko ?asa je to potrebno narediti. Pridem k ?panu, avto gre na dvigalo in ugotovijo, da imam luft pri levem sprednjem kon?niku in da je potrebna zamenjava (optika seveda odpade)
.
Ok, naslednji dan nabavim nov kon?nik, fantje ga v par minutah zamenjajo, avto gre na optiko, izmerijo zadevo in potem ?ok: "Gospod, kaj pa je bilo z avtom? Sprednje levo kolo je 1 cm za prednjim desnim in leva roka je malo zvita "
No, danes grem po novo roko in zopet nazaj. Upam, da bo vse ok .
Nimam pojma od kje je to, saj nisem imel nobenega karambola, pa tudi kak?nega udarca v ta del se ne spomnim... In ves ?as se je avto popolnoma normalno peljal in ni bilo niti najmanj?ega znaka, da kaj ne bi bilo v redu...
V bistvu jo je na izi za?ela cela noga bolet, pol se je bole?ina "selila" od stagna do stopala in nazaj.
Nikamor ni sko?ila, padla, al pa da bi se sploh kakorkoli udarila.
V?eraj je ?la na magnetno, in do sedaj ji ?e niso ni? povedali, kaj bodo nardil, ima pa neke izrastke (hernijja al nekaj podobnega se imenuje :ne vem: )na 4 vretencih od tega na enem ve?jega, ki ji pritiska na ?ivce.
V glavnem faza ?akanja, samo mora bit nekaj, ker na magnetno je pri?la v cca 1,5 dneva, druga?e pa te tenstajo cel teden.
Je pa res da so njenega mlaj?ega brata letos v treh dneh 2X operirali, fotra ?e 2X operirali, mamo 1X, to imajo zgleda v familiji :ne vem: .
Uff, s hernijo ni ?ale, zoprna zadeva in predvsem bole?a... ?e se le da na kak?en na?in, se naj proba izognit operaciji, v?asih pa ni druge...
Dr?im pesti in lepo jo pozdravi od vseh nas treh.
Res ne vem kva hudi?a je en folk zblojen; o?itno ga ni ve?jega veselja kot biciklirat po snegu!
?e mu ?e tok ustreza tovrstno po?etje, nej gre na Krvauc, pa nej se tm pobija z biciklom, ne pa po cesti, ki ogro?a sebe pa tudi druge, presneti wosli!
Snega pa tok, da bi se blo fajn mal motorizirat, tko pa popoudne spet kako urco na roke ga metat!
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani