Verjamem. 😊Smo zadnjič za štos tekli na 60 m pred firmo, ker smo se šli s še tremi sodelavci stavit, da bom prvi. In sem stavo dobil. Eden ima 30 let, drugi 34 in tretji 40. Jih je bilo kar malo sram. Pa so se vlekli ven, da imam jaz prednost, ker sem nekoč treniral atletiko.
Daj jih malo pohecaj, da jih DESUS premaga, kaksna je to mladina?
Kaksne cajte pa si si dosegal na 60 in na 100m na vrhuncu treningov oz. v mladosti?
Ta vreme je dobil faking COVID, ker ne mine dan brez dezja. Danes se lotim barvanja ograje okrog hise, po sluzbi in po dobre pow klinceve ure na fertig naliw, jao
Novo kolo mi ne igra vloge, ker se bo ob meni hitro "postaral" glede na terene, ki jih vozim. Imam pa tudi v glavi, da več kot 500 ne bom dal, pa ni neke finančne krize
pred 6 minutami je Deeyan napisal:
tak, ko ti je ze Nejc povedu, tistole je neka srednja žalost.
foter je že kr neki dobrih biciklov spravu naprej letos, tak da če te zanima kej javi, pa bo šou v iskanje
Ja lahko bi kakšnega, pa seveda mora bit prilagojen višini cca. 190cm in 100kg, ker zdaj imam unega tvojega ex oslička
Se pravi recimo na trgu rabljenih (ne "spizdjot" varianta, ampak kupljen in s papirji), se bi kakega dobrega oz. solidnega, rabljenega dobilo za okrog Petstotaka € cekinov?
Tale prigoda med njima mi je bila precej zabavna videt, ocitno je MV toliko znervirala, da ni uspel priti v hitrejsko skpino, ker je potem naredil napako v zadnjem hitrem krogu.
Dobro izkoriscen dan dopusta za mano: se znebil Unicredit in odprl racun na DH, Z4 registriral za nadaljnje leto, s kolesom v Kamnisko Bistrico, s frendi na pir, zdajle pa cakam obisk, tako da je ta dan lanskega dopusta kar dobro in prav prisel. Kmalu potem ze wikend, ki seveda tudi ne bo v znamenju Desus-a, itaaak
Kakorkoli, vsak naj vlozi tak znesek, da bo se mirno spa (in tudi kaj drugega pocel). Jaz kaksen dan niti ne pogledam na trgovalni racun, zlasti ne kadar je v padanju, nisem tok negativno depresivno usmerjen, da bi opazoval padanje in grizel nohte ob pogledu na zmanjsevanje vrednosti denarnice "oooo faaaaak, vse gre k vragu" in podobno. Glavo gor
V nesreči žičnice nedaleč od jezera Maggiore na severu Italije je po zadnjih podatkih umrlo 13 ljudi. Med poškodovanimi sta dva otroka. Kabina žičnice je na relaciji Stresa‒Mottarone pred prihodom na goro...
Bomo videli, recimo ce bi osvojili prvi 2 mesti v kvalifikacijah, potem bi bilo to kar krepko na poti do uspeha ju3. Da eden drugemu sciti hrbet, medtem ko prvi pobegner, npr. Verstapnu ali Lojzu.
Kljub trem avtom, ki jih imava, sva sla danes na daljsi kolesarski izlet, cepravi bi bilo v tem lepem dnevu, precej bolj NA KAMOT, se v Zja usest, streho dol in Sestaka po gasu, hehe
Skrajni severovzhod Evrope je zajel pravi vročinski val, saj so tam izmerili temperature čez 30 °C. Medtem je bila temperatura v Ljubljani ob 14. uri 9 °C, s čimer je bila Ljubljana najhladnejša prestolnica v celinskem delu...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
93 kot kaze ni vec zmozen odpeljat dirke brez padca
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani