Skoči na vsebino
MOTO GP
Napisano
pred 2 minutama je Alex napisal:

Res je. Aleiš je res simpatičen dečko in trenutno najbrž najhitrejši dirkač. Res ga je užitek gledati. 😊

Všeč mi je bilo sproščeno vzdušje po dirki, ko se je šel Fabio opravičit in sta se nasmejala ter podebatirala v smislu "šit hepns", hehe

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

V ASSnu je bila izjemno zanimiva dirka. Škoda mi je le, da je Quart v pesek butnil in skoraj izločil tudi Aleiša, ki bi sicer zelo verjetno ZMAGAL. No tako je pa mojstrsko pridobival mesta in z DVOJNIM prehitevanjem v zadnji ovinke, skočil celo s 6. na 4. mesto. Predstava in pol. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 13 urami je Slivka napisal:

Eee, čakaj malo. Sm kmet an s hribu doma, pa ne zastopm lih tanartabol. Kaj je zdaj to? A v službi nimate strehe? 

Mi jo sicer imamo, recimo kolegica, ki je vrtnarka, pa je dejansko nima, skratka nič čudnega.

Zdele pa malo pospravit po hiši in kasneje na eno 40-letnico (ne, Slivka, frend praznuje 40.RD in ne grem v naskok na osebo Ž spola v starosti 40, let, da ti olajšam branje, hehe).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 18 minutami je AmpeR napisal:

Še vedno mi ni jasno, kako mi FB ponuja mtb očala, ki spreminjajo temnitev. O tem vsa se z lastnikom pogovarjala.

Med Covid cepljenjem ali dimnikarjenjem po nosu, so ti vgradili čip, ki bere misli in sporoča dalje kaj ti v glavi dogaja. :)))

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 4 urami je FuManchu napisal:

Ni lepšega, kot koristiti en teden starega dopusta:jupiii:

Ni lepšega kot odštevanja zadnjih dni, da jim ODPOVED urežem, samo da se ablast vrne z dopustov. Medtem se že dogovarjam za novo zaposlitev in imam kar dobro izbiro na voljo. :)

P.S. nobena od opcij ne bo politična zaposlitev, hehe

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 13 minutami je Boss napisal:

Ponovi vajo in na srebrno nazaj, ni druge al pa pač ne gledat feltn.

Rossi rumen rob bil prej, ful izstopajoče, ampak sem se naveličal. Srebrna je z drugim imenom DeSUS barva, beri; dowgcajt. :))

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Nekako se projekt lakiranja platišč ni izšel po željah in je zdaj vizualno velikost platišča 'padla' z 19 na 16-palcna, heh 

IMG_20220617_152110.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Dimnikar kot mu rečejo, mora biti pa kar zadovoljen s 3. mestom. Sem optimističen glede naslednje dirke; Silverstone. Mogoče pa bo prva zmaga Srebrnih v sezoni 2022 :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Zmagovalec dirke govori SLO jezik, pravzaprav gre za nr. 1 svetovnega kolesarstva. Odličen zaključek z Mohoričem danes v NM. :)

IMG_20220619_130610.jpg

IMG_20220619_130445.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano
pred 2 urama je TiEn napisal:

Težava merca je da še vedno ne razumejo koncepta, da bi lahko pripeljali potrebne posodobitve, pa nekaj eksperimentirajo.

To se bere, kot da jim je pomotoma nek NLP pristal v dirkaško garažo in zdaj previdno okrog njega postopajo in se začudeno praskajo po bradi. :)))

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Sožalje vaši ekipi. Naš Merkl je počasen, pa vsaj točke nekako nabira, zlasti 63 se precej dobro znajde v srebrni konzervi. :))

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.