Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

Sicer Zidar trdi, da je to politi?na gonja, ampak men se pa zdi, da so vseeno prav razsodili v primeru ?itsa lopata. ?iberta sem par let nazaj sli?al kako se hvali, da ne podpi?e nobene pogodbe, ?e ni na mizi vsaj Montblanc.

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Enoprostorec
Napisano

Mislim da ni Slapar-ca ?e si njo mislu (kokr vem je Morav?anka ali tam nekje blizu), tole bi znala bit Trkajeva deklina. Slaparca ma pa krepko ve?je plju?ne atribute. :P

Pravzaprav se mi plju?ni atributi na fotki ne zdijo toliko premajhni, sem bil pa v dvomih ker ima slaparca malenkost bolj razmaknjene kolj?ne kosti. Ampak pri fotkah nikol ne ve? odkar so izumili foto?op pa te zadeve.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Moja ravnokar pla?ala 100? tistim ?u?elki, ki odva?a napa?no parkirane avtomobile. Sem ?e po telefonu stegnil jezik, da bi me za ta dnar raje na ve?erjo peljala, pa ni bila navdu?ena nad mojim izvajanjem. Bom moral zdele ko prihaja domov mal jezik za zobmi dr?at, ker bo ziher "?idane volje"

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Pravzaprav bi bilo potrebno sprejet zakon, po katerem pobudniki referenduma pla?ajo stro?ke le tega iz svojega ?epa v primeru, da je udele?ba manj kot 51%. Potem se nebi vsak pizdek tako zajebaval in dal vsako stvar na referendum.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Homofobija in nazadnja?tvo sta zmagala - sem res mislil, da smo pa le malo bolj tolerantna dru?ba in dokler bo cerkev imela tak vpliv bo pa? tako - ?koda, spet se je izkazalo, da la? in zavajanje ?edalje bolj postajajo vrline in ne obratno :(

?e ena zelo pomenljiva stvar. Ko je Janković znagal na volitvah, so vsi jan?isti za?eli zganjat srbofobijo (?eprav je jankovi?ev materin jezik sloven??ina) in trdili da se bomo morali sedaj v ?olah u?iti srbsko. Ko je sedaj patriarh srbske pravoslavne cerkve pou?eval Slovence kako morajo ?iveti po srbskih obi?ajih (?ovjek i ?ena, koja rađa) so bili vsi jan?isti?ni srbofobi tiho. Slednje me navaja k misli, da so ene navadne riti.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Na uvozu na avtocesto pri letali??u Brnik so na podvozu sledi nesre?e - nekdo je takrat delal samomor, so ga videli o?ividci, da je ve?krat peljal mimo in zbiral pogum.

Mene bolj zanima slede?e, namre? odgovorni za varnost v cestnem prometu zelo radi mahajo okol s statisti?nimi podatki. V kateri predal?ek statistike vtaknejo samomore na cestah?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes je pa bil dogodek. Prvi? smo vozi?ku od malega sneli prednej kolo, namesto le tega pritrdili rudo in tako dobili kolesarsko prikolico :bravo: . Vle?ni konj je bil o?ka in opravili smo skoraj dveurni izlet. Da u?iva v hitrosti je mal?ek kazal z gruljenjem - na tak na?in se ogla?a samo, kadar mu je kak?na stvar res zelo v?e? :jupiii: .

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

okeeeej...a si vsaj srecen

Absolutno. Odkar sem si priznal je ?ivljenje povsem nekaj drugega. Edino moja najdra?ja na tej poti k nirvani ni preve? uspe?na (na noben na?in si no?e priznat, da ima dedca copato pol ma pa te?ave).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

se vid kdo nos hla?e doma

Hehe. O tem je bilo tu ?e govora. Mo?ki se delimo na tiste, ki smo copate sramezljiv in na tiste, ki tega nebi za noben dnar priznali :ph34r: .

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Glej Boss, jaz se vozim v 10 let starih jajcih, svoji najdra?ji sem pa kupil nov avto, (no, ni ve? nov, je pa bil). Pa nisem edini, tudi eden od sodelavcev je kupil svoji ?eni nov avto, medtem ko se sam vozi v starih jajcih od pasata.

In tu se pa res vidi, kdo ima svojo rad in kdo ne. :P

Lp

M

P.S. ?koda da tvoja najverjetneje ne bere tega foruma, bi se vsaj spla?alo provocirat. :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Moje prioritete so bile druga?ne in je ?lo vedno v smeri najprej tisto kar je nujno za ?ivljenje oziroma za opravljanje posla s katerim se slu?i denar ?ele v drugem planu je pa? tisto kar je zabava.

Zdej pa? ugotavljam, da bom zamudil to obdobje saj se vedno najde kak?na druga prioriteta (zdej je bil recimo enoprostorec za bolj?o polovico in otroke okol furat) sam sem pa spet v tistem nehvale?nem drugem planu, ki kar no?e in no?e ratat prvi plan - mal sem sam kriv, ve?ino pa drugi poskrbijo, da je tako.

Aha, tvoja u?iva v lepem in oh in sploh dobrem avtu (sicer 11 let starem), ti reve? se mora? pa zadovoljit z novo ?estko. Se ?loveku kar milo stori ko vidi kako si v drugem planu :unsure::( .

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Boss je ?e fov?, ker ma baba bolj?i avto :hudicek:

Boss: ... je pa Citroen pa ?e gajbica povrh pa ?e bencinar, pa svetlo moder - keep going from bad to worse ...

Boss: ... Le kaj je lepega na tem avtu - a to, da zgleda kot jajce? ...

?e kdo ne opazi iz zgoraj citiranih izjav kako na polno seka ven tista tipi?na fov?ija, je lahko ali slep ali glup ali oboje :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Je razlagal Sa?o Hribar, da je bil povabljen na eno SDSovo zadevo ?e pred kar nekaj leti, da pa? zabava s svojimi ?tosi. Stvar je pa zgledala tako, da je ob?instvo po vicu planilo v smeh, nato so vsi pogledali proti velikemu vodji Majerju, in ker je imel on resen obraz, je v avditoriju v momentu zavladala ti?ina.

Komu v primeru viktorjev ni bilo do humorja je jasno. In ker je Janez Ivan Majer Jan?a ?e iz komunisti?nih ?asov vajen, da gredo oddaje ki niso pov?e?i oblastnikom v t.i."bunker", se je tega na?ina poslu?il tudi sedaj.

Kar se Janezek partijski sekretar nau?i, to Janez veliki lider in mali diktator zna :hudicek: .

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Na?a draga (pla?ujemo naro?nino) RTV se je odlo?ila ne predvajat posnetka podelitve Viktorjev. Prav tako je umaknila oddajo s spleta. Kot razlog so navedli, da je bil scenarij zlorabljen. ?zmeden?

Sam med gledanjem podelitev nisem opazil, da bi kdo kogarkoli zlorabljal. je pa bilo opazit kar nekaj humorja na ra?un tistih, ki so vajeni zlorabljat otroke. :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

me zanima kok dolg bo plin ?e takle pocen :blush:

Pa saj plin sploh ni poceni, na Petrolu stane 1,6 DEM. Te?ava je v tem, da so druga goriva ?e bistveno dra?ja.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

?ena je politolog po izobrazbi in baje je to idealen profil za zaposlitev na finan?nem ministrstvu... ?e verjame? v pravljice.

?e bi imel g. Pezdir kakr?enkoli resen namen za?iti kogarkoli ki izvaja korupcijo, bi to naredil tako kot se zagre - obvestil organe pregona, sodeloval z njimi pri nastavljanju zank "parazitom" in mol?al dokler se zanke ne zategnejo. On je pa zagnal ogromno ene ?are pred novinarji, se bahal kako bo iz tega naredil veliko zgodbo, organi pregona so ga pa celo sami morali pozvati, naj ?e vendarle poda prijavo. Kar po?ne g. Pezdir je lahko samo slepilni manever, kaj ho?e prikriti sedaj lahko samo ugbamo.

V Slo politiki je ogromno enih, ki se razgla?ajo za po?tenjake. :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Imel "u?ne" ure previjanja plenic :D

?e je samo na mleku, potem je to pis of kejk - zares ?lahtne vonjave pridejo kasneje s trdo prehrano.

Matr, naklju?ni mimoido?i bi pomislil, da je za?el na www.ringaraja.net. :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Narejena je bila ?tudija razlogov zakaj mo?ki u?ivajo v oralnem seksu. 8% jih u?iva v samem ob?utku 12 % jih u?iva v dominantnem polo?aju ostalih 80 % pa preprosto u?iva v ti?ini!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.