"Z našo novo smučarsko skakalnico sredi Ljubljane smo izpolnili dolgoletne želje ljubljanskih smučarjev." S temi besedami je takratni predsednik Smučarskega kluba...
Zmago nad južnimi sosedi sem si res dolgo želel in včeraj nisem pričakoval. Kdor premaga svetovne podpravke bi moral bit svetovni prvak? v tem primeru sicer ne, vseeno pa fantom KLOBUK DOL!
Danes dogovoril glavnino zadev glede nove zaposlitve, ki bo v kratkem nastopila, pri tem bo verjetno treba vpisati Podiplomca in ga v nekem doglednem cajtu pripeljat do konca.
Od veselja sem danes potem kar prebudil Z_ja iz zimskega spanja in pa zdajle dobim 1 fajn obisk
Aja, pa nov namizni racunalnik imam od danes in noro hitro obratuje napram predhodniku, huhu
Če kdo išče mini dragulje naj si ogleda hopr ali pa oin coin. Res micro marketi ampak potencial pa kot chainlink. Ne iti zdej all in ampak DYOR
Sam imam srečo da delam na tem področju in dejansko firma v času krize laufa kot še nikoli.
Je pa lepo videt ko enemu ki si zasluži uspe.
Menim da je ravno kripto ta ki nas lahko "reši".
Zmaj kar se tiče XRPja pa priporočam da prodaš - SEC jih pregleduje in če oznanijo da je security bo mega dump + lahko imaš probleme z našo davčno saj ne bo več kripto ampak finančni produkt.
Počakaj na kakšen skok in pojdi raje v BTC
Ja to vem, da še nekako najbolj "ziher" sta BTC in ETH, jasna stvar
Ta osel se je z leti zverziral in pridobil na modrosti ter postal zadovoljen z malenkostmi; npr. komad kupil po 0,35 EUR, prodal po 0,40 EUR in pri nekaj 1000 komadih je to več 100 eur dobička. Toliko o oslu in ledu z moje strani
Jaz imam letne (tudi Uniroyal kot Gelipter) in je odlična guma, če bo malo snega po tleh me tudi ni strah s temi gumami. Aja, avto je pa Korejc, ni Mazda
Obeta se odličen wikend, še 3 urce službe in potem, juhuhu
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ne razumem komentarja. Kakorkoli, ponedeljek dobro teče in zdele mi dostavijo jedačo, da ne bo prehude lakote, huhu
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani