Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Vsi ste na poti domov samo jaz ?e stra?im v slu?bi in pi?em po forumu.

cccccc... mar bi to napisal v "pohvalite se". Ker dnar je pa dnar ?e si dlje v slu?bi, pa ?e ?ef te bolj obrajta :aaaaa: . Jaz danes od jutra do mraka :whatever: .

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

KAM LETOS NA MORJE? :)
Napisano

Valda nebi ?el z zimskimi na morje zato sem danes zamenjal gume. Pa z bicikla sem ostrgal tistih nekaj cm blata da je lahko dobil domovinsko pravico v prtlja?niku. Jutri pa proti lipoj njihovoj - cilj je en teden Kor?ule. Je bila te?ava najti hotel, ki je ?e odprt.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Mah isti so kot na? barbika - namesto da bi se ukvarjali z vzroki, se borijo proti posledicam. Namesto da ska?ejo po pre?ercu oble?eni v nikonove barve naj raje demonstrirajo oble?eni v kondome. Pove?evanje porabe energije je samo posledica rasti ?tevila prebivalstva in porabe materjalnih dobrin.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Teli grinplisovci so pa res nekaj bolj?ga. Protestirajo proti jedrskim elektrarnam, isto?asno pa v svojih bojlerjih, televizorjih, internetu... veselo in povsem brez sramu kurijo jedrsko energijo. Naj za?no ?iveti ob sve?ah, potem naj se pa bunijo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Moje gledanje na to. Po ?tevilu neumnih re?itev sedanja vlada na vsak na?in poizku?a konkurirat prej?nji.

Druga?e pa, trenutno edina re?itev za Slovenijo je izgradnja zadosti velikega umetnega otoka v Jadranu, ali pa, ?e bolje, da se s hr?ki dogovorimo za 99letni najem Golega otoka, pa potem da tja deportiramo barbiko s pomaga?i + jan?iste z desetarjem + rodeta z njegovo mafijsko zdru?bo. Tudi ?e bi bila najemnina za otok zelo velika ?tevilka, bi se finan?no izpla?alo. Da sploh ne omenim moralen profit.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Papir v roli
Napisano

Papir v roli sem prej?nji teden kupil v Merkurju v Krajnu, ampak taozkega, ker sem ga rabil samo za polaganje ob stenah, po sredini potem ?ez name?em kartone, ker so n-krat bolj pripravni kot prej omenjen papir. Le ta se ?e pod nogami me?ka in drsi, ?e pa nanj postavi? lestev je luknja zagotovljena.

V Merkurju v Krajnu so imeli tudi ?ir?i papir, ne vem to?no ali 80 ali 100cm, cena 200m role je bila malenkost ?et 20?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAYA MAYA
Napisano

Kolikor sem videl ?portnih obla?il, ki se pri nas prodajajo "pod roko", je bilo pri enih na kilometer videt, da so ponaredki, medtem ko pri drugih nisi opazil razlike. Kolikor sem sli?al naj bi bilo v dosti primerih tako, da Kitajci v fabrkah podnevi za male pare ?ivajo za lastnike blagovnih znamk, pono?i pa v istih fabrkah delajo za ?rni trg (kar je logi?no ker je no? ?rne barve).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAYA MAYA
Napisano

Pri Maya Maya sem dosedaj kupil le dve navadni bomba?ni T-majci. In ?eprav se mi je v omarah doma v vseh letih ukvarjanja z alpinizmom nabralo cel kup raznih ...texov ...shellov ...tekov ...maxov, v Mayi nisem kupil ni?esar od tega iz preprostega razloga, ker mi ve?ina njihovih izdelkov deluje ceneno ?e na prvi pogled. In to za ceno kakr?no sicer dosegajo svetovno priznane blagovne znamke. Pa nebom trdil, da imajo pri prodaji od Maye mnogo bolj priznanih blagovnih znamk trgovci manj mar?e, le za prakti?no enak denar lahko dobi? ve?.

Moj komentar: Pri o?itni po?rtnosti na?ih trgovcev, bi blo res treba zakonsko omejit mar?e, makar nas to vr?e v kameno dobo bemumast

Se strinjam. Je..? ?utokljune ekonomiste ki pojejo hvalnice vsemogo?nosti trga, pa vsak dan sproti dobivamo dokaze o nasprotnem.

LP

M

P.S. Pa ?e SDK bi bilo potrebno nazaj uvest preden ?e poslednj cekini odletijo na Kajmanske :hudicek: .

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Rastejo-ve?ajo se ji jo?ki :jupiii:

Nekaj dni nazaj sem izrazil veliko navdu?enje nad izrednim porastom velikosti jo?k :bravo: svoje najdra?je. Ne mre? verjet, kot bi mi zlila ledeno vodo za vrat z besedami: "So velike, ampak niso velike zate." :(

Po?asi mi postaja jasno katere rupa na sviralu bom postal ?ez par mesecev :huh:

Lp

M

PS Tole je ?e skoraj OT. Bi moralo bit v jamralniku.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Tu najverjetneje za potopitev ni bil kriv helikopter, ampak ?e kdo misli da je stvar nedol?na se moti. Enostavno ?e ho?e? da npr. 4tone te?ka mrcina ostane v zraku mora le ta s 4imi tonami pritiskati ob tla.

Pred leti me je na Mangartu helikopter s curkom zraka po pobo?ju prestavil s poti in le sre?i se imam zahvalit, da nisem izvedel "hiter sestop" v Italijo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

a ti je olje steku ?

Ne, neki bolj?ega, ja?ek v gara?i je povezan z greznico in v?eraj je bila tam dobra 2kvadratna metra velika lu?a. Ampak to, da imam avto zunaj, da se mi v gara?i nebi osmradel res ni nek omembe vreden problem v primerjavis stvarmi, s katerimi se trenutno ljudje ukvarjajo drugje.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Je pa zato bolj zanimiv trenutek. :P

Tisti pri ?anku? :hohoho:

Enega na posnetku sem pa prepoznal. Pred leti sva mal dirkala iz Kamni?ke Bistrice pa se mi je naprej odpeljal ?ele v Kamniku pri barutani ko sem odnehal. Takrat je on imel eno nabru?eno hondo, jaz pa seveda svojo dizelco karavan s 120kojni in enim oslom. Pozneje se je zgovarjal na mokro cesto.

Symon, ?estitke za rezultat.

M

Moj dana?nji ulov:

A zna kdo razlo?it zakaj ribi?i pri fotografiranju rib za primerjavo velikosti kot "geolo?ko kladivo" vedno uporabljajo otro?ke ro?ice? :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

?e cel teden sem ?ist u penisu... smrkam, ka?lam in ?e kaj bi se na?lo :(

Klima v mazdi?

?e pred 10 dnevi na potki z Velike p. proti Jur?ku izvedel tahiter sestop z iztegnjenim saltom naprej preko belance. ?e dobro da sem na skalce parkiral tista rebra, ki sem jih ?e enkrat polomil - baje da kost nikoli ne po?i 2x na istem mestu.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Komentator na jutranjem valu 202 je izjavil nekako tako, da ko bo pa v Sloveniji SP v nogobrcu se jim bomo revan?irali tako, da bo na stadionu 10 000 frajtoneric igralo pesem Na Golici. :bravo: Komaj ?akam.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.