auto je kupljen novi, u 11.mjesecu 2005. godine, motor 1.4, model CE.... do sad predjeno cca.30.000km...
osim standardne opreme jos sam dodatno uzeo i:
prednje maglenke, zadnji spojler, kromirani mazdin nastavak auspuha i 6,5x17" mazda alu felge "dizajn 102" s gumama bridgestone potenza RE040 205/50R17, te sam dao ofarbati retrovizore u boju vozila (jer CE oprema serijski ima crne retrovizore, crne kvake i zastitne ukrasne lajsne na vratima)....
naknadno sam jos stavio kraci nastavak antene za radio, skinuo zastitne letvice s vratiju i dao ofarbati kvake u boju vozila...
u planu za sredivanje jos imam svasta ali sve ovisi o novcima... kroz cca. 1 tjedan dolazi mi 3.led stop svijetlo, tak da je to slijedece kaj cu zaminjeniti...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
evo stigao je i taj dugo ocekivani 3.stop iz canade....
poslan je 19.02.2007. avionskom postom...
stigao je vrlo brzo, i to 27.02., cak me i iznenadilo kak je brzo doslo...
nisam placao nikakvu carinu, mozda i zato jer je tip na paket napisao
da mu je vrijednost 10$CAD i da je poklon...
sve u svemu ja sam zadovoljan i brzinom isporuke i kvalitetom proizvoda iako sam morao
malo poturpijati jedan plastican dio za 1mm da sve ljiepo sjedne u ovo bijelo kuciste......
evo i slika...
paket u kojem je poslan 3.stop....
3.stop i kako on mora stajati u kucistu...
na ovom L profilu je samoljepljiva traka koja sluzi za fiksiranje 3.stopa u kucistu...
ja sam probusio rupu i zasarafio srafom i maticom da bude cvrsce...
potrebno je maknuti i onu crvenu plastiku koja je prije "bojala" svijetlo u crveno....
pogled kako izgleda smontirano....ne aktivirana kocnica/aktivirana kocnica...
...moram reci da svijetli puno jace (ali ne zasljepljuje) od serijske zaruljice koja je prije bila...
buduci tast u akciji....
zakljucak: sve u svemu, zadovoljan sam....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani