rufy 0 Napisano 17. julij, 2006 Avtor LED luci za mazdo3 Napisano 17. julij, 2006 nisem 100% da ni tako, sam res dvomim, kr nobeden mi ni znal natancno nic povedat. predvsem pa ni bilo govora o led luceh al drugem modelu avta Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
rufy 0 Napisano 14. julij, 2006 Avtor LED luci za mazdo3 Napisano 14. julij, 2006 Ja js sm vprasal v lj in celju pa so mi rekli da so cca.120k sit. Se mi zdi malo dosti za lucke ki pridejo serijsko. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
rufy 0 Napisano 12. julij, 2006 LED luci za mazdo3 Napisano 12. julij, 2006 zdravo! A kdo ve kje bi se dalo kupit LED ali lexus luci? Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
rufy 0 Napisano 12. julij, 2006 Mazda 3 Napisano 12. julij, 2006 Zdravo! A kdo ve kje bi se dalo kupit Led ali lexus zadnje luci (EU) za mazdo3? Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
nisem 100% da ni tako, sam res dvomim, kr nobeden mi ni znal natancno nic povedat. predvsem pa ni bilo govora o led luceh al drugem modelu avta
Povezava za deljenje
Deli na druge strani