Skoči na vsebino
Tunerji brez posla?
Napisano

Moj prjatu ChatGPT, mi je o Recarotu povedal tole...

Citat

Leta 2024 je nemška družba RECARO Automotive GmbH, ki je proizvajala avtomobilske sedeže, začela insolvenčni postopek zaradi finančnih težav. To je povzročilo precej zmede, saj so številni mediji poročali, da je "Recaro propadel". V resnici je šlo le za eno podjetje znotraj širše skupine RECARO.

Po prestrukturiranju je bila avtomobilska dejavnost rešena z novim investitorjem in proizvodnja se je nadaljevala. Podjetje je javno poudarilo, da znamka RECARO Automotive ni prenehala poslovati in da so številne mednarodne enote ves čas normalno delovale.

Poleg avtomobilskih sedežev skupina RECARO še naprej uspešno posluje tudi na drugih področjih:

• letalski sedeži (RECARO Aircraft Seating),
  • gaming stoli,
  • železniški sedeži.

Skupina je celo objavila dobre poslovne rezultate za leto 2025 in načrte za nadaljnjo rast v letu 2026.

Če te zanimajo RECARO športni sedeži za avtomobile (npr. Pole Position, Sportster CS, Profi SPG ipd.), so ponovno na voljo, čeprav je bila ponudba po insolvenčnem postopku nekaj časa omejena.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Menjava radia
Napisano

Tudi jaz tuhtam, kako bi si re?il te?avo,da avtoradio nima USB vhoda. ?e dam vgraditi xCarlink imam ?e vedno (razmeroma) slab radio. ?e grem pa menjati komplet radio, si pa takoj na 300? :( Sam pol ?e bi menjal radio, ptem bi blo fajn podobno narediti z zvo?niki :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.