daver 0 Napisano 8. april, 2008 Nastavljiva glasnost izpuha Napisano 8. april, 2008 No, na moje vpra?anje pa ?e ni nih?e odgovoril... :ne vem: Kaj mi priporo?ate za dober zvok? Z mo?nostjo homologacijo oz. da bi ?lo ?ez tehni?nega brez problemov... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
daver 0 Napisano 5. april, 2008 Nastavljiva glasnost izpuha Napisano 5. april, 2008 evo zvok, nov forum pa verjetno starega ve? ni http://videos.streetfire.net/category/Mazd...91500109b4f.htm Mene pa zanima, kako to deluje?Kako nastavlja? glasnost?Ima? mogo?e kak?en posnetek, kjer je glasnost na minimumu?Tale zvok pa drga? trga Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
daver 0 Napisano 28. oktober, 2007 DIMENZIJE PLATI?? Napisano 28. oktober, 2007 Hvala Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
daver 0 Napisano 28. oktober, 2007 DIMENZIJE PLATI?? Napisano 28. oktober, 2007 A lahko vpra?am, kak?en razmik med vijaki pa ima 323f, l.96'? Pa premer sredinske luknje? LP Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
daver 0 Napisano 9. maj, 2007 Nalepke za na avto? Napisano 9. maj, 2007 Ploki TUKAJ je moja mazdica...Naro?il sem jo pa v AVTO PLUS-u v Velenju. Stane 7 EUR. Kar se pa ti?e folije, bom ve? povedal jutri, ko jo bom ?el iskat.Nalepil jo bom pa po tehtnem premisleku kako in kaj, ter po TEMELJITEM ?i??enju avta LP Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
daver 0 Napisano 9. maj, 2007 Nalepke za na avto? Napisano 9. maj, 2007 Danes sem bil v AVTO PLUS-u in imajo to folijo. Res pa je, da je ?iroka cca. 18 cm. Gre pa iz zelene barve na prozorno... Prodajalec mi je rekel, da je to klasi?na mera in da ni potrebe po homologaciji in da lahko nalepim gor brez problemov...? :ne vem: Torej? Zemir, misli? da je lahko ve? kot 10cm? Dejte mi povedati, tisti, ki imate zatemnitevni pas na sprednjem steklu, kak?na je ?irina le tega. LP, David Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
daver 0 Napisano 8. maj, 2007 Nalepke za na avto? Napisano 8. maj, 2007 Bom kar tukaj vpra?al, ?e smem... A rabim homologacijo za zatemnitev sprednjega stekla? Tisti trakec ki pride na zgornji del stekla? Pa kolik?na je lahko ?irina trakca, ter kje bi ga lahko dobil? Po mo?nosti, ?e poznate kaj v okolici Velenja, Celja,... LP, David Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
No, na moje vpra?anje pa ?e ni nih?e odgovoril... :ne vem:
Kaj mi priporo?ate za dober zvok?
Z mo?nostjo homologacijo oz. da bi ?lo ?ez tehni?nega brez problemov...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani